שאלהה

שאלהה

השאלה בשביל חברה שליי האם כדי לחתווםם אם סוכנות טא'צ לשנהה? לדעתיי לא אבל רציתי להיתיעץ איתכם היא ביקשה ממני עזרה

תלוי מה פרטי החוזה

האם יש התחייבות לכמות אודישנים מה האחוזים שהסוכנות מקבלת עבור על עבודה. האם מדובר על דוגמנות מסלול גם כן או רק עבודות פרסום ניצבות ושיער? נשמח לראות את חברתך בפורום ולדון בנושא לעומק.

מסכים עם בנו

שלא תחתום ישר ולא משנה אם זה טאצ' או כל סוכנות אחרת. שתבדוק אם החוזה הוא לא חד צדדי ותשווה לחוזים של סוכנויות אחרות (גם בעניין האחוזים שלוקחת הסוכנות כמובן)

מ..

לפי מה שאני יודעת שכתובב בחוזהה שאם היא מפרהה את החוזה במשך שנה היאא צריכה לשלם לסוכנות 10000 אלףף שקלל ושהם רוצים 40 % מהעבודות שהיא תעשה אבל השאלה היא האם הסוכנות באמת טובה? היא ניסתה להיכנס לסוכנות רוברטו שאני שמה והוא לא קיבל אותה האם כדי ללכת לעוד סוכניות?

.........

40 אחוז נחשב די גבוה. סטנדרט זה 30,35 השאלה אם ירצו אותה בסוכנויות אחרות.... יש הרבה סוכנויות יותר טובות מטאצ' ואני לא רואה סיבה שהיא לא תנסה להתקבל ורק אח"כ תשקול איפה הכי כדאי לחתום.

חובה לנסות כמה שיותר סוכנויות

עדיף שהיא תקבל כמה שיותר הצעות ותחליט מה הכי מתאים לה. כמו שרפאל אמר חובה לנסות את כל האפשרויות לפני חתימה.

moruush

New member
יעל!!

סורי על היציאה המוזרה שלי אבל יש מצב שראיתי אותך בכרמיאל במאחורי הקלעים של המופע נעילה?

חח בטח שהיתיי

חחח בטחח היתיי בכרמיאל במופעע נעילהה.. לא רקדתי במופע נעילה כיי רקדתי בפתיחהה חח אבל הלהקה שלי רקדהה והיתיי מאוחרי הקלעיםם :) מי אתה? וגם היתי אם זאתיי ששאלתיי עליה עכשיו

moruush

New member
אז ראיתי אותך :)

הועפתי בנעילה ובעוד כמה מופעים שם. ואין קשר אם הלהקה שלך הופיעה בפתיחה בכך שהיא לא תופיע בנעילה. היו המון להקות שהופיעו גם וגם ובעוד המון הופעות ותחרויות.. איזה להקה את? :] ואני בת
ואת ממש יפה. ידעתי שנראית לי מוכרת מאיפשהו חחח

חח איזה חמודהה :)

חח לא מאמי לא הבנת נכוןן הלקה שלי הופיעהה גם בפתחיה גם בנעילהה וגם בהופעות שהיו במשלובות אבל אניי די עסוקה אז בחרתי ריקוד אחד ואיתו הופעתייי חח לא היה לי זמן לחזרותתת אני בפסיפסס של פרגודד חחח תודההה מאמי :) אין לך תמונה משהו מאמי?

Adar Azulay

New member
לפי דעתי

כדאי לה לנסות בעוד סוכנויות, שתשלח תמונות לכמה סוכנויות ואז תשווה בין החוזים. לדעתי הסוכנות דרשה די הרבה אחוזים על העבודות שלה

למעלה