../images/Emo6.gif
חברת טלכלל היא חברת call center ומשמעה שהיא מרכזת מכירת מוצרים של חברות שונות. העבודה העיקרית שלה היא מול חוברות האשראי (פתחי פעם את החוברת ותסתכלי על מספרי הטלפון כל מה שמתחיל ב-6060 או 6066 זה שלהם), מדיה דיירקט ועוד. בנוסף יש להם מוקדים ייעודיים (אני יודעת שעד לפני שנתיים וחצי היה שם מוקד של אורנג' שתופעל על ידי החברה. בנוסף יש להם עוד מחלקה שאחראית על כל הטלמסרים והסמסים של תוכניות הטמבלויזיה השונות (בין השאר כוכב נולד). העבודה עצמה היא מכירה אגרסיבית מאוד וטיפול בתלונות לקוחות והעברתן לספקים או לפעמים שליחת הלקוח לספקים. המרכז הוא ככל מרכז מכירות. בעבר המשכורת הייתה טובה יחסית לחברות אחרות אך לפני שנה וחצי חל שם מהפך והמשכורת היום כולה מבוססת על עמלות. גם מי שהתחלף להיות מנהל המוקד בזמנו הוא לא בדיוק טיפוס חביב. אני לא נמצאת שם כבר שנה וחצי בגלל כל הסיבות הנ"ל. העבודה עצמה לא מתאימה לכל אחד בגלל היות המכירה כל כך אגרסיבית. ולמרות כל מה שניתן לחשוב על המוצרים או החברה היא מוכרת יפה ודי מצליחה לכן יש אנשים שכן משתלם להם לעבוד שם. אני יודעת שבתקופה שאני עזבתי כל הותיקים כמוני וממני עזבו בגלל הרעת תנאי השכר ותנאי התעסוקה שם. מבחינת המקום הוא די כמו עסקה טובה ושות' אם הסגנון שלהם מתאים לך, לכי על זה. אם לא, מציעה לך לוותר