שאלה...אולי אתם יודעים

שאלה...אולי אתם יודעים

קיבלתי הזמנה למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודעין. אבל לא קיבלתי את המנילה לפני ו...כלום... (יש לציין שאני עולה ליב) מה זה אומר? שהפסיכוטכני היה רע? האם זה אומר שבטוח כבר אתגייס למודעין? תודה רבה מראש לכל העונים:)

raayao180

New member
למה שהפסיכוטכני היה רע?

זה רק אומר שהפסיכוטכני היה מעולה! זה ממש לא אומר שתתגייסי למודיעין..(את רק במיונים..) אם תפלי /תכשלי במיונים או תחתמי וויתור אז מן הסתם לא תגוייסי למודיעין.. לגבי המנילה. את המנילה את תקבלי רק בכיתה יב(בערך באוקטובר אבל אני לא סגורה על זה) אז תדרגי וכו.. בכל מקרה רק שתדעי שכל עוד את מתמיינת למודיעין את לא תקבלי מיונים מהמנילה..(אלא אם תחתמי וויתור ממודיעין.. זהו! :)

10th Man Down

New member
אין קשר...

הפסיכוטכני שלי היה בסדר גמור (קב"א 55 ודפ"ר 80), וקיבלתי את המנילה הרבה אחרי הזימונים הראשונים ליחל המודיעין. אני מניח שאת לומדת ערבית? (ושאת אוהבת את טורי איימוס?
)

../images/Emo23.gifהשיר הזה....

תודה רבה לכולם....
עוד שאלה, אם זה אומר שאני לא יכולה להיות במיונים אחרים אז אולי אני רוצה משהו אחר? זה אוטומטית מבטל לי את כל שאר האפשרויות? או שכשאני אקבל את טופס המנילה אני אוכל לבחור משהו אחר ולוותר על מודעין? ושוב, תודה רבה רבה מראש:)

את יכולה לוותר על מודיעין בכל שלב של המיונים

אבל ברגע שעברת את הכל את כבר לא יכולה להתחרט.

מיונים למודיעין מתחילים לפני המנילה

גם לי היו מיונים למודיעין [למופ"ת ליתר דיוק] בין י"א לי"ב. המיונים לחיל מתחילים לפני המנילה [שמקבלים בי"ב בין אוקטובר לינואר]. נראה לי בגלל שהתהליך מיונים שלהם ארוך יותר אז הם מתחילים לפני וגם בגלל שכל עוד אתה ממוין למודיעין אתה לא יכול להתמיין לדברים אחרים.

rasmus girl1

New member
זה לא קשור,

אני קיבלתי את המנילה רק באמצע י"ב והייתי בין הראשונות שקיבלו ..ואת הצו ראשון עשיתי בתחילת י"א >< ודווקא מודיעין מקבלים כאלו שהפסיכוטכני שלהם יצא גבוה.. ומיונים מקבלים במהלך כתה י"ב

devilz

New member
כמו שאמרו... זה שקיבלת מיונים למודיעין לפני

המנילה זה דווקא סימן שהפסיכוטכני שלך היה טוב.... זה אמור להחמיא לך... לא ההפך... וזה ממממממממש לא אמור ש*בטוח* תתגייס למודיעין ... אתה תמיד יכול לחתום וויתור

למעלה