שאלה אובייקטיבית

mobyboy

New member
שאלה אובייקטיבית

האם בעזרת אימון אישי אפשר לקרב אדם לסביבה המתאימה לו מבחינת מגורים
כלומר: מטרופולין או עיר לויין, כפר אמנים או קיבוץ, ואם כן עם איזה אופי.
כמו כן מי יהיה השותף שלו לחיים הללו, כלומר: בת או בן זוג, חבר טוב , הורה או ילד , לבד אולי או משפחה שלמה.
אני תוהה אם זה סוג של כיוון לאימון אישי
תודה

אולי כדאי לנסח את השאלה אחרת?

האם כוונתך לשאול, האם בעזרת אימון אישי ניתן לגלות איזו סביבה פיזית וחברתית טובה לאדם?

אם כן, זה בהחלט יכול להיות נושא אימוני.

mobyboy

New member
כן, טובה לי אישית

אבל אני לא רוצה לברר אם זה כפר או עיר
אני רוצה בעזרת אימון להגיע למקום הספציפי שבו אעבור לגור

לגבי ספציפיות

שאנו רוצים להשיג או לקבל משהו, חשוב מה האיכות שאנחנו מחפשים מאחורי הדבר.
לעיתים מרוב שאנחנו רוצים להיות מדויקים וספציפים, אנו חוסמים עצמנו מלקבל דברים דומים שיספקו לנו את האיכות.

למשל אנו יכולים לצפות לאהבה מבן אדם מסוים ולהתאכזב שהוא אינו נענה לנו,
בעוד שהמהות שאנחנו באמת מחפשים היא אהבה ואותה אנחנו יכולים לקבל מהרבה מקומות.

מה האיכות שאתה מחפש במקום מגורים מסוים?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בירור פנימי

איש יקר,
בעזרת האימון אתה יכול לברר לעצמך - מה חשוב לך במקום מגורים - גם אם זה כפר או עיר וגם מיקום ותכונות אחרות.
האימון לא מגלה לך את ה"גורל" שלך - יתכן ויש מספר מקומות שיכולים להיות טובים עבורך לפי הדברים שמהותיים עבורך. לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות ויהיה עליך לבחור.
היה לי לקוח שגר בדירה בבעלותו בעיר, והיה מאוד לא מרוצה. היתה בבעלותו דירה גם ביישוב כפרי, ואחת המסקנות מהאימון היתה שיהיה לו הרבה יותר נכון לעבור לדירה שאהב באותו יישוב, אפילו שהיתה יותר רחוקה ובעלת כמה חסרונות. בגלל החסרונות הוא נמנע מהמעבר הזה קודם, אבל באימון הבנו שלחיים שלו, לערכים שלו ולאופן שבו הוא רוצה לחיות, נכון להתמודד עם החסרונות והמרחק ולהנות מהדברים האחרים שהיה לדירה זו להציע.

דיוידל

New member
שאלת השאלות

שלום לך,
בתהליך האימון אנחנו מתקרבים לעצמנו, לרצונות שלנו, לצרכים שלנו, למהות שלנו וגם לחזון שלנו. שאלתך מאוד מהותית ובעזרתה יעלו שאלות נוספות שיעזרו לך להגשים את עצמך.
בהצלחה וחג שמח,
דיויד

למעלה