שאלה אולי קצת מוזרה

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
שאלה אולי קצת מוזרה

חברה יש לי שאלה בקשה אם אפשר ואני יודע שזה מוזר קצת אבל אולי יש לכם טיפים איך אפשר ליצור קצב בקיובייס גם אם אני לא יודע תווים יש אולי שיטה או משהו??? שוב זה קצת מוזר אבל אשמח בכל זאת לתגובות תודה רבה

HeavenlyB

New member
תתחיל בלנסות לחקות שירים אחרים

לבנות כמה שיותר מדוייק קצב דומה. זה ייתן לך קצת מושג לגבי מבנה הקצב. אילו כלים מופיעים תמיד ביחד, חלוקה בתוך התיבה וכו'.

pcp1

New member
איך אני יבנה קצב דומה

אם אני לא יודע איפה למקם תתוים כי אני לא יודע תווים עד היום סתם זרקתי תווים לפיעמים זה יצר קצב טוב אבל רוב הפעמים זה היה מזעזע

pcp1

New member
שחכתי משהו

תודה רבה לך על הניסיון אשמח לעוד רעיונות זה פשוט ממש יעזור לי ובטוח לעוד הרבה חברה שלא יודעים תווים שוב תודה

dmt4me

New member
כנס>

תראה,אני אישת גם לא יודע תווים אבל למדתי לנגן על אורגן לבד לגמרי,חוץ מזה הייתה לי שמיעה מוזיקלית לפני זה..מה שאומר שיש כיוון לפחות. מה שאני מציע לך (במידה ויש לך שמיעה מוזיקלית טובה)זה לנסות לנגן על אורגן כלשהו ,אם אין אז תארגן לעצמך אורגן פשוט ותלמד עליו כל יום קצת,באיזשהו שלב אתה תתחיל לנגן כל מיני מלודיות משירים שאתה מכיר וככה תדע לאן לקחת את עצמך..ז"א תבנה את עצמך מוזיקלית מה שנקרא,הרי לא סתם התחלת לעבוד על קיובייס,יש משו מאחורי המשיכה שלך לעבוד על מוזיקה וזה לאמשנה אם זה על קיובייס או כל תוכנה אחרת ,תנסה ,תראה איך זה הולך-אני מבטיח שתשיג תוצאות אחרי חודש אחד בלבד(אם תשב כל יום שעתיים לפחות!)

pcp1

New member
יש לי אורגן פשוטט ממש

ויש לי גם אורגן וירטואלי במחשב אז מה שאתה אומר פשוט לשבת על זה ולנסות לנגן קטעים משירים סבבה אבל איך אני ינגן תקטע אם אני לא יודע תוים אתה מבין אבל אני ינסה לעשות משהו בכיוון הזה עוד משהו אחי תבוא לאיסיקיו אחי אני רוצה לשלוח לך תמונה של הרמקולים מבפנים וסתם לדבר אז תתחבר לאיסיקיו יכול להיות שאולי אני עוד מעט ילך ואני יתחבר שוב בסביבות 6 בערב אבל אם אתה רואה תוהדעה עכשיו ויכול תתחבר עכשיו אחי יאלה אחי תודה

למעלה