שאלה אולי מצחיקה

שאלה אולי מצחיקה

כדי להעלות מפות אסטרולוגיות לפה (של אנשים אחרים שלא יודעים להעלות מפה), אני שומרת את המפה אצלי במחשב, ואז שמה קישור פה. אם אני אמחוק את המפות האלה מהמחשב שלי, אז הקישורים ששמתי פה לא יעבדו. האם אני צריכה לשמור את המפות האלה להרבה זמן במחשב שלי, או שאחרי שעשו ניתוח למפות האלה, אפשר למחוק אותן?

eynat4

New member
אל תשימי קישור, תצרפי אותן קקובץ.

כך זה לדעתי לא יימחק.

תראי

בהתחלה הייתי שמה קישור אבל הקישור היה נמחק לי אז מה שאני עושה עכשיו זה שומרת את הקובץ במחשב, ואז שמה אותו כקובץ (אני התבלבלתי כשאמרתי קישור), ואז הוא עובד, אבל הבעיה היא שאחרי הרבה זמן אולי יהיו לי מלא קבצים במחשב ובגלל זה שאלתי אם אפשר למחוק אותם אחרי הניתוח.

אחיקם ר

New member
אם את מעלה את זה כקובץ לפה,

זה לא יימחק לעולם, גם אם תמחקי את זה מאסטרו - מהמחשב או מכל מקום אחר... אם זה יימחק, זה אם וכאשר תמחק ההודעה כולה בתפוז (מסיבות כאלו ואחרות)...

../images/Emo207.gifגם לי שאלה אולי מצחיקה

זה ישמע קצת מוזר, אבל רק לאחרונה נחשפתי לעובדה שיש בכלל כזה דבר אסטרולוגיה, ואני לא יודע על זה דבר וחצי דבר. מה שכן, זה נשמע קצת מעניין. התסכלתי באתרים וראיתי שתאריך הלידה שלי הוא במזל קשת. מה זה אומר? זה מזל טוב להיוולד בו? מה שה אומר על האופי שלי או החיים שלי? (שאלה מסקרנות לגמרי..) תודה.

לא מצחיק

כנס לתפוז או לוואלה היכן שכתוב על איפיון מזלות וקרא. וטוב או לא טוב - אין דבר כזה. הכל טוב, כי זה שלך.

למעלה