שאלהלהלה

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
שאלהלהלה

למה די12 הוציאו מdevile nigth רק 2 סינגלים? את פרפל פילס ואת fight music בדרך כלל מוציאים יותר סינגלים מאלבום... ומישהו יכול בבקשה לשים בגלריה את העטיפה של הדיסק הזה? כי יש לי מזוייף עם עטיפה אחרת ואני לא זוכרת מה העטיפה של זה...

bLAck hALo

New member
כי...

יש גם את הקליפ "שיט און יו" נראה שזה יצא יותר כקליפ ל-DVD אבל אני לא בטוחה אז אם לא בטח MTV לא שידרו את זה בגלל ובכן שמעתם את השיר כל שניה היו גם מצנזרים וכל השיר היה בטח "און יו". ואין לי את העטיפה על המחשב..

k k1

New member
סתבי!

חחחחחחחח סתם בובה! תודה! כן אני מכירה את הקליפ הזה, קליפ בשחור לבן, לא? חחחחח "און יו" חחחחחחחחחחח <נ.ב-לקח לי יום שלם של שיכנועים אבל בסוף הצלחתי חיחיחי>

k k1

New member
ילדהההההההההההההההההההה

אני מעבירה את התואר של "קשת הקליטה של הפורום" ממני אלייך!! מזל טוב!! (על התואר אם לא הבנת חחח
) <שיכנועים של להיכנס לפורום!!!!>

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחלחחחחחח

אמרתי לך זאת מן תקופה כזאת! אבל היום ללא ספק אני עברתי אותך!! בכלל במסנג'ר פחחחח אני ילדה מפגרתתתתתתתת

k k1

New member
אצלך זה תקופה...

אצלי זה כל הזמן..
ואת לאאאאאאאאאא מפגרת!!

k k1

New member
ומה זה

ה-ל' הזאת שתקועה באמצע ה-חחחחחחחחחחחחחחח שלך?!?!!?

bLAck hALo

New member
בובה לפחות לתקופה את לא תיהיי

הקשת הבנה הראשית! עכשיו תורי! יאיייי! חחחחחח חוצפן ה-"ל" נתקע לו שם בשיא חוצפתו!!

k k1

New member
יאפ!

הגיע הזמן שאני ייצא להפסקה ויעביר את הכתר למישהו אחר.! אבל... i will be back

bLAck hALo

New member
חחחחח

אני בטוחה שתחזריייייייייייייייייייייייייייייי חכי עוד איזה שבוע שבועיים וזה יעבור לי אבל הטמטום אצלי ישאר זה כבר משהו טבעי שאי אפשר להיפתר

למעלה