שאלה אלאניסית....

kopy20

New member
שאלה אלאניסית....

היי יש לי שאלה שאתם בטח תדעו לענות עליה - שמעתי השבוע שמועה לפיה אלאניס ומת'יו פרי יצאו תקופה ארוכה מאוד ? זה נכון? והאם זה נכון שהיא כתבה עליו את השיר you ought to know + your house? תודה למי שיענה. אגב, לדעתי אלאניס היא הזמרת הטובה ביותר בעולם ! אני ממש אוהבת את המוזיקה שלה, היא כשרון עצום בעיני. וכרגע אני גם רשמית מצטרפת לפורום המקסים שלכם.... !

Tarantelle

New member
אמממ ../images/Emo4.gif

מת'יו פרי? לא נראה לי... you oughta know נכתב כמעט בוודאות על השחקן הקומי שמגלם את "דוד ג'ואי" בצער גידול בנות.. אין לי מושג איך קוראים לו... אני לא בטוח אם your house הוגדר למישהו ספציפי... את מוזמנת לעיין ב"טאגליינס" יש שם שרשור- האנשים שמאחורי השירים עם השערות ועובדות מפורטות לגבי על מי נכתבו השירים. אגב, הייתה שמועה שלאלאניס היה קטע עם מאט לבלנק- הוא הופיע באחד הקליפים הקנדיים שלה. שמועה- זה הכל.

Rוית

New member
קודם כל - ברוכה הבאה!

עוד דקה יגיע המלצר ויקח לך את ההזמנה, בנתיים תהנה מכוס קפה ועוגה. ככה, שתרגישי בבית
ובהקשר לשאלתך, אפנה אותך לכמה מקורות, ברשותך: המאמר - על מי נכתבו השירים, אולי יענה לך על השאלה וגם יעניין אותך בטוח.. וכמו כן יש את המאמר שמדבר בכלל על האנשים איתם היא יצאה. ולסיום את יכולה לבדוק את השירשור הזה, שמדבר שוב על מי ומה נכתבו השירים. ובנימה שהיא לא מקושרת למקורות אחרים - ממה שידוע לי (או במילים אחרות ממה שאני זוכרת), אלאניס לא יצאה עם מת'יו. אולי היו שמועות כי נדמה לי שהם היו פשוט חברים, אבל לא זכור לי שהיה בינהם משהו.. למרות שהזיכרון שלי הוכיח עצמו לא פעם כלא משהו. אבל היי, אם אני טועה יתקנו אותי מייד. ולגבי YOK וTH - מעולם אלאניס לא אמרה על מי נכתב YOK. השמועות העיקשות הן שמדובר על דייב קוליה (הכל בלינקים שנתתי לך פה
) מהסיבה שהשיר נכתב בתקופה שהם יצאו יחד. אבל אף אחד מהצדדים מעולם לא אישר את זה!. וYH לא נכתב על מישהו ספציפי, אלאניס אמרה כמה פעמים שהיא מתארת שם סצינה דמיונית (ושהיא מעולם לא פרצה לבית של החבר שלה). בכל מקרה, תפשפשי בלינקים, ובכלל במאמרים אני בטוחה שתמצאי דברים מעניינים. וכמובן, בשנית, ברוכה הבאה לפורום - תהני! נ.ב- את מוזמנת לספר עליך קצת יותר, במיוחד אם את מתכוונת להישאר

kopy20

New member
וואו אתם ריזים פה...../images/Emo13.gif

א קודם כל תודה רבה למי שענה - עזרתם לי מאוד ! הסתכלתי בלינקים המצורפים ואכן גיליתי כל מיני פרטים מעניינים... עכשיו קצת על עצמי - כי אני בהחלט מתוונת להשאר (ברשותכם, כמובן...) אני סיון בת 23 מחולון. (אגב, מה ממוצע הגילאים פה פלוס מינוס?) אני שומעת אלאניס כבר המון שנים אבל משום מה בתקופה האחרונה נכנסתי "לתקופת אלאניס" והיא מתנגנת אצלי נוןסטופ... אני חושבת שאלאניס היא אחת המרות הכי מוכשרות שיש היום והשירים שלה מקסימים אותי כל פעם מחדש. אני נורא אוהבת את ג'אגד ליטל פיל ואת סו קלד כאוס - 2 אלבומים מצוינים ! חוץ מאלאניס אני אוהבת בעיקר רוק, 80's'' אלטנרטיב, מטאל ועוד. נורא אוהבת את דפש מוד, מטאליקה, פרל ג'ם, alice in chains,acdc,iron maiden,כריס קורנל, ועוד. שיהיה לכולכם לילה נפלא !

ברוכה הבאה....

נחמד לראות אנשים שנכנסים לתקופת אלאניס. לי זה כבר לא קרה הרבה מאוד זמן אבל אני רק מחכה ליום שזה יבוא שוב... אממממ וממוצע הגילאים הוא 20 ככה לא?

Tarantelle

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ממוצע הגילאים פה הוא באמת מגוון... החל מצעירים יותר בני 13-14 ועד לבוגרים יותר בשנות ה-20 לחייהם... אז כל אחד יכול למצוא פה אנשים דומים
. welcome

ofirshai

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אומנם ממוצע הגילאים פה עומד על 20, אבל אני בן 15.

Tarantelle

New member
על 20?:-O

רגע בעצם יכול להיות.. הרבה חיילים... נסגור על 19 כדי שאני לא ארגיש יותר מידי ילד?

למעלה