שאלה אישית

pipa78

New member
שאלה אישית

יאיר שלום! אני נמצאת במצוקה ענקית: יש לי ידיד מאד מאד קרוב מזה 5 שנים, שבשנה האחרונה התחיל הקשר שלי איתו לסטות לתחום הרומנטי וזה לא עלה יפה, אבל החלטנו לא לוותר על קשר הידידות העמוק ולהמשיך בו, רק שמאז הרגשות שלנו נשארו מאד טעונים מה שמפריע מאד לקשר ויוצר מתיחויות. אני אוהבת אותו מאד והוא אותי אבל קשה לי מאד בקשר הזה למרות שאני יודעת בודאות שאעשה הכל כדי שלא אצטרך לוותר עליו, וכדי להחזיר את הידידות הכנה והפתוחה. אתמול היתה לנו מריבה ובעקבותיה שיחה מאד נוקבת שבסופה הוחלט שהוא יחשוב קצת עם עצמו וינסה להבין אותי (הוא טוען שאינו מצליח להבין ממה אני פגועה)ויודיע לי בהמשך אם הוא הצליח ואם הוא מוכן לשנות כמה דברים ולגלות מעט יותר רגישות, רמזתי לו שבמידה ולא - הקשר יצטרך להסתיים עם כל הצער שיש לי על כך. במקביל ביני לבין עצמי אני לא רואה את עצמי לא בקשר איתו דבר כזה ידכא אותי מאד... הוא עדיין לא החזיר לי תשובה ואני מאד מתוחה ופוחדת שהוא אפילו יזום הפסקה של הקשר - מה שכאמור מאד מאד מפחיד אותי. אנא נסה לעזור לי ולייעץ לי איך לנהוג, בהנחה שאין לי את הכח הדרוש כדי לסגור את ה"מעגל" הזה כפי שיעצת לבני מזל תאומים (המזל שלי) תאריך הלידה שלי הוא 16/6/78 ושלו הוא 15/1/75 בבקשה (!) נסה לעזור לי תודה

למעלה