שאלה, אבל ברצינות !!

argos

New member
שאלה, אבל ברצינות !!

אם יוצאים לדייט ראשון, בליינד או לא, באמת מצפים מהגבר שישלם ? אם הבחורה לא מראה אפילו סימנים של לשלוף את הארנק, יש לזה משמעות כלשהי? רק אני כזה OLD FASHIONED ?

Re_em

New member
אז ככה...

למזלי הטוב ,ותודה לאל ,לא זכיתי לבליינד דייט,ניתן לספור זאת על יד אחת ופחות. עם זאת מסיפורים,חוויות,ומנסיוני הדל... ראוי ומכובד שהגבר מזמין,עם זאת מכובד ביותר אם הצד השני במקרה זה הבחורה,מבקשת רשות לשלם או להשתתף,זה מראה גם אם לא התכוונה ,שיש בה מעין כבוד מסויים. כמובן שהגבר ,מוחה זאת על הסף ,וישר מוציא את המזומן... בכל מקרה בחורה שמתנהגת בקרירות, זה מראה על בחורה שעושה זאת כל ימי שני וחמישי וחבל... אז חפש את אלו שגם אם הכוונה היא לא לשלם ,מוכנות לעזור בתשלום,וזה מראה אכפתיות ,ורמה...

מורני !

New member
ראם

אני בפגישה ראשונה ולפעמים גם אח``כ לא משלמת. אני בחורה מהמודל הישן.. שגבר כן צריך לפתוח לה את הדלת, והגבר כן ישלם בפגישה ראשונה, והוא גם יקבע לאן הולכים וכו`. אני לא חושבת שזה מוריד מרמתי. ממש לא. בהמשך הקשר אני כמובן משתתפת בהוצאות באותה מידה .. כשהקשר מתפתח אז יש פתיחות מסויימת ולא אין לי בעייה לשלם עליו במידה וצריך. אבל.. פגישה ראשונה אני לא אשלם. מורן.

Re_em

New member
מורני...

איך הגעת למסקנה הזאת... אם תקראי שוב אולי תביני מה הייתה כוונתי....

איב 1

New member
זה תלוי בבחורה

אני אישית לא אוהבת שמשלמים עליי כי אני מרגישה חייבת אחרי זה. אתה ממש לא היחיד אבל נשארתם מעטים. איב

למעלה