אצלי זה פשוט להתכרבל מחובקת עם הפרטנר... אוי, כמה שאני אוהבת וצריכה את זה... ואחרי כמה דקות, איש בפינתו ישכב, ולישון...
נתקלתי בכאלו שאוהבים לאכול, בכאלו שאוהבים לשתות, בכאלו שצריכים להשתין (וזה לא מצחיק...), בכאלו שצריכים את הסיגריה שאחרי, בכאלו שמתחילים לדבר על הכל, בכאלו שנסגרים בתוך עצמם ונרדמים במאית שניה...
יש משהו במה שאת אומרת, אבל שמתי לב לדינמיקה גורפת בעניין. וחוץ מזה, דווקא עכשיו אני יוצאת עם מישהו שמחבק ו(!)מדבר אחרי זה, ובשום אופן לא ניתן לומר עליו שהוא יושב בחיבוק ידיים במהלך העניין...
אמממ... אם זה בלילה, אז להכנס לישון ב"גומחה" שלי, כלומר, על החזה שלו, כשהזרוע שלו מחבקת אותי. הכי כיף ונוח ונעים....במיוחד בחורף, עם השמיכת פוך...
אם זה לא בלילה, אז בדר"כ קצת רובצים במיטה ומדברים או שומעים מוסיקה... ואחר כך קמים.... שנינו לא מעשנים, אז אין אצלנו קטע של הסיגריה של אחרי. לפעמים אנחנו צמאים, אז יורדים לשתות משהו.. בכל זאת, מוציאים הרבה אנרגיה...
שכחתי שאני תמיד צריכה ללכת אחר כך לשירותים... כי הרופא נשים שלי אמר לי ללכת אפילו אם אני מרגישה שאני לא צריכה, כי זה עוזר למנוע דלקת בשלפוחית השתן ומטרדים בסגנון... והאמת.. אני לא יודעת אם זה בגלל המנהג החדש הזה, אבל בזמן האחרון, טפו טפו טפו, אין לי בעיות כמו פעם.