שאלה אישית

שאלה אישית

על איזו שאלה אישית בחייכם , הייתם מעדיפים לא לענות כאשר ישאלו אתכם
מה הייתם לוקחים לאי בודד ?
מה הכי רומנטי בעינכם ?
איך אתם מפנקים את עצמכם ?
טוב אמרתי אישיות ... לא חייבים לענות על הכל ...
ועם יש לכם/ן עוד שאלות אישיות תביאו לפה ...

אופה3

New member
;-אוהוו שאלות אישייות כאלה מגניבות

אז אני מעדיפה שלא ישאלו אותי, למה התחתנתי צעירה, או כמה אני שוקלת? הכי רומנטי בעיני, אוהוווווו הרבה דברים, אבל הכי מהם: החדר שינה שלי, דלוק עם מזגן, ואני והבעל יושבים ומדברים עם נר מסביב, מתחבקים מתנשקים, משחקים כל מיני משחקים קטנים שלנו, רגעים של כנות, של חום ואהבה, וכמובן השקיעה על הים ואני והוא שם יושבים מחובקים, בכלל כל דבר שקשור אליי ואליו ביחד בשקט הוא רומנטי בעיני. איך אני מפנקת את עצמי, האמת שאני בכלל לא מפנקת את עצמי, יותר אני מפנקת אותו והוא אותי, בדגדוגיםםםםםםם בשיער ובגב לפני השינה, או במס'ג מפנק אחד לשני. יש לי עוד דברים רומנטיים ומפנקים, אבל נשאיר את זה בין הסדינים טוב

אופינקה

זה ממש נפלא ומחמם את הלב לשמוע את הדברים האלו שגורמים לך להיות מאושרת , שולחת לך מייד גלידה ענקית עם מלא קצפת כמו שאת אוהבת ושתמיד תיהיו מאושרים
דרך אגב מה היית לוקחת לאי בודד , אפשר כמה דברים ... קחי
תחשבי ותגידי לי ...

אופינקה תראי

משלוח מיוחד הגיע הרגע : תראי זה בשבילך מיוחד מיוחד מיוחד ואל תביאי לא'פחד לק רק לך מגיע הבנת אני יוסיף מסביב שוקלדים ופיצפוצים טוב ... שתבואי אליי אני יכין לך כזו גלידה בתוספת עוגה טעימה

אופה3

New member
לאי בודד הייתי לוקחתתתת

את בעלי קודם כל ולפני הכל, איגלהההההה, ובכמויות, וקצת אוכל ושתיה, וזהו, לא לוקחת שום דבר אחר, שהוא איתי הכל מסודר

kessem

New member
מה קרה לך היום שאת נראית לא טוב?

פיכס....שלא יעיזו לשאול.......

שבלוליתההה מצטרפת לואווו של אופינקה

איזה שאלות קשות ואישיות את שואלת לא כפת לך שאשנה מעט מהשאלות שיתאימו לאישיות שלי? הייתי שמחה שהשאלה הראשונה לא היתה נשאלת במה אלא במי... את מי היינו לוקחים לאי הבודד... אי בודד מאת עדינה .ו עוצמת עיניים רואה את האי, עלי תאנה עוטפים את גופי. לאור הירח פוסעים אט אט לוגמים את השקט מתקרבים במבט. קול שחפית חלפה ברוח, שנשבה מבלי לנוח. הרוח שערותי פיזרה הסערה בתוכי געשה הארץ סביבי רעשה עלה תאנה מעלי נשרה. נחשפתי לכל קבל עם ועדה לוגם אגלי טל בלשונך הרכה. פוקחת עיניים נמוג האי בגדי שינה עוטפים את גופי. נזכרת בך נזכרת באי זוכרת היטב גופך על גופי. ראית... שבלולית התשובה הזאת עונה על כמה שאלות והשאלה האחרונה שנשאלה לגבי הפינוק העצמי אני...אני אוהבת למשוך במכחול
משיכת מכחול מאת עדינה .ו כארטיק נמס ניגר אל החך, המרווה צמאוני פלשת אלי... אל חיי, ביקרת בשדותי... ביום לוהט וחם. כשמבטינו בלהט נפגשו... ללא מלל הכל אמרו... כשידייך על גבי ציירו... ובעצם הזנב עצרו, קראתי בשימך בלחישה... צייר לי עוד... בבקשה. ואתה...בלהט חייכת... והמשכת. מקווה שבלולית שלא פסחתי על אף שאלה כי טרם הגענו לפסח

תשובות אישיות

כולם כבר ישנים??? ששששש נכנסת על קצות המשושים פותחת ת'מקרר לוקחת לי בקבוק מיץ צוף בטעם דובדבן ועולה על הערסל שלי בת כמה אני??? שאלה איומה (בייחוד למי שנולדה לפני 1876 שנים לפנה"ס כמובן!!!) לאי בודד? מטוס סילון רק במידה והוא רחוק והכנפיים שלי לא יוכלו לחץ אותי משם
רומנטיקה??? יש היום דבר כזה??? אממממממ באמת שיש??? הצעירים כל כך אוהבים להשתמש בכל מילות האהבה ופוצי' מוצ'י. אז רומנטיקה??? ים, שקיעה, שושנה, ירח וכוכבים וכוסית יין פינוקים??? אממממממ גיגית מלאה מים!!! חורף ושלוליות הרבה גשם ורוח על החוף והרבה שוקולד וכל הכוכבים מאירים מקפלת תמשושים מתנדנדת לי על ערסלי וממשיכה לחשוב על השאלות לילה טוב, חלומות פז רק טוב!!!

למעלה