שאלהה

• פותח הנושא babup
  • פורסם בתאריך

babup

New member
שאלהה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האם יש סדרה יפה אחרת לראות חוץ מלאך שחור וגם לא ראלטי.?..? משהו כמו מלאך שחור אם למישהו יש תשובה תודה רבה (גם לא סמולוויל)... אה וגם אם בקו העימות זה סדרה יפה?? חחח הרבה שאלותת..

slayer510

New member
תשובות

חטוף זה סדרה יפה ומומלצת לצפייה וגם בקו העימות מומלץ!!

SharoNofit

New member
אני אוהבת גם את "ללא עקבות"

אבל זה לא אותו סגנון של "מלאך שחור"...... (שאני גם אוהבת) אם את מעדיפה מדע בדיוני ופעולה אז נראה לי ש"הקס" או אולי אפילו "גולשים בזמן" יתאים..... ומה רע ב"סמולוויל"....
וואלה הפסד שלך אם את לא רואה......

babup

New member
תשובה...

אני לא רואה סמולוויל כי זה כבר עונה 5 ולא ראיתי מהתחלה אני לא ממש מבינה מה הולך שם.. גולשים בזמן זה נחמד...

SharoNofit

New member
לא נכון....

עכשו משדרים בשידור חוזר רק את העונה השלישית, אח"כ את הרביעית ורק בעוד חודש את החמישית..... עדיין לא פיספסת את הרכבת...
אז אם בכל זאת תחליטי לראות מעכשו (עונה 3) בAXN ועדיין לא תביני - תמיד יש אותי פה, את הפורום ואת אימיול....

slayer510

New member
כן, צודקת!!!

חבל שתפספסי סדרה נפלאה שכזאת!!
אני גם התחלתי לראות את סמולוויל מעונה שנייה פרק 5(בנובמבר 2006) ב-AXN ואז התמכרתי לסדרה והורדתי את עונה 1 כדי לראות מההתחלה ולראות מה פספסתי!! אני ראיתי את עונות 1-6 ואני יכול להבטיח לך שאת לא תתחרטי על זה, את פשוט תתמכרי!!! תכלס, הסדרה הכי הטובה ש-AXN משדרים בערוץ שלהם, ורק, אבל רק בגללה אחוזי הצפייה בערוץ גבוהים, תאמיני לי!!

slayer510

New member
ואם את רוצה

אני יכול להביא לך קישור להורדת פרקים של סמולוויל במהירות גבוהה!! תשלחי לי מסר אם את מעוניינת!!

slayer510

New member
בטח שיש תרגום לפרקים

אם את או כל אחד אחר מעוניין בהורדת פרקים ותרגומים, אתם מוזמנים לפנות אליי במסר!! אני מאוד אשמח לעזור

SharoNofit

New member
אם צריך לצרף את זה לפרק

להדביק על זה וכו' אז עזוב אני לא טובה בדברים האלה......
אבל!!

slayer510

New member
לא, מה פתאום!!

זה בכלל לא ככה!! מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להוריד את הכתוביות ולגרור אותן אל תוך הנגן וזהו, ואז את ישר תראי כתוביות לבנות שרצות במסך!! זה פשוט מאוד!! פשוטו כמשמעו!! הערה: הנגנים שקיימים בהם האופציה לניגון כתוביות הם: MV2Player או BSPlayer בלבד אם את צריכה עזרה בהורדת אחד מנגנים אלו או בכל דבר אחר, את מוזמנת לפנות אליי במסר!! אני מאוד אשמח לעזור

SharoNofit

New member
חחחח../images/Emo152.gif

נכון... זאת הסדרה הכי מצליחה שלהם, אבל השאר לא גרועים.... -פשוט לא מעולים כמוהה
ואגב גם אם לא היית משלים את העונה ה-1 זה לא היה כזה הפסד..... גם מבחינת אקשן וגם עלילה... (שם כל פרק היה נושא בפני עצמו לעומת שאר העונות שהפרקים ממשיכים באותו קו) הם התחילו לתפוס תאוצה מהעונה השנייה.... הראשונה נחמדת כזאת חחח....
במיוחד ששם קלארק נראה כ"כ צעיר ועם שיער שחוררררר
וברוך שפטרנו מוויטני הקרצייה.....

עמיתוש37

New member
../images/Emo9.gifהמלצה אישית(וקצת חופרת)...

אני ממש ממליצה לך לראות את סמולוויל!! זאת באמת סידרה ממש טובה...לפני כמה שנים ראיתי בקושי סמולוויל(ראיתי את הסדרות לכול המשפחה-צוות לעניין ועוד כמה....) אבל התחלתי לראות את סמולוויל מהעונה השלישית וזה ממש שווה!!!! התמכרתי ממש. אני כבר ממש מחכה לעונה החמישית.
וגם חטוף זאת סידרה טובה למרות שלא ראיתי את כולה.....ללא עקבות, מלאך שחור!!!! ויש עוד כמה טובות..... אבל הכי אני ממליצה...שתתחילי לראות סמולוויל כי זאת באמת סידרה מעולה!

SharoNofit

New member
חחח לי את ממליצה על סמולוויל???../images/Emo6.gif

אני מכורה לסדרה הזאת
לא צריכה שתספרי לי כמה היא טובה.....

slayer510

New member
נראה לי שהיא המליצה ל-babup

ולא לך
ואם כבר דנים על סמולוויל, אז למה את לא מחזירה לי תשובה בקשר להורדת פרקים ותרגום?? את שאלת אותי אם יש תרגום ועניתי לך שיש ואמרתי לך גם שתשלחי לי מסר ואני יאמר לך מאיפה להוריד תרגום, אבל לא החזרת לי תשובה! מחכה לתשובה

SharoNofit

New member
אההה.... יכול להיות....../images/Emo3.gif

טעות שלה בשירשור..... ובקשר אלייך - אני מוכנה להישבע שעניתי לך
רק עכשו אני רואה שזה משום מה לא שלח.....
קיצר.... עניתי לך שאם זה ככה אז נשמע הרבה יותר פשוט
ואני מקווה שזה ככה גם בפועל. ושיש לי כבר נגן BSPlayer אז זה כבר אחלה.
ושאני ירצה להתחיל להוריד אחרי שתסתיים העונה החמישית ב-AXN, או עוד איזה שבועיים
כשאני יסיים עם הבגרות שלי בתקשורת ועד אז נהיה בקשר.....
חחח מקווה שלא שכחתי כלום מההודעה הקודמת......

למעלה