שאלה..(.או סקר..).

אני דווקא בעד!

לא לסקול אותי בבקשה! אני חושבת שבפגישות מתקדמות יש מקום לטיול ביחד, זה משוחרר יותר מפגישה פורמלית בבית מלון, וכמובן שזה עוזר לבחון עוד צדדים של המיועד, ומגוון את החד-גווניות של הפגישות... כמובן שחייבים חייבים חייבים לבדוק מראש את המסלול, שיהיו שם אנשים ולא להתקע שם ח"ו לבד (יש עם זה לפעמים בעיה של ייחוד), ולבדוק האם המסלול עם/ בלי מים וכו'. בהצלחה למטיילים ולא לשכוח המונמון מים

יפה...

הנה יש לנו דעה שדווקא בעד..(ומנומקת..!)תודה לך..ובעז``ה לא נשכח להביא מים והרבה..

אני איתך חרדלניקית...בהחלט בהחלט בעד!!!

אכן,לפעמים היציאות האלה,לאו דווקא למסלול,אפילו סתם נסיעה לטיולון, עוזרות לבחון על דרך ההתנהלות וההתנהגות של הצד השני הן אם הנסיעה מתבצעת באוטובוס והן אם הנסיעה מתבצעת ברכב.

../images/Emo45.gif

אני גם בעד! בתור חובבת טבע וטיולים, אני אשמח להצטרף בכל זמן... בכלל- עצם ההצעה, מראה על סוג של פתיחות שאני מאוד אוהבת... (כמובן שזה צריך להיות בפגישות מתקדמות מאוד... כשכבר הכיוון ברור..)

נכון

אני מדבר על פגישה מתקדמת יותר..וברור שאני מדבר ששני הצדדים מסכימים לעניין..ובקטע של יציאה למסלול..שע``ז אני מדבר (במקום שאחד מהצדדים לא בקטע של מסלולים..זה כבר לא נושא)..תודה

kiss 18

New member
בפגישות היותר מתקדמות יכול לבוא בחשבון...

ברור שלא מסלול הרים וגבעות...וטיפוס ובלאגנים. (גם העיניין של השמירת נגיעה ראיתי שהזכירו פה.) אבל טיול קטן יכול להיות בהחלט נחמד!

kiss 18

New member
לא עולה לי כרגע משהו, אבל לא טיפוס הרים...

משהו טיול קטן... לא יודעת מה...

מסלול ממש - לא נראה לי

אבל לצאת לטיול ברובע היהודי, נניח, או על איזה טיילת - יכול להיות נהדר. רק נא להודיע לגברת קודם, כדי שתשאיר את העקבים בבית.

פשוT אJי

New member
פגישה במסלול?!?!?!?../images/Emo2.gif

אנשים לא מפסיקים להפתיע!! מאיזו פגישה אפשר לעשות מלחמות מים??? פגישה יעודה להכיר לדבר להחליף דעות להתרשם,הוא רצה להתרשם מהדרך בה היא מטיילת?? נכון שבטבע בני אדם נפתחים יותר ואפשר להכיר את האדם ללא המחסומים והמעצורים שלו. אבל עדיין הצורה בה האדם מתנהג בטיול לא מעידה בהכרח על האשיות שלו. טיולונים קטנים ונחמדים רצויים ומלמדים הרבה,אבל טיול במסלול זה מרחיק לכת! בכל מקרה אם הם הסתדרו עם זה,קטונתי!

למעלה