שאלה אולי מוזרה

yorinor

New member
שאלה אולי מוזרה

רציתי לדעת האם אתם חשים את קרובכם אשר איבדתם בביתכם אני חשה תמיד שהוא נמצא בבית לעיתים אני שומעת מין רעשים מוזרים היתכן? או שאני מדמיינת ?

אאיהנ

New member
תגובה

היי אאיהנ, שאלתך לא מוזרה, בשנה הראשונה אומרים שהנשמה של הנפטר עוד לא מוצאת את מקומה והיא נודדת בין העולם הזה לעולם הבא, לוקח שנה עד שהיא מוצאת את מקומה, לי גםהיו תחושות כאלה במיוחד בשנה הראשונה ועוד דברים יותר מוזרים שאין להם הסברים וזה לא דימיון או צירוף מקרים, היו איתי עוד אנשים שהיו עדים לתופעות. וגם קרובים אחרים שקרו להם מקרים דומים.

לכל בית יש את הרעשים שלו

את השאלה שלך אפשר להפנות לפורום העוסק במסטיקה או תקשור יש אנשים שיש להם יכולות לדבר עם אנשים משם או שנתקעו בדרך לשם היתה על זה תוכנית בTV לאחרונה מאמינה שיש אנשיחם שחשים את ההולכים אבל אילו אנשים מיוחדים ואין לפחד מהרעשים הללו הם באו רק לראות מה שלומך , ברגע של חשש אמרי שמע ישראל ותרגישי שהכל חוזר לקדמותו

אני המומה

בת 97 ועוד שואלת שאלות כאילו חשבתי שבגיל שלך יחודעים דברים ומלמדים את הדור הצעיר

yorinor

New member
האם אני שומעת מין נימת זלזול?

ראשית אינני בת 97, כנראה שזו טעות וסליחה אם פגעתי בך בשאלתי לא חייבים להגיב על כל הודעה שרואים

לא פגעת בי ואני לא מזלזלת באף אחד ובאף אחת

אנשים מבוגרים יודעים את מה שכתבתי לך ואני עניתי לך בשיא הרצינות , לצערינו אילו שהלכו לא מדברים עמנו אולי בחלומות לכן אם אתה רוצה להעמיק בתחושות תשאלי את אילו שעוסקים בתיקשור ובמסטיקה לגבי הגיל שלך, אני מבינה שאת צעירה יותר, והכרטיס שלך לא משקף את גילך האמיתי , אני בעד שהכרטיס ישקף מצב אמיתי אני אענה שונה לידה בת 16 מאשר לאשה בת 40 , נסיון חיים נדרש לתשובה לשאלה כמו ששאלת זו הסיבה היחידה שפתחתי את הכרטיס לדעת אם את אשה או גבר כדי לדייק בלשון , עברית קשה שפה לגבי לתקן את הכרטיס לגילך האמיתי זו בחירה שלך , לשיקולך האישי

למעלה