שאלהה למחשבה...

sweet devil16

New member
שאלהה למחשבה...

יש כאן בנות שהן עם החבר (החייל) כבר חצי שנה ויותר.. ובמצב כמו שלנו קצת קשה יותר להכיר את הבנאדם מקרוב מפגישות מועטות,וטלפונים. יש הבדל בין חבר בצבא,וחבר שלא - שיש תאפשרות לראות אותו כל יום,ולדבר איתו כל היום וכו... אז השאלה שלי היא...כמה זמן לקח לכן באמת להכיר את החבר,ולהבין שאתן מאוהבות? מקווה שהייתי מובנת מספיק..חח =]

hila graf

New member
גם בסופ"שים אפשר להכיר מאודדד

אני הבנתי את זה אחרי משהו כמו חודשיים וחצי-שלושה.. ההרגשה שלי שונה לגבי הקשר כשאנחנו ביחד וכשהוא בצבא. כשהוא בצבא אני נכנסת לסרטים מפגרים שלא קשורים למציאות. אני כזאת בחורה..:) אבל אני מתחילה להתאפס על עצמי, אני חושבת..

sweet devil16

New member
בטח שאפשר להכיר..

אם לא אז..אז מתי? חח אבל הכוונה שלי הייתה שתהליך ההיכרות היא איטית יותר (ומייגעת.. =/) וכתוצאה לוקח יותר זמן להתאהב.. חח איזה סרטים אם אפשר לשאול..? אני דווקא בסרטים כשהוא חוזר הביתה..מעניין אותי לדעת מה הוא עושה בכל דקה ודקה..
חח

לקח לי המון זמן להתאהב בנוכחי...

בערך, דקה
הכרנו באחד הפורומים של תפוז, אז דרך ההודעות שלו ראיתי פחות או יותר את הדעות שלו, האישיות, ראיית העולם וכו'. אחר כך עברנו למסנג'ר ולפלאפון, ודיברנו המון המון, ככה שגם יצא להכיר קצת ואחרי כמה זמן שדיברנו הבנתי שאני ממש ממש רוצה את הבחורצ'יק. ואז כשהוא הגיע אליי ביום הולדת שלי, הפעם הראשונה שנפגשנו, ידעתי מהשנייה הראשונה שהמבטים שלנו נפגשו שאני פשוט מאוהבת בבן אדם, כנראה שזה היה הדדי. עברה יותר משנה והאהבה פורחת. בשנה הזאת נפגשנו רק בסופ"שים, אנחנו מדברים כל הזמן, ואני חושבת שאני יכולה להגיד שאנחנו יודעים פחות או יותר הכל אחד על השני.

OgaliO

New member
נמ..

אנחנו אמנם רק חודשיים וחצי ביחד .. אבל במשך החודשיים הראשונים הוא עוד לא התגייס (התגייס בסוף מרץ) אז יצא שכל יום ראיתי אותו (עד הגיוס) .. גרים באותו מקום
ולהבין שאני מאוהבת ? חודש אחרי שהתחלנו לצאת ..

Jeanne D Arc

New member
לקח לי כמה חודשים

אבל גם לא בזמן שלפני הצבא לא הייתי רואה אותו הרבה (במיוחד כשהוא עבד ויום חופש היחידי שהיה לו זה יום חמישי, והוא גר בעיר אחרת) אז לי לא הייתה את האפשרות לראות את החבר כל יום. הבנתי שאני אוהבת אותו בערך בתחילת הקשר, ואני עדיין עוברת תהליך שאני מכירה אותו. אי אפשר להכיר את הבן אדם כולו , וגם כי עכשיו הוא בצבא, ואני בטוחה שהוא ישתנה..

MirkuSH

New member
אמממממ

לי לקח כמה פגישות כדי להבין שאני מאוהבת בו.... ומאז... 11 חודשים נפלאים... :):):) כשהמצב כזה שנפגשים רק בסופ"שים לוקח יותר זמן להכיר זה נכון... אבל אני מנסיון אישי, חבר שלי הוא ממש שווה את כל זה ! :)

lia2sh

New member
טוב בהתחלה זו הייתה הידלקות... ישר...

באותו יום שהכרנו, הוא ליווה אותי הבייתה ממסיבה והלכנו ביחד-מחובקים!... אחר כך באה המניאקית שניסתה להפריד אז שנינו ניסינו להדחיק את מה שיש לנו אחד כלפי השני.... אז לקח יותר זמן להתאהב... אבל ביום שהיא ירדה ממנו סוף סוף... היינו ביחד וישר התאהבנו... 3 ימים אח"כ הנשיקה הראשונה

frolic

New member
האמ..

לי היה מזל, היינו ידידים יחסית קרובים במשך שנה עד שהחלטנו להפוך את הקשר מידידות לחברות, ואז כבר הכרתי אותו וכל שטות שלו.. ומאז אנחנו בקשר טלפוני יום-יומי {נו, כל יום בערך 10 דקות, אבל עדיין!!} ובסופי שבוע שהוא פה אנחנו אחד עם השניה ללא הפסקה.. אז מצליחים לגשר על הפערים שהיו במשך הזמן שהוא לא היה פה.. הבנתי שאני מאוהבת בו.. האמ.. ממש בתחילת הקשר.. כי.. זה קצת שונה, הרי הכרתי אותו לפני זה והכל.. {וגם רציתי אותו הרבה לפני שהפכנו לחברים!!}

devilz

New member
נמנמ

אהמ... היינו ידידים מאוד טובים במשך מעל לשנה לפני.. אז אממ... די הכרתי אותו... משיחות נפש משתפכות כל לילה עוד לפני הגיוס שלו.... עוד לפני שהיינו ביחד בכלל... נמנמ.. לקח לי הרבה זמן להבין שאני אוהבת אותו.. בכל מקרה אוהבת במובן הרומנטי של המילה..

Clueless Maiden

New member
אני חושבת

שבערך מהחצי שנה הבנתי שאני באמת באמת מאוהבת. קודם היו לי התלבטויות והתחבטויות, ולא הייתי בטוחה מה הרגש המוזר הזה, אבל בחצי שנה כבר ידעתי. אני חושבת שהתחלתי להכיר את חבר שלי הכי טוב דווקא כשהוא יתגייס. לפני זה היינו לוקחים את הזמן, ועכשיו אנחנו מנצלים כל שנייה שיש לנו ביחד בשביל לדבר. עד שהוא התגייס לא ראיתי אותו באמת בוכה, באמת מתגעגע או באמת עצוב.

המממ..

אנחנו יחד רק 3 חודשים (וחצי), ות'אמת רק בזמן האחרון הבנתי שאני ממש ממש מאוהבת בו. עד עכשיו זה היה סוג של הידלקות עם חיבה רבה אחד לשני, והרבה תשוקה.. כמובן שהיה הרבה מעבר, שיחות ארוכות על הכל בערך.. והוא התגייס רק בסוף מרץ אז לפני זה היינו המון ביחד. בכלל, בשבוע שלפני הגיוס כל יום ראינו אחד את השני, ניצלנו רגעים אחרונים...

Shusho

New member
ארבעה חודשים

כןכן, אני איטית נורא, ואחרי חודשיים וחצי של אעלק "לא מוגדרים" (אבל יוצאים רק אחד עם השני ומבלים 24/7 אחד עם השני) כבר החלטנו שאנחנו יחד, לי לקח עוד חודש וחצי להבין את זה P: הוא בדיוק היה בטירונות ואז בקורסים למיניהם שלא נגמרווווווווווווווווווו יואוווו

McBlack

New member
הכרנו הרבה לפני הגיוס ה-2

עוד כשהוא היה בעתודה... היינו ידידים הכי טובים, הוא רצה אותי ואני אותו אבל הייתי אז עם מישהו אחר, בלה בלה בלה... 3-4 חודשים אחרי שהכרנו עשיתי אותו שלי
נראה לי שהתובנה שאני מאוהבת הגיעה די מאוחר. אף פעם לא תפסתי את עצמי כמישהי שמסוגלת לאהוב מישהו באמת ובטח שלא להתאהב בו (עצמאית-לא תלותית כזאת)... שנינו מגדירים את "להיות מאוהב/ת" כמשהו רציני יותר מ"לאהוב", אמרנו שאנחנו אוהבים אחרי 6 ימים, את המילה "מאוהב/ת" הוא הכניס ללקסיקון הקשר שלנו רק אחרי חודשיים.

McBlack

New member
...ושכחתי לציין

שלהכיר את החבר באמת את יכולה רק אחרי שאת ישנה אצלו כמה ימים ורואה את ההתנהגות שלו עם החברים והמשפחה. אם את לא יודעת איך החבר שלך אוהב את הקפה שלו הייתי אומרת שמשהו גדול חסר לכם בקשר

nothingness

New member
אנחנו הכרנו לפני הצבא..

אנחנו כבר שנה וחצי ביחד, והוא בצבא 8 חודשים בערך.. בהתחלה הוא הסתובב עם חברות שלי, ואז הצטרפתי ונהיינו חברים ממש ממש טובים, ואחרי בערך שנתיים של ידידות הבנו שאנחנו מאוהבים והפכנו את זה לחברות
(אני תמיד אומרת שרציתי אותו לפני שהוא רצה אותי, אבל הוא חולק עלי..) לכן אני כבר מרגישה שאני מכירה אותו הכי טוב בעולם, ושהצבא זה בסך הכל איזה משהו שצריך לעבור. זתומרת- היינו ביחד לפני, וגם נהיה ביחד אחרי. רק צריך לעבור את התקופה המעצבנת הזאת (כמה שנים..). מקווה שעניתי על השאלה.

bisly p

New member
מממ...

איך שראיתי אותו נדלקתי עליו, ראיתי אותו אצלי בבית.. (אבא שלו היה עם אבא שלי בצבא- חברים טובים, באו לבקר) החלפנו מסנג'ר/איי סי וכשהוא חזר לביתו התחלנו לדבר.. החלפנו מספרי טלפון.. מאותו יום ידעתי שאני רוצה אותו, שהוא אהבת חיי, זה היה הדדי.. :) היום אנחנו כבר שנתיים ושבעה חודשים.. (=

bisly p

New member
אהה ושכחתי-

הכרתי אותו הרבה לפני הגיוס, הוא התגייס לפני 6 חודשים..

למעלה