שאלה אליכם

liat161

New member
שאלה אליכם

הי, רציתי לשאול, כיוון שאני מתעתדת ללמוד בי-ם בהמשך הדרך, רציתי לשאול אולי מישהו ידע/שמע על קיומן של משפחות מארחות, הכוונה למשפחות שמארחות סטודנטים בעיקר לסופי שבוע וחגים, שפשוט גרים רחוק מי-ם ולא יוצא להם הרבה לחזור הבייתה. יש כזה דבר? היה נדמה לי ששמעתי על כזה דבר, אולי זה פשוט משהו לא רשמי... אודה לכם על כל התיחסות.

gloom

New member
אני לא שמעתי...../images/Emo66.gif

אולי פשוט תלכי למקומות שגרם בהם אנשים זנקים ותשאלי אם את יכולה להתארח. באמת עכשיו זה באמת רעיון דפוק

TalKz

New member
וואלה לא.. אבל .. אחסניה? ../images/Emo13.gif

את יכולה לשכור אחסניה מעאפנה או משהו.. רק בשביל לישון

../images/Emo2.gif

אני מבין היטב כי באת לפורום כדי לקבל תשובה לשאלתך אך בכל זאת ארשה לעצמי לשאול: האם בחנת אפשרות לקבל מקום במעונות של סטודנטים

liat161

New member
כן, בחנתי את אפשרות המעונות

אבל לא לגבי זה הייתה שאלתי. מעניין אותי פשוט אם יש אפשרות להתארח אצל משפחות, לפחות בהתחלה,כשרק עוברים לעיר חדשה בה אין לי משפחה/חברים (בהנחה שרחוק לי מאוד לנסוע בכל סופשבוע חזרה הביתה)... בגלל שממש קשה לעבור למקום חדש ולהיות לגמרי לבד, לפני שמכירים אנשים.

אפשרות כזאת ודאי קיימת אבל...

אבל אינני יודע לאן פונים כדי לאתר משפחות כאלה
פעם (לפני הרבה זמן) שמעתי על משפחות דתיות משכונת בית וגן הסמוכה לקמפוס גבעת רם (קרית אדמונד י' ספרא) שאירחו סטודנטים בסופי שבוע אך זה היה ממש מזמן, נדמה לי לפני עשור. בכל מקרה אני מקווה כי כשתגיעי לאוניברסיטה ותתחילי ללמוד תוכלי לקבל תמונה ברורה לגבי מה שמעניין אותך ואני מצידי אם אראה באוניברסיטה איזו מודעה מייד איצור קשר עמך אך עד כה לא ראיתי מודעות בנושא זה.
אגב, באיזה משני הקמפוסים של האוניברסיטה העברית תלמדי

liat161

New member
ישראל, תודה

תודה רבה על המידע. בכל אופן, אני לא מתחילה ללמוד שם בשנה הקרובה, אז יש עוד זמן. ואם כבר יקבלו אותי
, אז זה יהיה להר הצופים... (אפשר להגיד שזה אפילו קצת חלום שלי...)

בהצלחה../images/Emo140.gif

הר הצופים היה גם חלום שלי אך הוא כבר מומש
המקום הזה שווה לחלום להגיע אליו...

למעלה