שאלה או התייעצות ברשותכן /ם ....

yochay10

New member
שאלה או התייעצות ברשותכן /ם ....

שלום אני אב ל תאומות בנות 4 ובני בן 9 . אני גרוש שנתיים והקשר שלי אם ילדיי טוב מאוד . אני חי במרכז ביחד עם חברתי לחיים וילדיי נקשרו אליה. במהלך ביקורי השבועי את ילדיי רציתי מאוד מאוד לקחת את אחת מבנותיי התאומות איתי לביתי, לשבוע ימים. אני מבין ומכיר את כל התשובות לסערת הרגשות שהייתה עלולה לקרות אילו הייתי לוקח את אחת הבנות. אני מבין שאי אפשר להפריד בניהן, אני מבין את ההשלכות שיוצרו כתוצאה מכך מהבת השניה ומבני, אבל להם היו סיבות להישאר בביתם ולא להגיע אליי, (הבת השניה חולה בפה וטלפיים, ובני לומד בבה"ס), אבל...... בכל זאת בפנים אצלי יש הרגשה של החמצה למרות הכל, יש איזו צביטה בלב של פספוס, אני ממש מצטער שזה לא יצא לפועל. איך אני יוצא מזה לדעתכם???? ושוב אני חוזר אני היום מוותר בגלל הגיל שלהן אבל מקווה שבעוד שנה או אולי קצת יותר אוכל להפריד בניהן ולקחת אליי לשבוע את אחד מהשלושה. יוחאי

נולי5

New member
מבינה את תחושת ההחמצה...

גם אני לא פעם מאוד רוצה לקחת איתי את אחד מהתאומים שלי לקניות למשל... או סתם לטייל כדי לנסות להשלים פערים של אחד על אחד... אבל המציאות היא שהגענו לגיל כזה (שנתיים) שהם לא מוכנים להיפרד בשום פנים ואופן! אם אחד הולך גם השני רוצה לבוא ומאוד בוכה... (בעיקר זה שלא לוקחים אותו...) דווקא קיוויתי שבאזור גיל ארבע נוכל לעשות את זה יותר, אבל אני מבינה מדבריך שזה עדיין לא מתאפשר... אני חושבת שזה חלק מעסקת החבילה שנקראת "תאומים"... אין ספק שההרגשה היא לא קלה ואפילו מתסכלת לפעמים...

קרן משם

New member
דוקא אני לא מבינה משהו...

בגלל שהן תאומים אי אפשר להפריד בינהם? יש לי שלישייה בני 3 וחצי ואני בהחלט מפרידה בינהם כל סופשבוע והם מתים על זה! לצערי יש לנו רק 2 ימי חופש בסופשבוע [אני גרה בחו"ל] ולכן השלישי/ת תמיד מחכה לתורו לשבוע אחרי זה כדי לישון אצל סבא וסבתא אבל הם בהחלט מחכים לזה.... לעולם לא אכריח מישהו מהם ללכת אם הם לא ירצו ובד"כ זה לא קורה, אחת הבנות [ליאור] קשורה אלי יותר והיא הולכת לסבתא לפי מצבי רוח וזה אחלה, תמיד נמצא מי שיקפוץ על תורה בשמחה וששון... דבר איתן, הם בהחלט בגיל שהן מבינות, עשה לך תוכנית יומית על בסיס מה שהן מקבלות בבית, אולי חסר להם אצלך משהו שהן רגילות אליו בבית, קח אותן קודם כל ללילה אחד ורק אחרי זה ל2 לילות וכך הלאה, אולי שבוע זה כבד מידי בשבילן... בכולופן אני בהחלט חושבת שאפשר [ואפילו רצוי] להפריד אותן ליום/יומיים וכו'...זה בזה המון יתרונות וכמעט שאין חסרונות.

תשובה לשאלתך

יש לי חברה שהיא אמא לתאומות בנות 4 וחצי,והן עשו מנהג שביום שישי כל פעם ילדה אחרת מבלה עם ההורים לבד,והשניה הולכת לגן. כולם מרוצים,גם הבנות וגם ההורים. כך שזה אפשרי ולדעתי אפילו רצוי להפריד אותם מידי פעם,כך שכל ילד יקבל הורה לבד. בהצלחה. נעמה של תובל 20/10/99
כליל 24/11/02
גאיה 24/11/02

למעלה