שאלה אחרונה להיום

שאלה אחרונה להיום

מוכר הסיגריות שלי חוזר חזק בתשובה. כל פעם שאני קופץ לביקור אצלו הוא ממציא לי ברכה חדשה. היום, שהחזיר לי עודף, אמר: "כל טוב, בהצלחה,יעבדוך עמים,ביי" מה ממשמעות הברכה הזו? איך משיבים לה? יעבדוכם עמים,

sahr12

New member
הוא אחל לך...ברכה חביבה..

ובעלת עומק.. כתוב.."יעבדוך עמים וישתחוו לפניך לאומים" זו הברכה השלימה הוי אומר שתמיד תהיה לך פרנסה בשפע..ושלעולם לא נחזור כמו בעבר.. להיות עבדים (בזמן מצרים) אלא בני חורין שפרנסתם מצוייה ברווח... ואתה בפעם הבאה שתקנה סיגריות...תאחל לו.. יום נעים ומוצלח..חייך תחיוך הביישני שלך...ולך.....לך..... מה אתה קורא את כל העיתון בדוכן......לך נו.......חחחחחחחחח חוכא ואיטלולא... קניתי ימ-בה..מסטיקים.....בזוקות...והנה העתיד שלי.... "פעם אתה תגיע לירח!" הייתם מאמינים עליי???חחחחחח

המשמעות היא - "יעבדוך עמים" זה

שאתה תמיד תהיה בעמדה גבוהה - בעמדה בה כביכול אתה תהיה "המלך" והאחרים יהיו "עבדיך". בעבודה בחיים הפרטיים בכל מצב

נעמי 1

New member
קליאו... אולי תרכבי../images/Emo132.gif

את צודקת... חלק מהעם... נמצא ב"סגולה". ואיפה ראית את שחר, איפה?

מיכל31

New member
קליאו - חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מה עובר עלייך מותק?

הצופה.

New member
שאלה על שאלה

אתה בטוח שזה סגריות ? ואתה בטוח שהוא חוזר בתשובה? כי הם נראים אותו הדבר... "כל טוב בהצלחה והרבה זזזזזז בבבבבב ררררררר גגגגגגג כככככככ צצ?

איך משיבים?......פשוט אומרים

והתשובה...

"יעבדוך עמים וישתחוו לך לאומים הווה גביר לאחיך וישתחוו לך בני אימך אוררך ארור ומברכך ברוך" זוהי הברכה שקיבל יעקוב מאביו יצחק.

sahr12

New member
יעקוב??מי זה יעקוב???

איזה "וו" מיותר.........חחחחחחח

למעלה