שאלהה..

ILoveGreenDay

New member
שאלהה..

אני הולך להופעה של סימפל פלאן ב-musix non-stop (כנראה..לא בטוח..אולי אני יקנה כרטיסים..) אני הולך להופעה שלהם בגלל שאני הולך להופעה של Kaiser Chiefs באותו יום..ואפשר להשאר בשאר ההופעות של כל היום..כאילו...אפשר להזמין כרטיס ליום ואפשר להזמין כרטיס ליומיים..לשתי הימים של ההופעות..זתמרת שאני הולך גם ככה להופעה של קייזר ציפס..אז חברים המליצו להשאר לשל סימפל פלאן גם..כי שמעתי עליהם..אבל אני לא מכיר את כל השירים שלהם..ואין לי כוח להתחיל לשמוע את כל השירים.. מישהו יודע במקרה איך קוראים לסיבוב ההופעות שבו תהיה הלהקה סימפל פלאן..כי אני רוצה לשמוע תשירים האלה רק..ואולי אחרכך אם אני יכיר את כל אלה שיהיה במופע אני מבטיח לכם שאני ישמע את השאר..XD..(; הבטחה שלי..חחח.. רק של איזה סיבוב הופעות או אלבום המופע שהולך להיות בישראל?מישהו יודע? תודה מראש..:)

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif חח אוקי אני אגיד לך D:

ממממש כדי לך להישאר, הם מדהימים שאין דברים כאלה. והיא שירים שהם בטוח בטוח ינגנו בהופעה: Perfect - הכי טוב שלהם
I'd do anything When I'm gone Your love is a lie I'm Just a kid Jump Save you Take my hand Generetion אם אני אזכר בעוד אני אגיד לך

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif אעעעע Shut up ברור איך שכחתי =]

גם הוא בטוח בטוח יהיה בהופעה D:

mafakit

New member
Welcome To My Life |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

איך לא כתבת אותו? O:

mafakit

New member
שאלה טובה |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

אין רשימה מדוייקת של שירים שהם יופיעו איתם, אבל יש את השירים שהם תמיד עושים וכבר נתנו לך רשימה של כמה מהם.. בכל מקרה, אין לפתוח לנושא כזה הודעה חדשה, אפשר היה לשרשר ל

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifכבר ענו לך אבלל...

אתה מכיר את גריין דיי אבל אתה לא מכיר את סימפל פלאן?!?! O_O

ILoveGreenDay

New member
הכרתי את Perfect לפני..../images/Emo8.gif

הכרתי תשיר Perfect ותמיד ידעתי מי הם סימפל פלאן איך הם נראים וכו וכו..אבל אמרו לי שיש להם שירים דיי דומים לשל גרין דיי..אז התחלתי לשמוע אותם אתמול..חחח..

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif התכוונתי לשאר השירים D:

כן פרפקט מדהים אי אפשר שלא לאהוב אותו

למעלה