שאלהה..!!!

omri klain

New member
שאלהה..!!!

שלום לכולם.... יש לי מנוע SF46 OS והמנוע לא מגיב טוב ולא סוחב ורציתי לדעת אם אני ישים לו בוכנה ושרוול חדשים של46 AX אם זה יתאים למנוע?? ועם המנוע יפעל טוב??? ואם כן אז כמה אמור לעלות בוכנה ושרוול? תודה לעונים.... עומרי...

YHS

New member
../images/Emo12.gif אתה יכול לשאול על שני המנועים

בשרשור אחד

לשד

New member
לא שאכפת לי שתפרנס בעלי חנויות ותקנה חלפים

רק טוב היה אם היית מגדיר מה הכוונה "לא מגיב טוב ולא סוחב..." יכולות להיות כלכך הרבה סיבות... איזה טיסן? , מה משקלו? , איזה דלק? , איזה פרופלור? ועוד כהנה וכהנה ... בברכה עמרם

bar5791

New member
היה לי מנוע כזה....

גם לי היו בעיות כאלה הוא מנוע ישן מאוד אין כל כך מה לעשות אני ניסיתי וניסיתי ולא עזר עד שקניתי חדש

SCORPI KOBI

New member
יש לי מנוע כזה רק בנפח ל 61

המנוע בן 25 שנה ועובד מצויין!! הכל עניין של כייוונים טיפול ואחזקה נכונה. עמרם צדק ! צריך לדעת יותר נתונים משקל הטיסן והפרופ יכול להיות שכיוון טוב יפיק יותר כוח מהמנוע . במידה והוא גמור יש לבדוק את כותרו החיצוני של הסליב אורכו , למדוד קוטר פנימי של המנוע אורך הטלטל על מנת לבצע מיזוגים מסוג זה ובכל מקרה ה"נזק הכספי יהיה בסביבות ה200 ש"ח ואולי אף יותר. המלצתי באם זה האתגר שבעניין תמדוד חלקים תגיע לחנות טיסנים קרובה לאיזור מגורך ובהצלחה. במידה והשיקול הוא כלכלי לך על מנוע חדש , הרצה נכונה ויש לך מנוע לשנים :) קובי

bar5791

New member
מצדיע לך שאתה הצלחת להחזיק כל כך הרבה...

זמן מנוע כזה !!!!

SCORPI KOBI

New member
אח שלו << משוחרר >

פרט שולי הוא עבד 6 שנים עשה הפסקה 18 שנה וחזר לעבוד לפני בערך 2.5 בנטו רק 8 שנים אבל כמו דנדש עם טיונ פיפ

למעלה