שאלה, אולי

Jagged chaos

New member
שאלה, אולי ../images/Emo58.gif

מה קורה? אציג ת'צמי...קוראים לי Jagged Chaos. התחלתי לקרוא את הסדרה הזאת מכיתה ו'. היום אני ב-יב', אבל הספר האחרון שקראתי היה הרביעי, מאז הפסקתי. הרבה בזכות שהיתה לי איזו אשליה שהארי פוטר זה ספר אינדוידואלי שלי ולא כולם מכירים אותו... והיא התנפצה קשות בגלל ה"פוטרמאניה" המטורפת שהיתה לפני כמה שנים (ואני מדבר על הכלללל==>> הבגדים, מדבקות, אלבומים, סרטים, קלטות, תחפושות... שהיו קשורים להארי פוטר). קיצור כל המסחור המטורף הזה שהיה לספר הרס לי את כל החוויה לקרוא אותו. בכל מקרה, אני לא עומד לקרוא את המשך הסדרה, כי האשליה התנפצה, הזיכרון דעך (אני לא זוכר בשיטטטט כמעט את הדברים שצריך לזכור מהספרים)... קיצור, השאלה באה, הבנתי שבספר השישי דמות מרכזית או משהו מתה, ראיתי חתימה של מישהי באיזה פורום משהו הולך ככה: "הארי פוטר 6
, ג'יי קיי רולינג, לא נשכח ולא נסלח". משהו כזה משעשע
. בכל מקרה, מי הולך למות בספר השישי?. לפני שאתם מתעצבנים, אז אגיד לכם שעשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי, ראיתי שכתבתם סיכום על הספר השישי, אבל הוא ארבע הודעות
ואין לי כיוון איפה להתחיל
. אז תודה מראש
לי יש סתם הימור שזה רון או הרמיוני.

../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אם זה חשוב לך... (אני בכל זאת ממליץ לך לא לקרוא את ההודעה וללכת לקרוא את הספרים) דמבלדור

פיבסי

New member
אתה יכול להצטרף ../images/Emo58.gif

לעולם הלא מאמינים יש אתרים שלמים ש "דמבלדור לא מת וכו.." תאכלס הוא מת... אתה יכול להצטרף לאגודה שנקראת "המשלוח" שהיא כוללת ברובה את הארי פוטר בכבודו ובעצמו גמדון בית מוזר וגובלין
ואנו נשלח לרוליג אנטרקס אם היא תעז להרוג את רון :)

Jagged chaos

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

שוק... אבל צעד חכם מצידה, קראתי פעם שבסדרה הזאת יהיו 7 ספרים. בטח בספר השמיני יהיה את "הקרב הסופי" בין פוטר לרע שהרג ת'הורים שלו (רואים..אני אפילו לא זוכר איך קוראים לו..משהו וולדמטור, לא?). ואז פור יהיה "התגלמות הכוח הטוב".. ויהיה היורש כביכול של דמבלדור.. קיצור, זה חשוב כמו שהיה חשוב להרוג את מופסה

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo12.gif

הו, אני ממש מצטערת! לא רציתי להישמע קרה! תני לי לנסח זאת שוב, אההמ:
אני יודעת, מותק! גם אני רוצה ספר שמיני!
אבל לא נורא! נמצא ספר אחר למצוא בו נחמה! *נאנחת* אני חוששת שספרי הארי פוטר עשו כבר את שלהם. הגיע הזמן לסיים את העלילה, נכון, בובל'ה?
אל תדאגי! אם תצטרכי כתף לבכות עליה - אני הכתובת! נשב לנו ביחד ונבכה זו על כתפה של זו וניילל שירי הארי פוטר - החל מכרטיס הברכה של ג'יני, אל תוך שיריו של פיבס והיישר אל שיריו המופלאים של סיריוס
I love you!
חם מספיק?
^_______^

The Walrus

New member
ספר שמיני יהיה מיסחור מיותר

הכי טוב שייגמר בספר השביעי. הכי מתאים...

למעלה