שאלהה

tennis123

New member
שאלהה

מתי אני יכולה להגיש ערעור על הכשלה בטסט ובאיזה נסיבות יהיה מוצדק להגיש ערעור??

blabla2a

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

אל תגישי עירעור
חבל על הזמן והמאמץ אל תשאלי למה פשוט זה המילה שלך מול המילה של הטסטר, המורה שלך לא היה שם אז חבל על המאמץ, במקרה הטוב תקבלי טסט חינם יענו בלי לשלם אגרה אבל שוב 300 שקל למורה, ואם תיפלי על אותו טסטר זה יהיה קצת לא סימפטי :\ בהצלחה

tennis123

New member
יש מצב

שאני אוכל לבקש את מספר הטלפון של הטסטר ולדבר איתו ישיריות ולנסות לשנות את דעתו או שזה לא אפשרי?

adidas88

New member
חחחחחחחח לא

לפחות לא נראה לי יש מצב להשיג אותו בדרכים עקיפות נראה לי אבל אל תנסה...אין לך סיכוי לדעתי-סורי

samata

New member
למה אתם סתם מטעים?!

קיבינימאט. תדברי עם המורה שלך על מה שהיה בטסט ותראי אם יש לך סיבה מוצדקת להגשת ערעור. אם יש לך אז תשבי עם המורה שלך ותנסחי את הערעור, ובמידה ויש לך case את סביר להניח תקבלי גם את הערעור. על כל מקרה, מה היה בטסט שנראה לך שווה ערעור?

tennis123

New member
אממ

הנהיגה הייתה טובה אבל הוא כתב שלא נתתי זכות קדימה וממש לפני ההחלפה עם התלמיד היה קטע שמשטרה נתנה גז ואני שמתי בקס (לא ברקס שמעיף) ועצרתי וגם הוא לחץ בו זמנית

MrJacKasS

New member
תמיד כשאני רואה משטרה

אני נלחץ..כאילו ..מה אם אני אעשה עבירה בטעות ..? מה אם פתאום תיפתח לי החגורה והם יראו ..? חחחחח

samata

New member
לדעתי

אין טעם להגיש ערעור. אין פה איזה משהו חד משמעי שאפשר להוכיח שהטסטר סתם המציא יש מאין (בהנחה שהוא באמת המציא ולא את פשוט עשית טעות). על מתן זכות קדימה אפשר להתווכח בקלות, ובמקרה כזה הגשת ערעור באמת יהיה בזבוז זמן. בהצלחה בטסט הבא :)

למעלה