שאלה.. או כמה :)

gidionline80

New member
סינגל טייל

עושה את העבודה. מה שמעורר זה העוצמות הריגוש בללכת צעד או שתיים רחוק ולחוות יותר. נכון זו שאלה אינדיבידואלית תלוי במשתתפים.
בטוח רק אם מיומנים בזה , מודעים לזרמת הצילוק והפציעה ומונעים זיהומים. שפוי :) זהה לנכון.

Dan_Kap_

Active member
כל אחד/ת ומה שהם אוהבים ונהנים ממנו

תמיד אפשר למצוא משהו שאדם אחת/ד אוהב/ת ואדם אחר/ת מזדעזעים ממנו.

לגבי הנושא הזה, מעבר לסיכונים שאנשים אחרים העלו כאן, רציתי לציין שקשה לדייק בהצלפות ולכן ייתכנו פציעות וצלקות גם במקומות שלא תכננתם.
סיכון נוסף קשור בכך שקשה לחטא מוצרים מעור, כך שייתכן מקור נוסף לזיהום והדבקה, במיוחד אם השוט נמצא בשימוש על עוד שותפים/ות.

אייבורי

New member
תשובותים

לא הכנתי שוט\אביזר הצלפות שערכו המוסף לפצוע עד זוב דם.

אבל המחשבה והרצון קיימים, לפחות עבורי זאת מחשבה מחרמנת מאד.

בכל מקרה, זה לא יהרג ובל יעבור ולכן זה נשאר על תקן פנטזיה בלבד.

MichaelWalla

New member
רק בשעת כעס

בפנטזיה, כשכעסתי, מאוד רציתי לקשור אחת ספציפית ומרדנית עירומה עם הבטן על הספה שלי ולהכות את הגב שלה עד שידמם עם שוט. רציתי מאוד לשמוע אותה צורחת את הכעס שלי.
אבל, יש מצוי ויש רצוי ויש שפוי.

A לוןA

New member
אם זה רק פנטזיה...

במציאות, הצלפה על הגב היא כמובן מסוכנת.
ובכלל, לסשן מתוך כעס זה לא כוס התה שלי. בכלל לא.

MichaelWalla

New member
בדיוק

וגם בגלל זה העדפתי עונש אחר. לא דיברתי ולא עניתי לה חודש. אין כמו להשאיר באוויר :)

ממש לא

אתה צריך להבין,
כנראה שהיא חיכתה בגלל שגם היא ילדה
ככה לא מתנהגים עם אישה - צריך לתקשר איתה - לא להיעלם.

MichaelWalla

New member
אז לא חטא, אלה חוסר הבנה

מטעם עצלנותי, סיפרתי את הסיפור בקצרה. ההמתנה שלנו הייתה בידיעתה כמובן...לא נעלמים לאנשים (לא רק נשים) בלי סיבה, ולא מבין למה שתחשבי שזה מה שקרה.,יש גבולות לאנטיפטיות.

A לוןA

New member
לדעתי

וגם כתבתי את זה כמה פעמים
עונש התעלמות הוא אחד העונשים המגונים ביותר בעיני- ברמה הפרקטית והמוסרית כאחד.

סליחה אם נשמעתי שיפוטית

לי אישית קשה מאוד עם התעלמות, גם בגלל חוויות אישיות מהעבר, וגם כי לקבל כתף קרה זה הכי פוגע. אני מעדיפה להתמודד גם עם הדברים הכי קשים מאשר להשאיר דברים באוויר, לאכול סרטים, ולא לדעת מה נסגר ומה יהיה.
המלצה שלי - אל תעשה את זה, זה הכי אכזרי שיש. כמו שכתבתי בהודעה למטה - זה אחד הדבירם היחידים שהיו גורמים לי להשתמש במילת בטחון.

MichaelWalla

New member
בשביל זה אני פה

ללמוד. את ו A לון בהחלט צודקים. מאוד נגע בי התשובות הכנות :)

למעלה