שאלהה

mestel

New member
שאלהה

אם אני נוהג לפני שיש לי רישיון.. אני מודע לזה שאני נדפק...אבל השאלה מה העונש.. והאם זה שישב לידי {חבר למשל} נדפק גם הוא?? תודה!

mestel

New member
..

אני יודע שאני מסכן את כולם בכביש... אבל השאלה פה מה העונש?!?! והאם הבן אדם שנמצא לידי גם נענש!

Marble Arch

New member
תירגע ותנשום עמוק.

עניתי לך כבר- רק אתה נענש וזה שנתן לך לנהוג. (לדוג'- ידיד שלי נתן לשתי ידידות שלו לנהוג, הוא הוזמן לבית משפט ונשלל לו הרשיון אני חושבת, וזאת שנהגה גם נענשה. אבל לזאת שבאותו רגע ישבה מאחורה לא עשו כלום.)

עונש

כשתתפס די בטוח שמשרד הרישוי יעשה לך סנקציות ותיהיה לך בעיה להוציא רישיון בעתיד(אם בכלל), יש סיכוי כי יפתח לך תיק פלילי, ואפשרות לעוד כמה "מתנות" מהשופט, תלוי בנסיבות. במקרה של תאונה חברת הביטוח תתנער מלשלם, ואתה תתבע על כספים הללו, והעונש יהיה כבד בהרבה. לפי הפרופיל שלך אתה בן 16, חכה שנה וסע כחוק.

NewUser4

New member
החיים של כולנו חשובים לנו.

תן לנו לחיות! פשוט מאוד. על תעלה הכביש! אין לך רשיון, אתה לא מוכשר לנהיגה. אתה נהג מסוכן. אתה מסכן את עצמך, את חבריך, ובעיקר את הנוסעים האחרים בדרך שנוסעים כחוק. העונש יקבע לך בבית משפט. סביר להניח כי הוא יהיה חמור. בנוסף צפה לסנקציות חמורות ממשרד הרישוי. האדם שיושב לצידך לא יענש. אולם בעל הרכב כן יענש.

MrJacKasS

New member
אם אתה כ"כ רוצה

סע קצת בשכונה או באיזור פתוח ורחב ריק מאדם אבל אל תעלה על הכביש כשאין לך שמץ של מושג איך נוהגים

8-AN

New member
עזוב את זה שאתה בלי רישיון

ולא אתה לא יודע לנהוג גם אם עשית 100 שיעורים ו10 טסטים ובכולם היה טסטר מושחת, וגם אם אבא שלך לימד אותך מגיל 12 לנהוג בקיבוץ ואתה מנוי לבלייזר כבר 4 שנים... אם כבר אתה רוצה ליסוע בלי רישיון ולסכן אנשים אחרים על הכביש אל תיקח איתך עוד מישו...רוצה ליסוע בלי רישיון? סבבה בכיף תהנה לא אכפת לי אם יתפסו אותך או לא רק אל תיקח עוד מישו

אוראל1988

New member
../images/Emo26.gif

בעל רכב או מי שבידו השליטה על הרכב, אשר הרשה לאדם אחר לנהוג בו ביודעו שהאדם איננו בעל רישיון נהיגה לאותו סוג רכב, דינו מאסר שלוש שנים בפועל עם או בלי קנס של 22,500 שקלים חדשים, ואם אותו אדם היה קטין שאיננו יכול לקבל רישיון נהיגה - מאסר חמש שנים עם או בלי קנס של 22,500 שקלים חדשים, בנוסף לכך פסילה מקבל או מהחזיק רישיון נהיגה לתקופה שלא תפחת משלוש שנים

MrJacKasS

New member
הולי פאק ...

לחשוב שיכלתי לקבל את זה ..(נתתי פעם לחבר חסר רשיון סיבוב קצר במקום שכוח אל..).. מעניין אותי לדעת מה קורה לבעל הרכב אם הוא נותן למישהו לנהוג שהוא בתקופת המלווה

OLYMPIAKOS8

New member
אוי אוי אוי אוי

שמעתי בחדשות של 2 וחצי ב103FM על נער בן 16 שנסע ללא רישיון עם המכונית המשפחתית של המשפחה. כנגד הנער נפתח תיק פלילי, וכתב אישום יוגש נגדו לאחר הערכת מעצר ואי ואי ואי אני מקווה שזה לא הבחור הזה. תפתחו כולם את 103FM תשמעו חדשות 15:00, שייצא כבר לינק לזה באינרטנט

mestel

New member
...

הבנתי אותכם אץ אני לא נוהג...זה חבר .. ב. אני לפני טסט למרות שאסור לי לנהוג ואתם צודקים ב. החבר שלי נוסע רק בתוך השכונה.....שאין פה כמעט אנשים תודה לעונים

למעלה