שאלה או יותר נכון 3......

efratshi

New member
שאלה או יותר נכון 3......

האם אפשר להוריד אישיות מושלמת להוט דייט? אם כן מאיפה? מישהו יכול לשים קישור?

לומית

New member
אני חושבת

שאי אפשר להוריד דמות מושלמת... כל הקטע הוא למצוא משהוא שמתאים לך!

efratshi

New member
התכוונתי למשהו אחר...

לא..התכוונתי בכלל משהו אחר...... התכוונתי אם יש קוד שהופך את הדמות לאישיות מושלמת..אבל קוד שמתאים להוט דיט כי אני מכירה רק קוד שמתאים להחיים הטובים.....

לומית

New member
אהה...../images/Emo2.gif

אני לא מכירה כי אני לא מחפשת.. אבל את יכולה לחפש ואולי תמצאי!
אבל אני חושבת שכל הקטע של סימס זה לראות איך זה חיי משפחה או יחיד וכל הקודים סתם הורסים אבל... תעשי מה שאת רוצה...

adva g

New member
אם הבנתי את הכוונה-

אתה רוצה שהדמות שאתה יוצר בסימס תהיה מושלמת באישיות? אם כן אפשר להוריד (מצרפת קישור) מכונה שהופכת את הסימסים למושלמים. תחפש את המכונה בקטגורית אלקטרוניקה.

novemberain

New member
שונאת צ'יטים ../images/Emo91.gif

אז ככה כשאת "יוצרת" לך דמות, פשוט אל תמלאי כלום בהכל. לא ב"אקטיב", לא ב"פלייפול". בכלום. ואז כשתתחילי לשחק, תקני לך שולחן כזה שמכין שיקויים וגם מעלה את ה"מכניקל". יש שיקוי - אם אני לא טועה הוא בצבע צהוב - שכשהדמות שותה זה מעלה לה את כל האישיות עד הסוף. אבל תיזהרי יש גם שיקויים "מסוכנים" ואת גם יכולה להיכנס ע"י המשטרה בגלל שימוש ברעלים ואדים רעילים שמגיעים לבי"ס השכונתי. אבל זה כל הכיף! אני שונאת לשחק עם צ'יטים חוץ מ- nove_objects on זה עוזר כשסימסים מבזבזים את כל היום על להיתקע אחד בשני

adva g

New member
אבל מה שכתבת

מתאים רק אם יש את התוספת "החיים הטובים"...

novemberain

New member
אה, באמת?

אני כבר לא זוכרת מה יש ובאיזו חבילה - יש לי את כולן... אז אם כך והיא רוצה "אישיות משולמת", היא תצטרך להפעיל את קיסמי הצ'יטים צ'יטים - אני שונאת אותם

למעלה