שאלה אחרת

ilanar

New member
שאלה אחרת

איך מתאפרים עם שני צבעים של צלליות בעיניים? מה קודם למה?

little bony

New member
אני ממש לא מאפרת מקצועית..

אבל יש לי חברה שתמיד משתמשת בשני צבעים.. היא שמה הכי קרוב לריסים סגול בהיר מאד ואז למעלה יותר בסגול כהה יותר.. מטשטשת באמצע ויוצרת הצללה.. זה יוצא לה ממש יפה..

מיה 19

New member
גם אני לא מאפרת מקצועית אבל....

מה שאני עושה: אני שמה צללית בהירה מהריסים ועד הגבה, ומורחת צללית יותר כהה על עצם הגבה.

KerenWelling

New member
זה תלוי בסוג הפרצוף והעיניים...

למשל לי יש עיניים כחולות ופרצוף ארוך וגם רחב (כי אני שמנה)... אז אני שמה צבע חום בהיר-חול מדבר באיזור הריסים עד שהעיין נגמרת, אז בפס של החיבור בין העיין ללמעלה, אני שמה צבע חום ומטשטשת את הפס ככה שהוא נראה ממש ממש טוב ולפעמים טיפה מורחת בקצה לקבלת מראה של עין חדה...ולמעלה כמובן שבעצם הגבה שמה צבע לבן (ממש ממש טיפה...רק בשביל להבליט את עצם הגבה ושתראה יותר גבוהה...ובחלל בין הפז לגבה למעלה שמה עוד קצת צללית של חול-מדבר עם נצנצים (אבל ממש טיפה ככה שרואים רק את הנצנצים... זה למשל עוד מצוין לבעלות עיניים כחולות.. מה שאני כן יודעת שלישראליות בדר"כ מתאים הגוון הסגול כי נולדנו עם פיגמנט שכזה מצהיב את העור... אבל למי שיש עיניים כחולות- לא לשים צלליות כחולות!!!!!! למי שיש עיניים ירוקות-לא לשים צלליות ירוקות!!! וגם לעיניים חומות את אותו הכלל, למרות שאפשר לפי דעתי זה מכער את כל הפרצוף...

../images/Emo25.gifמאפרת מקצועית לחלוטין

רק רציתי להסב את תשומת ליבך, אני רואה שאת מאד אוהבת להתאפר ויש לי המלצה מצויינת בשבילך. אם תשתמשי בצבעים ורודים ואדומים תבליטי מאד את הצבע המדהים כחול של העיניים שלך. כדאי. בהצלחה יום טוב כיפוש

KerenWelling

New member
חחחח תודה...

אני משתמשתצ בגוונים אדומים וורודים...אבל לא הרבה באדומים כי זה פשוט לא נראה כל כך טבעי...אני אוהבת את המראה הטבעי יותר...לא אוהבת כאלה דראג קוויינים...חחחח סתם לא...פשוט מעדיפה מראה טבעי יותר...

tootik

New member
מקווה שאני יוכל לעזור...

בד"כ שמים צבע בהיר יותר באיזור שקרוב לגשר האף, וצבע כהה יותר באיזור גלגל העין החוצה...

../images/Emo25.gifמאפרת מקצועית לחלוטין

כדי לאפר את העיניים צריך לדעת מה סוג הפנים וסוג העיניים. אם העיניים שלך קרובות אחת לשניה או רחוקות. אם העיניים שלך קרובות אחת לשניה שמים צללית בהירה על העין קרוב לאף ואת הצללית היותר כהה מניחים בפינה של העין ומטשטשים או צללית פחות כהה במרכז העין. ואם רחוקות שמים את הצללית הכהה יותר בפינה הכי קרובה לאף ומשם מטשטשים עם צללית יותר בהירה{מטשטשים מערבבים ומורחים בעדינות}. כדאי גם להתאים את הצבע של הצלליות לצבע של העיניים: לדוגמא אם יש לך עיניים תכלת בהירות כדי להבליט את הצבע כדי שתשתמשי בצבעים אדומים ורודים, אם יש לך עיניים ירוקות כדאי שתשתמשי בצבעים סגולים בהירים. אם יש לך צבע מעורב כדאי שתבליטי את הצבע שמתאים לבגדים. סומק כדאי שיתאים לגוון העור השנה הולך יותר ורודים במרכז הלחיים ובפינות יותר כהה על עצם הלחי תחייכי ותיראי איפה בדיוק. ליפסטיק הכי הכי חשוב:כדאי לצייר עם חותם שפתיים{עיפרון}בצבע של האודם או שהאודם קצת יותר כהה.ועליו למשוח את השפתון{לערב כדאי אדום-מתאים לכולן}ולבוקר לתחום את השפתיים{לצייר אותן}ואז להוסיף מעט במרכז השפתיים ועל כל זה למרוח בעדינות {רק במרכז}מעט ליפגלוס לברק. בהצלחה ושתהיו הכי הכי יפות מגיע לכן. יום טוב כיפוש

ilanar

New member
תודה תודה

נתתם לי הרבה טיפים אני אנסה את הכל היום בערב

little bony

New member
אם כבר מאפרת מקצועית..

מאיזה גיל כל הבתי ספר לאיפור..? זה נשמע ממש מעניין..

המשך...

שלום לכולכן... יש לי רעיון מצוין ואם תירצו זה יכול להיות מעולה בשביל כולן. הרעיון שלי הוא כזה: כל מי שיש לה ארוע או פגישה חשובה ומעניינת שבה היא רוצה להיות הכי הכי יפה שתרים אליי טלפון ועבור מחיר מצחיק וסימלי אני אבוא ואאפר אותה ככה שהכל ילך לה מעולה. והכי הכי חשוב להיות יפה בכיף כיפוש

למעלה