שאלה!!! אא לחץ

RONNIII

New member
שאלה!!! אא לחץ

קודם כל,פרק 12 היה פרק מדהים אבל די מסובך..מה יהיה עם לינק? איך הוא יברח איתם?=\ שלא ישאירו אותו שם.. לא אכפת לי מספולירים!!!!!!!!!!

m a y a 333

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

זה ספוילר די גדול אז תיהיהי בטוחה שאת רוצה לקרוא... בסוף הוא בורח איתם, רק כדי שתיהיהי רגועה..

y1shokata

New member
../images/Emo58.gifקטלני לפרק 13

מייקל מוציא גלולה כזאת שהוא החביא מתחת לעור שלו, כותב פתק ללינק "לאכול ב8:10" ואומר לכומר לתת לו את זה במסווה של תליון. לינק אוכל את הגלולה ומתחיל לצרוח מכאבים, הגלולה גרמה למצב של קלקול קיבה. לינק מובהל למרפאה ושם הוא מחכה לשאר החברים.

yakir2006

New member
דיי כבר ימסכנים

זה שאומרים שהם רוצים ספויילרים זה לא אומר שאתם צריכים לתת להם.. תחשבו על זה ככה אתם רואים פרק מותח מאוד.. רוצים מאוד לדעת מה יקרה, אבל אתם לא באמת רוצים שמישהו יבוא ויגיד לכם אז תפסיקו לכתוב אף אחד לא צריך את זה אתם סתם הורסים למי שלא מבין מה הסמל של השטן עם S אומר. ואתם לא גברים שאתם כותבים את זה..

SNave

New member
באמת חאלס

מה אתם מרגישים אחרי זה יותר טוב ? יאללה אני יודע אני יכול לספר לכולם להרוס להם ... ואז התירוץ שלכם אבל הוא ביקש => אתם יודעים שהוא ממש במתח כמו שאתם הייתם אז תנו להם להיות במתח זה הקטע של הסדרה ... גם כן הורסים את הכל ...

ItsNotMe1

New member
אבל הם ביקשו אז מה אכפת לכם?

מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא. הרי לזה בדיוק נועד הסימן של הספויילר.

adi121

New member
לא מסכימה..

אם הם מבקשים ספויילרים אז למה לא לתת להם? לא כל אחד אוהב לקרוא ספויילרים אבל יש כאלה שכן! אז אם הם מבקשים למה לא לתת להם את זה? מה אם הם באמת רוצים את זה? כל עוד הספויילרים מסומנים נכון שזה אומר הסימן המתאים | ספוילר | + שם הפרק שאליו מתייחס הספויילר אז זה בסדר גמור! כל אחד שבפורום אמור לקרוא את חוקי הפורום ושם כתוב בדיוק מה הסימן הזה אומר.. מי שלא קרא את החוקים בעיה שלו. אף אחד לא יוצא "גברים".. בסך הכל עוזרים לאנשים שרוצים לדעת ספויילרים

yakir2006

New member
לא נכון

אולי 10% מהפורום קרא את החוקים.. השאר פשוט הבינו לבד.. וגם נשארו כאלה שאין להם מושג מה זה ספוילר משש וכדומה.. במיוחד עכשיו שהפורום מפוצץ ספוילרים, יבוא איזה אחד שהתלהב מהסדרה ורוצה להשתתף בפורום ואז תיהרס לו הסדרה כי הוא לא ידע מה זה שטן עם S. מי שכן מבקש ספוילרים, אפשר לתת לו בדיוק למה שהוא מבקש ולא להרוס לו יותר..

למעלה