שאלה אינטימית קצת...

girl3459

New member
שאלה אינטימית קצת...

שלום לכולם! ברצוני להתייעץ עימכם בשאלה אינטימית שמטרידה אותי לאחרונה: יש לי חבר חדש מזה תקופה מסויימת ולאחרונה הוא אמר לי כי היה רוצה שאגלח (נו אתם יודעים מה)... עד היום הייתי במערכת יחסים אחת, אבל לא עשינו את זה יותר מדי, כך שאין לי נסיון עם זה... אינני יודעת האם כדאי והרעיון לא נראה לי, אבל הוא טוען שזה עוזר לענג את האישה ככה ושזה הרבה יותר טוב. אשמח לקבל את דעתכם האמיתית (בלי שטויות) - מה הייתם עושים במקרה כזה ובכלל האם הוא צודק או לא.... תודה, אלמונית

ierez

New member
שלא ישגע אותך !!!!

יש לי המון חברים שזה מדליק אותם שמגלחים, יש כאלה שזה מגרה אותם יותר . אני לא מסכים עם זה , זה אפילו מוריד את החשק, בכנות, הייתי עם אחת (סטוץ) והיא היתה מגולחת - זה ממש הוריד לי את החשק ולא רציתי לשכב איתה... הכל תלוי באדם, ותהיי בטוחה שהוא יכול לענג אותך גם כמו שאת ! והכי חשוב אל תעשי משהו שאת לא רוצה, תציבי גבולות .

יש גברים שמאוד אוהבים הרבה שערות

בכל מקום, לא נעים לי לפרט, אבל אני נמנה על אותם הגברים שמרגישים יותר טוב כשזה לא מגולח, יש מקרים לגמרי מופרעים שאני נמנה עליהם, שאוהבים שזה לא מגולח מתחת לבית השחי.............כל אחד מאיתנו הגברים מופרע בצורה אחרת, מה אני אעשה. אולי תביאי לנו תמונה בקלוזאפ כשזה לא מגולח ואז נגיד לך אם זה יפה או לא. מאחל לך מין מגוון ומרגש עם המון חוויות.

שירלי6

New member
מה הבעיה?

אם זה מדליק אותו, תגלחי פעם אחת. ימצא חן בעיניך? תתמידי לא ימצא חן? תגדלי. אין כאן עניין של צודק או לא. זה מה שמדליק אותו.

1no secrets1

New member
תנסי פעם אחת

אולי תאהבי את זה! אני תמיד גילחתי כי זה יותר נוח לי בתחתונים. מקסימוםם לא תאהבי תגידי לו "ניסיתי, לא אהבתי, קפוץ לי!"

צריך מאד להיהר בזמן הגילוח....

עדיף ללכת לספר מקצועי באם צתטרך מוכל להמליץ על ..

את יכולה באמת לנסות לגלח פעם אחת

הבעיה שכשזה גדל זה יכול קצת לדקור זה באמת ענין של טעם גילוח או לא תנסי מה יכול להיות? אולי בכלל תבקשי ממנו שהוא יגלח לך ואז אולי זה יהיה לך נעים הפעולה הזו שהוא עושה לך

עזבי אותו...מה את רוצה?

חושב שבחיים צריכים להתרגש...לעבור על החוקים...ללמוד דברים חדשים..לעשות מה שמרגש אותנו..גורם לנו לתשוקה..לתהייה... אז כל עוד זה נעשה ביחד..עם הבנה..בקטע של התנסות..זה יכול לתרום... הבנת? :)

למעלה