שאלהה

עוז3687

New member
שאלהה

היי אני די חדש בכל מה שנוגע לסנוקר... בן דוד שלי רוצה להביא לי מחבר שלו שולחן מסוג קרמבול או משהו כזה 8 פיט ללא חורים... חבר שלו זורק את השולחן ואין לו מה לעשות איתו. מה זה אומר לכם הפרטים על השולחן? טוב? לא טוב? שווה לי להחזיק אותו בבית או שעדיף לזרוק?

9ball master

New member
אם אפשר אז...

תזרוק את זה לכיווני

9ball master

New member
לא יכול להגיד....

לך אם זה שולחן טוב מבלי לראות אותו, גם אם מדובר בשולחן מיצרן מוביל בעולם, אם השולחן לא הוחזק נכון אז יכול להיות שהוא זקוק לשיפוץ. שולחן ללא כיסים, זהו שולחן למשחקי carom שלא כלכך פופולרים בארץ. שולחן carom מקצועי מגיע גם עם גוף חימום אשר מחמם את השיש וגורם לכדורים לזוז מהר יותר. לא הייתי מציע לך לזרוק אותו, אם אתה לא מעוניין אז אולי תנסה למכור אותו.

O f e r P e e r

New member
שולחן...

לא זורקים!!! CAROM הוא משחק ממוצא צרפתי... אך, נהפף למשחק אימון לענפי הביליארד השונים, בתוספת לתשובתו של 9BALLNMASTER... מידותיו של שולחן CAROM תקני הם: 5X9 FIT גם במקרה והשולחן זקוק לשיפוץ.. שווה לשפץ... אם אתה חובב ביליארד... תוכל ללמוד הרבה מאד בעזרת שולחן זה... אם בכל זאת אין לך רצון לעשות משהו אם שולחן זה... תמיד אשמח לקבל ולהעביר אותו לגופים נזקקים-(לא חסרים כאלה- בתי ילדים וכדומה...) המשך ערב מהנה

למעלה