שאלה+אוף קטן

xenocide

New member
שאלה+אוף קטן ../images/Emo3.gif

אוףףף!!! אני מפספסת כל כך הרבה! אני מתחילה להתייאש מעצמי. כבר חודש שבקושי יוצא לי לראות מה קורה בכלל בפורום שלא לדבר על להגיב ולספר על דברים. פשוט היה לי שבוע כל כך, כל כך, כל כך קשה.. (תמיכה בבקשה.)
ועכשיו השאלה: נכון שכבר דשנו ודנו בנושא הבת/בן זוג צמחוני/טבעוני. אבל לאחר שיחה עם החבר התחלתי לחשוב-כאן מגיעה השאלה...- איך בנות/בני הזוג שלכן/ם מתייחסים לעניין? האם הם צמחונים/טבעונים? תומכים? מתחשבים אבל לא תומכים? וכדומה... הדר (מכל כך מקווה למצוא יותר זמן לכתוב ועוד חשוב יותר-לקרוא!)

Kribus

New member
אישתי

אישתי והילדים לא טיבעוניים ואנחנו מאוד מאושרים - כל אחד ודרכו שלו.

Anathema Device

New member
בנזוגי

לא צמחוני. כשהתחלנו לצאת, הייתי צמחונית, והוא ידע מזה. כשהוא ראה שמפריע לי אכילת בשר, הוא הפסיק לאכול בשר לידי. כשעברנו לגור יחד, המקרר שלנו נהיה צמחוני - כלומר, במקרר שלנו אין דבר שאני מתנגדת לו מוסרית. הכלל נמשך גם כשנהיתי טבעונית וגם החלב והביצים לא ראו עוד את הפנים של המקרר. אגב, חלב הוא הפסיק לצרוך כמעט לגמרי עוד לפני שנעשיתי טבעונית, מטעמי בריאות.

MooN aka asdfgh

New member
me and my girlfriend

החברה שלי לא צמחונית והיו לנו די הרבה ריבים על הרקע הזה... אני לא מוכן לתת לה נשיקות או טובות הנאה (
) אחרות אחרי שהיא אוכלת בשר. והיא מצידה מצחצחת שיניים לפני כל פעם שהיא אוכלת בשר ובאה אלי. היא משתדלת לא לאכול בשר לידי. ואני מצידי משתדל להפנים את ההערות שיש לי עליה בכל פעם שהיא אוכלת בשר לידי.

סולדאד

New member
גם לי היה אחד כזה

בהתחלה חשבתי שלא איכפת לי, וזה היה גם לפני שרגשות החלו לצוץ. למרבה הפספוס זו גם היתה התקופה היחידה שהוא ניסה להיות. זה גם היה לפני שהתגברתי על הפרעות אכילה יותר פופולריות שהיו קיימות אצלי. אח"כ: הוא שכן אצלי ולכן היתה לי זכות מלאה לאסור הכנסת בעלי מתים למטבח. אבל בחוץ, זה היה כמעט נוראי. לפעמים זה הגיע לאופנים שדמו למרד. הבעיה הייתה שלא טרחתי לספק מזון "אחר" והוא התייאש מהר מאד מלנסות בעצמו. (מה שקורה כשעושים משהו בגלל מישהו ןלא עבור עצמכם!!)

EaTit442

New member
אוהממ,

לא יודעת, הסוגייה הזו אפעם לא הייתה קריטית מדי באף מערכת יחסים שלי מעולם. אולי פשוט בגלל שמעולם לא היה לי בנזוג צמחוני\טבעוני גם לא ציפיתי לזה. לא ברור, בכל אופן, מעולם הנושא לא הפך נושא לריבים או חלילה לפרידה יזומה. גם עכשיו, שחר שלי לא צמחוני\טבעוני. כמעט ולא יוצא לו לאכול בשר מטעמי תקציב קומונרי וכלכלנים נאציים משהו, אבל גם ככה הוא לא חובב גוויות גדול. זה לא כמו שהוא נורא היה רוצה לגרור אותנו למסעדת בשרים מרגשת ואני מתנגדת בכל תוקף, אבל במסעדות שחולקים מנות, כמו בסינית, חבל לו שאין שם קצת ברווז. חבל לו אבל הוא מתמודד בהצלחה. (מה לא עושים למען זוגיות מלבלבת?). גם הוא מצחצח שיניים אם הוא מעוניין שהלשון (הבשרית?) שלו תחלוק את חלל הפה (המרגש?) שלי. בכלל, אנחנו דוגלים בקניבליות, או כמו שאומר הסלוגן "אכלו בני אדם ולא בעלי חיים". כמה חושני מצדנו. מתמודדים, באמת. האידיאולוגיה לא חייבת להיות זהה כדי שיהיה כבוד והבנה הדדית. -יעל- (שעוד לא הספיקה לטעום טופו מעושן, ואוי לבושה)

פגשתי את שחר שלך היום ד"א...

התפלאתי שהוא זיהה אותי, אני הייתי צריך קצת חיזוקים כדי להיזכר מי האיש שזכר את השם שלי (ואפילו את שם המשפחה שלי!!!)

EaTit442

New member
זה פשוט

שיש לו טראומה קלה מאותו היום שהיינו אצל אודי ואתה ביקשת בנונ-שלנטיות מהנוכחים לבלגן לך את הקוביה ההונגרית כדי שתוכל לסדר אותה. ובכלל הוא לא רע בלזכור שמות, אחרי כמה משפטים אפילו אתה זכרת את השם המלא שלו, לא? ובכלל מה עשיתם בחוץ
? דברים לקראת הבחירות? -יעל-
(שיכולה להצביע, ויודעת למי, אבל לא עושה שום פעילות פוליטית לאחרונה, כמה טראגי)

tali_le

New member
הכול פשוט

אפילו לפעול פוליטית כמו נניח להגיע בטעות ביום חמישי ב- 16:00 לאזור תחנה מרכזית מסויימת בעיר נידחץת אך קרובה למקום מגורייך... ואם מישהו מכם חוצפנים וחניכים לשעבר יטרח להביא לי בגדים אזרחיים אני גם אהיה שם.... אז בואי בואי בואי טלי (חונכת את האינטרנט הצבאי שלה)

EaTit442

New member
אני באה!

אני באה באה באה! -יעל- (הפרחים לצה"ל, הבגדים לטלי)

EaTit442

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאוריארד../images/Emo25.gif

EaTit442

New member
למעשה,

הוא התעקש על "לא אוכל בשר" והחודשיים האלו שהיינו יחד זכורים בראש שלי כמו בערך שלוש דקות. לא יודעת, לא השאיר בי חותם עז. (לא, אפאחד לא יכול על שחר שלי). -יעל- (ממש היום בחגיגות השבעה חודשים)

Gal-Mo0D

New member
הדר !

מתי אנחנו נפגשים ? אשת עסקים שכמותך... וכשיהיה לי בנזוג... אני אדע

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo23.gif אז כולם פה יודעים על מאור ?

בינתיים אנחנו לא בזוגיות. ואני מדגיש בינתיים.

Veggie John

New member
אני יודעת! ../images/Emo99.gif

ובלי לחץ. רק מתי החתונה? באשר אלי, רועי כמובן טבעוני למהדרין, ואנו חולקים פחות או יותר אותן דעות בנושא (עם קצת פחות אלימות מצידו..
). כשהייתי צמחונית הייתי תחת משטר הדחקה, אבל מאז הטבעונות אני לא אוכל להסתדר עם בנזוג מרצח. מבחינתי, זה אומר הרבה מאד על האופי של האדם.

למעלה