שאלהלהלהלה

שאלהלהלהלה

עשיתי הופעה בבארבי (שאורכת שעתיים) בשעה 23:44 וההופעה נכשלה ובענק! זה משנה מתי ההופעה מסתיימת? זה משפיע על התוצאות שלה? התחלתי אותה לפני 00:00.. תודה :)

שלמונזה

New member
הבארבי ../images/Emo168.gif

כמה מעריצים יש לך? הבארבי והופעות גדולות קשור מאוד למעריצים. שעות ההופעות הם בין 20:00 ל- 0:00 כך שהנפילה לא צריכה להיות קשורה לשעה. כנראה לא היו לך מספיק מעריצים

יש לי 3300 מעריצים..

להקה 1151.. מה אתה אומר? הייתה אמורה להיות נפילה כזאת גדולה? הפסדתי 7200 שקל

שלמונזה

New member
נו כן זה ידוע ../images/Emo168.gif

קצת מידי מעריצים, וחבל על הדברים האלה נופלים כדאי לעשות הופעות בבארבי כשיש מלמעלה מ- 5000 מעריצים בערך. [וכן גם נפלתי בבארבי בעבר בגלל השטות הזאת
]

עוד שאלה..

אם כבר אתה פה.. :p כמה מעריצים מינימום צריך להופעה בזאפה, פארק הירקון וקיסריה כדי שההופעות יצליחו?

pasglila

New member
המון משהו כמו:

10000 ויותר לזאפה. 20000 ויותר לירקון. 30000 ויותר לקיסריה. למרות שזה לא מנסיון אישי.

שלמונזה

New member
אז ככה ../images/Emo168.gif

דבר ראשון והכי חשוב שלמונזה היא בת!!! וכבר נמאס להסביר את זה
לגבי כמות מעריצים לכל הופעה, אנחנו בונים יותר על נסיונות וטעייה של אחרים, אין פה מס' מעריצים מדויק שאני אגיד לך ואז ההופעה תהיה טובה. הכל תלוי בניסיונות.

pasglila

New member
פעם זה לא שינה

אבל אני חשוב שהיום שינו את זה או משהו. לא ממש בטוח. ראיתי שכבר כמה ימים כל ההופעות שנמשכו אחרי 12 הרמת מוכנות להם לא הייתה טובה.

izikj1

New member
לדעתי זה קשור לחזרות

קרה גם לי .תעשי מספיק חזרות לפני שאת נרשמת לברבי.ממש תספרי כמה עשית.אם ההופעה האחרונה שלך היתה בבארבי תעשי עוד 2 חזרות כדי שתופיעי שם.כדי להיות יותר בטוחה אפילו 3. בהצלחה

למעלה