שאלה - אולי סקר קטן

aviv_b

New member
שאלה - אולי סקר קטן

מתי היתה הפעם הראשונה ששמעתם דיסק גראנג. אני מדגיש גראנג, כלומר רוק סיאטל ולא מתי שמעתם פעם ראשונה רוק והתמכרתם אני זוכר את היום שאח שלי הביא קסטת דמו של להקה צעירה שנקראית נירוונה, היו שם שלושה שירים, אף אחד מהם לא מוכר אבל זה היה בערך בתחילת ה90. נדמה לי ממש אחרי מלחמת המפרץ אח שלי היה בסוף השירות הצבאי שלו. אני הייתי בכיתה ט או י. הוא הושיב אותי והייתי בהלם, מאז הכל מבחינתי היסטוריה.

Better Girl

New member
אממ..אוקיי

הפעם הראשונה שלי היא בכיתה ט´.. חברים שלי שמעו נירוונה ואני לא הבנתי ממה הם כל כך מתלהבים.. אז ביקשתי מאחד מהם את הדיסק (NEVRMIND) ואז גם אני התחלתי להתלהב...

DrunkGoat

New member
אממ..

אמנם היה כבר סקר כזה, אבל בכל זאת.. התחלתי להכנס לקטע של רוק וכאלה בכיתה ז´, אבל אז אהבתי דברים כמו רדיוהד ואר אי אם.. שמעתי גם כמה שירים של פרל ג´אם ונירוונה (Why go, alive, smells like teen spirit, lithium). בכל מקרה, החלטתי לקנות דיסק.. אז הלכתי לטאוור רקורדז הקרוב לביתי והתלבטתי בין טן לנוורמיינד, בסוף החלטתי על טן... ומאז אני מאוהב.

אצלי זה היה ככה:

בכיתה ח´ חבר טוב שלי הכיר לי את נוורמיינד של נירוונה. כמובן שהייתי בהלם מוחלט מ-smells like teen spirit, וישר התאהבתי... מיד אחר כך התחלתי להתעניין בפרל ג´ם וכל השאר, אבל נירוונה היו בהחלט האהבה הראשונה...

Cheezus

New member
ובכן...

אני צריכה לשאול האמת, אבל מה שאני זוכרת זה היה בסביבות כיתה ו´-ז´, והתחיל, כמובן, מנירוונה.. אני זוכרת לופים של שעות על גבי שעות של שלושה שירים מנוורמיינד ועוד איזה שניים מ"בתוך הרחם" :)

gonishia

New member
אצלי זה גם בא בסיביבות

כיתה ט או י אני לא זוכרת כבר, זה התחיל בזה ששמעתי את האנפלגד של נירוונה ונורא אהבתי אותו ואז אחותי הכירה לי את black , את alive תמיד הכרתי אבל ז לא מה שהביא אותי לשמוע אותם... אז התחלתי בזה שאהבתי את black ואז האזנתי לכל הדיסק....ואני מאוהבת... ואת אליס אינ ציינס יצא שהכרתי לפני שנתיים ,כשנסעתי לאיטליה עם המשפחה ואחותי הביא דיסק של האנפלגד שלהם, ומאז כל פעם שאני שומעת את זה אני חושבת על איטליה היפיפיה , אוי כמה חבל שהוא מת... :(

SoundsOfSilence

New member
בכיתה ח´ או ז´

קניתי את האנפלאגד של נירוונה. פעם ראשונה ששמעתי את הדיסק לא ממש הקשבתי לו וחשבתי שהוא דיי משעמם. לא נגעתי בו איזה חודש אבל אז החלטתי לשמוע כי קניתי גם לחברה שלי דיסק שלהם ליום הולדת והיא ממש התלהבה. הפעם ממש הקשבתי לשירים והתאהבתי.

אממממ....

כיף להיזכר בזה... איזה יום שבת אחד בחורף לפני איזה 4 שנים נשארתי בבית שאמא שלי הלכה לסופר או משהו ופתחתי טלויזיה ב-mtv היה איזה מנחה טמבל כזה שאמר משהו כמו "and here is anather unforgetable song" ואז ראיתי את הקליפ של טין ספיריט פעם ראשונה.....(זוכרים את זה?) הייתי בשוק!!!! (בשביל ילד קטן טמבל ששומע מזרחית וטראנסים זה ממש חזק) מאז לא הפסקתי להתעניין בגראנג´......ובנירונה בעיקר

CaerBannog

New member
אממ כיתה ז או ח

קניתי את סופרבלתינודע מכיר כל תו ותו בדיסק הזה והוא עדיין אחד האהובים עליי

חולוני

New member
נברמיינד, כיתה ו´ בערך..

אחריו שמעתי גם פרל ג´אם, סאונדגארדן, AIC וכל השאר..

DannyZ

New member
טן

לא הרבה זמן... שנה בערך.. בלהקה שלי הגיטריסטים אהבו נורא גראנג´ ואז חבר שלי נתן לי את טן ונגנבתי... האמת לא ישר אבל אחרי כמה חודשים הפכתי לגראנג´ פייס לגמרי..

guy krul

New member
חחח כתה ב´!!!

אח שלי השמיע לי את האנפלגד של נירוונה אהבתי קצת אבל לא התעניינתי ממש אבל כל השנים הייתי שומע לו דיסקים היה לו נירוונה פרל ג´אם סטון טמפל.. בכתה ה´ התחלתי להתעניין יותר במוזיקה אז החרמתי לו את הדיסקים וגם קניתי. ואני אוהב עד עצם היום הזה ונירוונה הם האהובים עליי!!

neo16

New member
בערך כתה ו´

היום אני בכתה י´ התחלתי לשמוע מהרדיו גלגלצ שלפעמים משמיע די הרבה ואז קניתי את never mind של נירוונה וגם את sound garden היה לי משחק אופנועים שברקע יש שירים שלהם כול הזמן כמו rusty cage ו outshine עד שקניתי גם דיסק שלהם

An6ie

New member
mmm...

אני זוכרת את עצמי תמיד מקשיבה לכל מיני להקות כאלה ואחרות... אני חושבת שזה היה ב-92 או 93 כשהתקינו לנו כבלים בבית... אחותי הגדולה הייתה מכורה לאם טי וי (שפעם היה .. אתם יודעים...) ואני הייתי מכורה לערוץ הילדים.. ולאט לאט היא הדביקה גם אותי בערוץ המוזיקה... שירים שמאוד אהבתי ואני עד היום שומעת זה: non blondes4 , spin doctors, erasure, blind melon. האהבה שלי למוזיקה הזו התחזקה כשאחותי הגדולה הפכה ליהיות מנויה לראש אחד שזה היה בערך ב-93... תאמינו או לא... אבל היא שמרה את כל הגיליונות שהיא קיבלה אי פעם... זה גיליונות מ-93 -97... ועכשיו היא העבירה אותם אלי.. ולא ניראה לי שאני יזרוק את ההיסטוריה הזו בזמן הקרוב... אני חושבת שאני ועוד רבים כמוני חייבים לאחים הגדולים שלהם תודה ענקית..... O.K love u ba bay

למעלה