שאלה אליכם לגבי האתר

Tollan

New member
שאלה אליכם לגבי האתר

יש משהו שמטריד אותי כבר כמה זמן לגבי האתר... מישהו באמת קורא את מה שיש בו? פשוט, אנחנו משקיעים די הרבה מזמננו הפנוי, בהכנה והעלאה של תכנים לאתר. ובעוד שאני חושב שאני מדבר בשם כל מי שכותב או כתב לאתר כשאני אומר שאנחנו נהנים מזה, אבל גם עושים את זה בשביל שאנשים יקראו באתר. עד כמה ששמתי לב עד עכשיו מהתגובות בפורום, יש אולי ארבעה אנשים שקוראים באתר (לא כולל צוות האתר). אז לסיכום, הייתי רוצה לדעת - מי כאן קורא את מה שיש באתר? מה אתם חושבים על התכנים בו? אתם מעדיפים גרביים לבנים, או אפורים? נכון שקינלי זה יותר טעים מפאנטה?

Echelon

New member
אני קורא

כאילו אני נכנס אליו לפחות פעמיים ביום, ואני עובר עליו, אז כן אפשר להגיד שאני שם לב לתוכן שלו, ומעריך את ההשקעה שאתם עושים.

Chelnak

New member
גם אני קוראת!

אתר נהדר!
ועדיף בכלל סנדלים...

sphinxy

New member
האתר נגיש מבחינתי פחות משבוע

ובעשר דקות אינטרנט פעם ביומיים (בימי חול) הוא נכנס לרשימה של אתרים שצריך לבקר בצורה יסודית. אחרי שאסרוק אותו בצורה רצינית תקבל תגובה.

Oradea

New member
Never fear...

יש אנשים שקוראים (ואני אחת מהם, אני פשוט לא מגיבה הרבה, ולכן אתם לא יודעים שיש לפחות 5 אנשים שקוראים). אני חושבת שגרביים שחורות זה הכי טוב, ואני בכלל אוהבת Rc קולה...

jewish master

New member
כמובן שאני קורא

אמנם עכשיו פחות מקודם אבל כשאני יכול אני ישר הולך ובודק!! התכנים מעולים, גרביים אפורים, ומה אם מירינדה?

subatoi

New member
מירינדה זה מה שנהיה אח"כ

תקנו אותי אם אני טועה.יש הרבה מרווח בין מירינדה לסופר דרינק...

jewish master

New member
מירינדה...

זאת המקבילה של פפסי לפאנטה או קינלי בזמנו, ולהשוות בינה לבין סופרדרינק זה כמעט כמו להשוות בין ג'ונאס לדניאל!

subatoi

New member
אבל פאנטה בימינו זה של פפסי, לא?

מה שעושה את פאנטה של היום למירינדה של פעם. ותזהר עם הירידות האלה על ג'ונאס, מה?

nzkiwi

New member
מה קורה?

אני קורא! אני נכנס לאתר בערך פעם ביום/יומיים (כשיש תקשורת) לבדוק אם יש משהו חדש. וגם נכנס כל פעם אני צריך למידע ספציפי על SG כדי לענות לעצמי על שאלות, הפניה לפרק לפי מדריך הפרקים וכו... אין לכם שירות או תוכנה (לא יודע איך זה הולך) שבודק לכם את מספר הכניסות לאתר? חוץ מזה לפי דעתי האתר הוא לא רק לשימוש המידי אלה גם לטווח הרחוק. גרבים אפורות (מה לעשות שזה הצבע של הגרביים צבאיות) בדרך כלל לא שותה מוגז שאין בו אלכהול, ז"א
(בכל מקרה מעדיף פאנטה שוקטה) בכל מקרה כאן יש רק מים אבל אני מתכוון לבנות מבשלה קטנה ליד ה

Gleichman

New member
אני קורא - ../images/Emo58.gif זהירות!!!!

ועכשיו אני קורא את העיתון שאנוביס נתן לדניאל. זה פשוט מטורף!!

subatoi

New member
אני קורא

עוד לא הגעתי לספיישלים החדשים (עכשיו אני הולך לקרוא), אבל בטח שיש קוראים. שמע, TOLLAN, מניסיוני המר - קח את מספר התגובות שיש על דברים חדשים (בד"כ, לא פה בפורום, שואף לאפס), ופשוט תזרוק אותו לפח. הוא לא שווה הרבה. לא שהתגובות לא חשובות, הן כן חשובות, נותנות הרבה אנרגיה וסיפוק להמשך, רק שהן לא ממש מייצגות את מספר הקוראים. הן אפילו ממש לא מייצגות את מספר הקוראים. הקהל לא אוהב להגיב. למה? ככה זה. עד כאן מניסיוני המר
תתעלם מחוסר התגובה (או לפחות אל תתבאס ממנו) ותמשיך להיות יצירתי!

deathcaster

New member
תשובה + בקשה

אני קורא באתר , ורציתי לבקש ... האם אפשר להעלות לחלק המולטימדיה קטעי אודיו כמו למשל " WORMHOLE ESTABLISHED " או " UNSCHEDULED OFF WORLD WORMHOLE ACTIVATION " , יהיה נחמד לשים את זה בתור רינגטון . תודה !!!

Hakarpad

New member
בנוגע לבקשה...

אני אראה מה אפשר לעשות.. נראה לי שיש לי את זה על המחשב איפשהוא :)

MOMO 0007

New member
גם אני קורא

ואני עושה את זה כבר משהו כמו שנה לפחות פעם ביום.

למעלה