שאלה: איך להתקדם??...

avi01

New member
שאלה: איך להתקדם??...

שלום לכולם!!! אז ככה: אני כבר זמן מה מתרגל כול מיני תרגילי ריכוז ומדיטציה והשליטה באנרגיה שלי. הגעתי לשלב (אני חושב) שאני כבר שולט בעניין. ואני מעוניין לדעת על מה היתם ממליצים לי להמשיך עכשיו כדי להתחיל לאט לאט להתקרב ולפתח את הידע שלי בצורה יותר מעמיקה!! אשמח לשמוע בנוסף על מה היה השלב הבא של כול אחד אחרי האימונים כי אני מאמין והגיוני שלא קמו יום אחד ועסקו במאגיה וכישוף. בתודה מראש לעונים ממני אבי

ToryMaster

New member
המ

קודם כל, מאוד תלוי על פי איזו "שיטה" אתה עובד, אם יש משהו מסוים שמעניין אותך, אם אתה מעוניין בספרים וכדומה. אחר כך, אף פעם לא מפסיקים עם התרגילים האלו. השלב הבא הוא לחפור ולחפור ולקרוא ספרים ומידע על הנושאי םשמעניינים אותך.

RainBird

New member
כמה שאלות: תרגילי שליטה באלמנטים- תיעוד חלומות ועבודה עם מדיטציה בסיסית כולל תיעוד כבר עשית?

avi01

New member
אוקיי אז ככה:....

אוקיי אז ככה : בגדול התרגילים שהיתי במצע היו תרגילים שיש במאמרים. עשיתי גם תרגיליי יסוד גם עשיתי ברמה המובנת לי ועד כמה שאפשר (הריי הכול היה לפי קריאה)(היסודות שהכי נקשרתי עלייהם משום מה היו יסוד האוויר והאש). עוד תרגילים שנהגתי לעשות זה כדורי אנרגיה, שליטה בזרימת האנרגיה בגוף (על ידיי תרגילי טאי צי בין היתר), שליטה בחום הגוף וכאלה. לגביי תרגילי מדיטציה: המדיתציה שהיתי נוהג להתאמן עלייה היא מדיטצית ויפאסנה. בגדול אני מעוניין ללמוד קצת מהכול עם דגש על מה שיכול לעזור. אני אשמח גם על חומר בנושא שליטה בגילוי עתידות (היתה לי תקופה לא מזמן יחסית שיתה לי אפשרות לראות אירועים שקרו ותמיד היו אירועים שלילים (המבין יבין) ואני מעוניין לשלוט יותר בתחום זה שיש לי כבר). אשמח לשמוע על כיוונים שאני יכול ללכת עליהם בתחום של המאגיה הלבנה. ממני אבי

RainBird

New member
אני לא הולך לקרוא את התרגילים במאמרים. לתרגילים יש כותרת. תעתיק אותה.

avi01

New member
אוקיי אז בישבילך! ול"הקולטת לעד"

אז תרגילים שאני היתי מתרגל הם: *תרגילי שליטה בחום הגוף *תרילים לשחרור רגשות *כדורי אנרגיה *ויזואלציה, הטלה אסטרלית *ויזואלציה, צבעים והיסחפות *ויזואלציה, צורות *ויזואלציה, זכרון *תרגיל הרפיה ועוד כול מיניי תרגילים של של ריכוז ושליטה באנרגיה שלי בכללי הסתמכתי על כול מיניי מאמרים שאני מצאתי באנטרנת אין טעם להגיד את כולם כי בגדול הם דומים ויש הרבה אז רשמתי חלק. תרגיל מדיטציה שהיתי מתרגל זה היה החל מתרגילי הרפייה/רוגע/ויש פאפשרותי אפילו אפשרות להכנס למצב של טראנס (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שאני מודע לאיפו אני ומה אני אבל שום דבר מסביב לא יכול להפריע או להוציא אותי מהמצב אלא רק אני את עצמי. לפי מה שסמתי לב (דעתי האישית!!!!) אין מצב כזה קל וקשה כול אחד והיכולות שלו אני התחלתי עם חבר את כול הנושא של התרגילים האלה והרבה ביני לבינו שונה לגמריי ואנו תמיד מתאמנים ייחד אני הגעתי למצב שאני שולט בעצמי כמה שאני רוצה כמעט בלי מגבלת זמן והוא כעבור 10 דקות רצוף כבר לא יכול ויוצא מריכוז. לאומת זאת יש לו תרגילים שכשה לו כמו השליטה בכול תרגילי הויזואלציה לאומתי שאין לי בעייה להתרכז בנושא מבלי לגלוש למחשבות או המיות אחרות. לדעתי כול אחד והיכולות שלו כך שלדעתי מנסיוני הדל אי אפשר להגדיר לכולם מה זה תרגיל קל ומה תרגיל קשה אבל אני יכול להציא לך לגלוש במאמרים של האתר אחלה תרגילים בתוך התחלה לא צריך להיות גאון כדי להצליח אותם רק לתרגל ותראה זה יבוא לבד אחרי זה תוכל להמשיך לגלוש באנטרנת ותמצא עוד הרבה תרגילים בכול רמה שתרצה ותבחר לדעתך. (אני מדגיש שוב דעתי האישית בלבד!!!) אשמח לקבל תגובות לגביי שתיי הפסקאות האחרונות שרשמתי מה דעתכם האם זה נכון או לא?

avi01

New member
שאלה בקשר לקריס אנג'ל....

צץ לי שאלה פתאום לא יודע למה ומעוניין לדעת מה דעתכם. למי ששמע על כריס אנג'ל מה דעתכם עליו ועל מה שהוא עושה? איך אתם יכולים להגדיר את ה"פעלולים שהו עושה והאם יש להם קשר כול שהו למאגיה או כישוף? (למרות שלא נראה לי ולדעתי יש טריק איפושהו)?

יש לי שאלה אלייך

אני לא יודעת ממש מה לענות לך כי אני בעצמי בשלבי ההתחלה (כבר שנה וחצי חח") אבל אם כבר אז תתחיל לקרוא מאמרים בכל מיני אתרים וכל מיני ספרים ואולי אפילו תעשה קלסר או מחברת ששם תסכם את כל הידע שלך . ויש לי שאלה.. איזה תרגילי ריכוז ומדיטציה ניסית? ואיך הצלחת להגיע למצב שאה שולט בתרגליים האלה? ומה מהתרגילים האלה הכי קל? תודה מראש :]

ToryMaster

New member
בכל דבר תצליחי

אבל זה לוקח זמן, ועד שלא תשלימי עם זה, כלום לא יספק אותך. מה שכן, להתחיל מקל ובהדרגה לעבור לקשה זה לא רעיון רע.

RainBird

New member
אני למשל התקשרתי לתלמיד שלי להתגאות בזה שהכנתי לו מבחן "יוצר אלמנות" את התרגילים שאני נותן אני בוחר את הקשים ביותר והמאתגרים ביותר- ונותן להם חודשיים לשבור עליהם את השיניים. למעשה אני מלמד מתוך שלושה ספרים- ומהם אני לא בוחר את התרגילים של "תדמיינו מעגל באוויר" אלא את התרגילים של "תבנו מקדש פנימי ותראו בדיוק איך כל שבב של עץ נראה." את הקשה ביותר משלושת הספרים הם צריכים לתרגל. זה אחרי כמובן שבעה שיעורים של תיאוריה בלי שום תרגיל. אחרי מקדש פנימי מעגל נראה כמו בדיחה. ארדן.

RainBird

New member
אני לא מעתיק אותם אלא נותן מראי מקום בשלושת הספרים שאני מלמד מהם. Modern Magick-kraig Basic Magick- Cooper Witchcraft: Theory & Practice- Angeles אם יש לך את שלושתם, אשמח להעניק מראי מקום.

EvilFlame

New member
מבואס אין אותם.

אבל אני חושב שראיתי הורדה של השלישי איפשהו אני אנסה למצוא
. (כן כן אני יודע שזה לא חוקי וכו' וכו')

למעלה