שאלה אליכם- הבוגרים

שאלה אליכם- הבוגרים

יש לי שאלה- עכשיו כשאתם מסיימים את התיכון והכל ויותר לא תחזרו למסגרת של בית ספר... זה לא הדבר הכי מבאס שיש? אני בכיתה יא'... ויש לי עוד שנה והכל, אבל מעצם המחשבה שיותר אני לא אהיה בבית ספר ואני יותר לא אראה חלק מהילדים מהשכבה שלי זו הרגשה ממש מבאסת... אני רק מתה לסיים עם הבגרויות האלה... אבל קשה לי לראות את עצמי לא במסגרת של בית ספר... שיהיה לכולכם הצלחה בבגרויות ובהמשך!

PCingAddict

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

בעקרון, העובדה שאני יותר לא יראה את החברים שלי במסגרת הביה"ס קצת מפריעה לי, אבל זה לא נורא כ"כ כי לא צריך ביה"ס בשביל לפגוש את החברים שלך...

meital17

New member
../images/Emo41.gif אני ממש אתגעגע לכל החברים

כמובן שאני יכולה לראות אותם אבל אנחנו בבית ספר שבאים אליו מהרבה אזורים, הבית ספר הוא בחולון (שהיא גם ככה עיר גדולה) ובאים אליו גם מבת-ים, אזור, ת"א וכו' אני אלך אפילו רחוק יותר ואגיד שאני אפילו אתגעגע לבית ספר, יש מורים מסויימים שבאמת חבל שאני לא אראה יותר. אבל אני בטוח לא אתגעגע למבחנים, לשעורי הבית (שגם ככה לא עשיתי 80% מהם)
בקיצור, תנצלי את התקופה, את באמת תתגעגעי אלייה....

shambi

New member
תודה

מי שנמצא במסגרת חברתית טובה בבית ספר, לא צריך אותו בשביל לשמור על החברים. חברים טובים ישארו גם אחרי הלימודים.

פרקשיט

New member
קלעת בול להרגשה שלי!

הגעתי ביום ראשון אחרי החופש הארוך והיה ממש כיף ואפילו מרגש לפגוש את כולם! ברור לי שאני לא אוכל לשמור על קשר עם כולם וזה מבאס! טוב, לפחות תמיד מארגנים אצלנו "שבת בוגרות". אין מה לעשות, אלו החיים ו"כל סוף הוא התחלה של משהוא אחר!"

למעלה