שאלה אחת גם לעצמי..

Chandler Rulz

New member
שאלה אחת גם לעצמי..

המצב שלי כרגע הוא שאני:
חתום לנח"ל (גרעין)
מומעד לעתודה
עברתי מיונים לממר"ם הכניסה למסלול הנח"ל היא כבר ב-2.9 ועדיין לא קיבלתי שום מכתב/טלפון מצה"ל בנוגע לשאר הדברים.. השאלה שלי היא איך הצבא רואה אותי? אני לא מסכן שום דבר מהדברים האחרים בעוד אני חתום לנח"ל? (הנח"ל הוא העתדיפות השלישית שלי כרגע..) מה לעשות?

שחבייק

New member
תעשה חושבים בראש ו...

תפתח את כל הקלפים לפניך על השולחן ותראה מהם היתרונות והחסרונות של כל תפקיד ואז תחליט מה אתה הכי רוצה עכשיו לגבי ממר"ם עברת ז"א התקבלת!? אם כן ואתה אוהב מחשבים לך על זה...!!!

Chandler Rulz

New member
עברתי הכוונה עשיתי את המבחנים

עוד אין תשובה.. ובקשר לחושבים, כבר עשיתי, ואני יודע מה סדר העדיפויות שלי, איך שאני ראיתי את זה עד עכשיו זה שהכדור בידיים של הצבא עד שהוא מתקשר ואומר לי "תחליט".. בגלל שזה לא קרה עד עכשיו, אני מתחיל לדאוג שאולי הם לא רואים את זה ככה.. תודה על התגובה :)

BugoK

New member
תגובה

אתה לא תקבל תשובה בנוגע לעתודה לפני אמצע אוקטובר, אז אתה תצטרך לוותר על אחד מן המסלולים של עתודה ונח"ל, או, אם יש אפשרות כזו, תנסה לבקש להצטרף לגרעין מאוחר יותר.

Chandler Rulz

New member
השאלה שלי הייתה אם אני צריך ליזום

את הויתור או שהצבא צריך עדיין להתקשר ולומר לי לבחור.. כנראה שבאמת אני אחתום ויתור לנח"ל, ואני אנסה לחזור אם לא יסתדרו דברים, אבל זה לא תלוי בי.. יש עניין של חתימה חריגה, טירטורים ובירוקרטיות מפה עד להודעה חדשה, וכמובן זה תלוי בקבוצה שלי, אם היא תרצה לקבל אותי חזרה אחרי שאני אעזוב.. איך שאני רואה את זה עכשיו, חתימת ויתור לנח"ל זה סופי.. וגם לך, תודה על התגובה :)

w e n d y

New member
אני הייתי במצב דומה...

והצבא שלח לי מכתב לבחור בין מסלול נח"ל לעוד מסלול אבל אצל חברות שלי למשל הצבא לא שאל כלום ופשוט החליט בשבילן על מסלול נח"ל..... אז אי אפשר לדעת (לדעתי זה תלוי במסלול שאליו אתה ממוין...) אבל אני ממליצה להודיע לצבא עכשיו על הבחירה שלך בויתור על הנח"ל לפני שהם יחליטו בשבילך.

LadyBoo

New member
אצלי זה אחרת

אני גם מועמדת לעתודה. ובגלל זה... נדחה מועד הגיוס שלי לתאריך מאוחר יותר (25 באפריל), קשה לי להאמין שלמרות שאתה מועמד לעתודה תאריך הגיוס שלך נשאר אותו הדבר. תברר... כי כל שאר החברים שלי שהם גם עתודאים... בגלל זה נדחה להם מועד הגיוס. וכעיקרון לפי מה שידוע לי... כל עוד אתה מועמד לעתודה זו העדיפות העליונה של צבא. עד שאין לך תשובה מעתודה לא יגייסו אותך לשום מקום. זה לפחות לפי מה שאני יודעת. אבל כדאי לך להתקשר ללשכת גיוס או אפילו למשרדים של עתודה ולברר. בהצלחה!

למעלה