שאלה (אין לי את מי לשתף)

שאלה (אין לי את מי לשתף)

אחותי הזמינה אותי ואת חברה שלי לשבת, (והשבת הזו ניסע אליה..) אתמול נסעתי עם אחותי לאנשהו והיא אמרה לי כמה פעמים כך "אם אני אפסיק (בפעמים הבאות) להזמין אותך שבת, זה לא יהיה בגלל *** (בעלה), אלא בגללי!" זה ציטוט מדוייק! נפל לי האסימון עד שהבנתי.. וזה קרה כשראיתי אותו וצחקנו כולנו כרגיל (לגמרי רגיל) והוא אומר לי בחביבות "באנה את קרועה.. אין דברים כאלה!!" והיא התחילה להשמיע משפטי קנאה סמויים כמו "בא נלך, תעזוב את אחותי.." או "נראה לך שאני אשאיר אתכם לבד?" או דיבורים קצת יותר ישירים חהחה אני עד עכשיו לא מעכלת.. קנאה! כאילו מה? אני אצא עם גיסי? או להפך? הוא חרדי פלוס ילדים, ויש להם זוגיות מדהימה אז ממה היא מפחדת?? חח אני לוידעת אם להתבאס על החיים או לצחוק.. והנה השבת אנחנו נוסעות אליהם, מה נעשה?? אני צריכה להתנהג אחרת??? /tapuzforum/images/Emo4.gif ((ובלי קשר: גברים סטרייטים, אתם עם מעצבן!))

הא, אתמול סיפרתי את זה לחברה שלי..

והיא דפקה לי חיוך ממזרי שאני לא מכירה אצלה! אמרתי לה "מה? היא אמרה לך? ידעת מזה?" היא ענתה שהיא ממש לא דיברה איתה על זה אבל הרבה זמן היא חושבת ובטוחה שלגיסי יש משהו אליי והיא מחייכת מהפתעה שהיא צדקה במחשבות שלה.. ובן הייתר היא הוסיפה שהיא מבינה את אחותי, כי גיסי הלבנבן ממש זורם איתי בדחקות וזה לא נראה טוב" מבאס! מה עושים?

דיי מדהים העיוורון

הרי בסך הכל מדובר באחוות גברים שותי בירות ועושי גרפסים... מה שלי לא ברור הוא איך החברה שלך מתלווה איתך לכל מקום ואף שאלה לא נשאלת מה שמוביל לאי ההבנה הזאת.

זה מה שהזוי! אבל..

האחות הזו ובעלה (ובעצם כל המשפחה שלי) תמיד אומרים שאנחנו לסבית ואשכרה מכריחים אותנו להודות ולצאת מהארון, מוזר שאין להם בעיה עם זה. אבל אני אישית לא יוצאת ולא רוצה לצאת כי אני לא בטוחה שזו אני!! העיניין הוא שנדמה שמפריע לה שה-ו-א זורם איתי יותר מאשר אני איתו.. כי הוא סטרייט (למרות שלדעתי היא סתם קנאית והוא אוהב אותה וזה קטע חברי לגמרי) מה כדאי לעשות? מה אני אמורה לשנות את ההתנהגות שלי??

הקדוש ברוך סוגר דלת כאן ויפתח לכן

דלת במקום אחר. אל תיזרמי עם גיסך בכלל ובשבת זאת בפרט, מקסימום שבת שלום ואך ורק דבר עינייני וניצרך בקצרה... שבת שלום יקרות!

תיראי יקרה הוא חרדי!

אצל החרדים האיש לא מקדם בברכת שלום אף אישה חוץ מאשתו, אם אישה מקדמת אותו בברכת שלום הוא מניע בכפיפה קלה את ראשו ולא מחזיר שלום. נראלי שאת בלי עין הרע עם ראש על הכתפיים ותדעי מכאן ולהבא ליצור גבולות, התחושה של אחותך גם אם יש בה קנאה - היא לא רק קנאה, אל תתעלמי מהתחושות-ההרגשות של אחותך וחברתך, בכל תחושה של אדם יש גרעין של אמת! חיזקי ואימצי יקרה, הקדוש ברוך ברחמיו וברוב חסדיו ינחך במעגלי צדק למען שמו. שבת שלום לכן!

הא ואל תעשי הרבה חשבונות לגבי גיסך

מה יתחולל בתוכו ... בלאו הכי את מתארחת שם רק לשבת זאת. לא כדאי לכן להתארח שם, נקודה!

תבין,סנוביות עושה את זה יותר לגברים

במיוחד סטרייטים. אז לשחק אותה? ובגללו לא לבקר אצל אחותי ואחיינים שלי.. נו באמת. . . . זה פיתרון?? ? ?

frankie246

New member
אגיד לך את דעתי בתור סטרייט לשעבר

(או דו בהכחשה? whatever...) כשבחורה זורמת איתי בצחוקים וכאלה ואני רואה שאנחנו באותו ראש, אז זה סבבה מאוד! אני יכול להיות החבר הכי טוב שלה בעולם!! (לפעמים זה חשוב לגבר לראות שהוא יכול לזרום עם מישהי בקטע של חברות אמיתית, בלי קשר לזוגיות וכאלה) מקרה שהיה (ועדיין הווה): יש לי חבר שאני ואישתו ככה. אין עליה, אנחנו הכי זורמים בעולם! יום אחד גיליתי שחבר שלי מקנא, ופוחד שאנחנו נגיע לקטע של משיכה וכאלה. (הוא לא אמר את זה, אבל יכולתי לראות את זה עליו בזה שהוא דאג שלא נישאר לבד, הוא גם כל הזמן ניסה להראות שהוא זורם איתה יותר טוב, התערב בכל שיחה בינינו וכו' וכו') איך שהבנתי את זה ניסיתי להראות לו בדרך עקיפה שאין מה לדאוג, שהוא אחד מהחברים הטובים שלי ואני בחיים לא יעשה דבר כזה לחבר. הוא נרגע קצת, אבל עדיין נשאר עם עין פקוחה. אני לא יכחיש, עם הזמן ראיתי איך אני חושב עליה עוד ועוד, הרי בחיים לא הייתה בחורה שזרמתי איתה כל כך טוב, שהיה כל כך הרבה לדבר איתה והיו לנו כל כך הרבה נושאים משותפים. קיצר, כיום אני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, אבל שנינו מאוד מאוד זורמים. הייתה תקופה שלא הייתי בטוח אם התאהבתי או שסתם מצאתי לי חברה מאוד מאוד טובה. בשביל להראות לחבר שלי שאין סיבה לדאוג הפסקתי לדבר איתה שלא בנוכחותו וכל דבר שהייתי חייב להגיד לה אז הייתי מעביר את זה דרכו. לסיכום: כשגבר זורם עם אישה אז לפעמים זה סתם קשר של חברות, הבעיה עם גברים זה שתמיד זה יכול להיגרר למשהו שנראה כמו התאהבות/תשוקה כי גברים הם מלאים בהורמונים או שיש להם את הדימוי של המאצ'ו הפנימי ש"אני יכול לזרום עם כל אחת" (ואין מה לעשות, בתור גברים - תמיד יש לנו את אחד מהשניים הנ"ל, או משהו אחר שלא ציינתי). אני חושב שהעובדה שהוא חרדי זה רק מוסיף על כך שחסר לו מאוד קשר עם נשים (אצל חילונים ודתיים זה מתחיל בגילאים שבהם מתוודעים למושג הזה שנקרא "בחורה" ואז הם מחפשים המון המון ידידות וכאלה) ולכן הגיוני שהוא מחפש את זה מאוד. וכמומ שאמרתי, קשר כזה תמיד יכול להוביל לדברים, במיוחד כשאישתו מקנאה, במיוחד כשהוא חושד שאת לסבית ובמיוחד כשאת האחות של אישתו (חוק בטבע של הגברים - "מים גנובים ימתקו" - ככל שאת יותר קשה להשגה ככה הסיפוק יותר גדול כשנשיג אותך. וזה בד"כ לא מודע אצלנו, רק לאחר מעשה נופל האסימון)

אז מה אתה מציע??

1. אני בטוחה שאתה דו! 2. זה משפחה, ולא חברים.. אם זו הייתה חברה שלי ז"א הבעל של חברתי הטובה אז אין מצב שהייתי מדברת איתו!! יש גבול. אבל פה זה משפחה.... 3. הבעיה שאני לא רואה את זה שמתחילים או נדלקים עליי ותכלס אני לא תמיד חשה ראויה ולא שמה לב בכלל למרות שזה קורה הרבה ורק הסביבה מודיעה לי על זה ורק אז אני שמה לב 4. לדעתי לדבר מאחורי הגב "כשהוא לא רואה" זה יותר גרוע בהרבה! ! ! 5. גיסי חוזר בתשובה (שכיום חרדי לכל דבר) הוא יודע מה זה בנות ולא מרובע /tapuzforum/images/Emo8.gif ממ.. אני חושבת שבסביבתו לא יודעים שהוא חוזר בתשובה כי הוא כבר שניייים חרדי. 6. תודה /tapuzforum/images/Emo24.gif

frankie246

New member
מצחיק ומוזר, באותה נשימה

כי 3 תקף גם לגביי. (או איך כתבת לי... "מוזר, קראתי והרגשתי שזה ממש.... אני!!!"
) וגם כי 5 יכול להצביע על זה שאולי נשאר בו משהו מ"העבר האפל" שלו? נ.ב. - 4 כבר לא תקף, אני בקושי רואה אותם בזמן האחרון, וגם אם כן אז זה בשביל להיות עם חבר שלי.

מהנהן בכפיפה? חח אתה חי בסרט!

זה משפחה, והם בסגנון ספרדי כך שבבית מדברים עם גיסים וגיסות בכיף! וכן הוא דוס! ואני מכירה עוד מלא דוסים שאולי ברחוב לא ידברו עם משפחה (לא מדברת על זרים) ובבית כן!!

Nחמן

New member
מה לעשות, שהפעם אתה צודק בהחלט לטעמי?

החטטנות של החברה להכריח אותך להצהיר ברבים: "אני הומו!", "אני לסבית!" לא אחת חורגת מגבולות הנורמה. מה איכפת לך מה אני ואיך אני? מדוע לא לכבד את רצון הזולת לשמור על גבולות הגזרה? זו באמת רעה חולה.

frankie246

New member
הגבתי לחמדח ואוהב בטעות../images/Emo4.gif

תראי את התגובה שלי עם הכותרת "אגיד לך את דעתי בתור סטרייט לשעבר"

למעלה