שאלהה חשובהה

שאלהה חשובהה

מאיפה אפשר להשיג שירים+מילים+תרגום לעברית של השירים של מייקל???...בבקשה תעזרו לייי תודה רבההה

g a g a

New member
שלום שירז ../images/Emo20.gif

שלושה דברים: א) אין צורך בכל פעם ללחוץ על "הוספת הודעה חדשה". ברגע שפתחת הודעה חדשה את יכולה ללחוץ על "הוספת תגובה" ולרשום שם מה שאת רוצה. זה מה שנקרא "לשרשר נכון". ב) אנשים לא נמצאים פה 24 שעות ביממה, לכן הגיוני שייקח זמן לענות על שאלות הגולשים :) ג) פעם היה קיים אתר ישראלי למייקל - האתר של רונן. אבל הוא לא קיים יותר ולי לא ידוע על אתר שתרגם את שיריו של מייקל. מה שאני כן יכולה לתת לך זה לינק לשירים של מייקל [ללא תרגום]

AnItA SoRiN

New member
יש לי כמה תרגומים בשבילך:)

פעם בפורום הזה היו את התרגומים האלה.. נמחקו.. אבל אני שמרתי=] אז הנה.. childhood הראית את ילדותי? אני מחפש את המקום ממנו באתי אני מחפש, מה נמצא, ומה כבר איננו בלבי אף אחד לא מבין אותי.. כולם אומרים שאני כה מוזר ושונה כי אני משתובב לי תמיד, בדיוק כמו ילד, ותסלחו לי.. אנשים אומרים ש משהו לאצלי בסדר אלו כי אני אוהב דברים כה פשוטים.. עלה בדעתי לפצות את עצמי על הילדות, שמעולם לא הכרתי.. הראית את ילדותי? אני מחפש את הפלא שבנעוריי, כמו חלומות הרפתקניים על שודדי ים ועל כיבושים של מלכים עשירים. לפני שאתה שופט אותי, נסה חזק חזק לאהוב אותי, התבונן לתוך לבך ושאל, הראית את ילדותי? אנשים אומרים שאני כה מוזר, כי אני אוהב דברים כה פשוטים. עלה בגורלי לפצות את עצמי על הילדות, שמעולם לא הכרתי.. הראית את ילדותי? אני מחפש את הפלא שבנעוריי, כמו סיפורים דמיוניים וחלומות אמיצים, תראו איך אני עף בשמיים! לפני שאתה שופט אותי, נסה חזק חזק לאהוב אותי, אוי, הילדות העצובה שעברה עליי.. הראית את הילדות שלי? earth song[ תרגום לשיר: שיר כדור הארץ מה עם זריחה? מה עם גשם? מה עם כל הדברים שאמרת שעלינו להשיג? מה עם שדות הקרב? האם נותר זמן? מה עם כל הדברים שאמרת שלי ושלך? האם אי פעם עצרת להתבונן על כל הדם שנשפך בעבר? האם אי פעם עצרת להתבונן על כדור הארץ הבוכה ועל חופים דומעים? אהההההה, אהההההה אהההההה, אהההההה מה עשינו לעולם.. הבט מה עשינו מה עם כל השלום שהבטחת לבנך היחיד? מה עם שדות מלבלבים? האם נותר עוד זמן? מה עם כל החלומות שאמרת שלי ושלך? האם פעם עצרת להתבונן? כל הילדים מתים במלחמה האם אי פעם עצרת להתבונן על כדור הארץ הבוכה ועל חופים דומעים? אהההההה, אהההההה אהההההה, אהההההה נהגתי לחלום, נהגתי להביט מבעד לכוכבים עכשיו אינני יודע היכן אנחנו נמצאים אך אני יודע שהרחקנו לכת אהההההה, אהההההה אהההההה, אהההההה מה עם אתמול? מה עם הימים? השמיים מתמוטטים איני יכול לנשום עוד מה עם כדור הארץ המדמם? איננו מרגישים עוד את פציעתו מה עם ערך הטבע? זהו רחם צמחינו מה עם החיות? הפכנו ממלכה לעפר מה עם הפילים? האם איבדנו את אמונתם? מה עם לוויתנים בוכיים? חרבו יימם.. מה עם עקבות היער? נשרפו כנגד רצוננו מה עם ארץ הקודש? נקרעה לגזרים בגלל מלחמות דת מה עם האדם הפשוט? איננו יכולים לשחררו מה עם ילדים מתים? אינך שומע אותם בוכים? איפה טעינו? שמישהו יגיד לי למה מה עם תינוקות? מה עם אור היום? מה עם כל הנאתם? מה עם האדם? מה עם האדם הבוכה? מה עם אברהם? ומה עם המוות? האם איכפת לנו בכלל? you are not alone יום נוסף חלף ואני עדיין לבדי כייצד זה יכול להיות את אינך איתי לעולם לא אמרת שלום שמישהו יגיד לי מדוע האם היית מוכרחה ללכת ולהשאיר את עולמי כה קודר? בכל יום יושב אני ושואל עצמי כיצד מעלה לה האהבה? משהו לוחש באוזני ואומר: אתה לא לבדך אני כאן לצידך למרות שרחוק אתה אעמוד כאן לצידך אתה לא לבדך לכן אני כאן לצדך למרות שרחוקים אנחנו אחד מהשני תמיד תשאר בליבי אתה לא לבדך.. אז בליל אתמול חשבתי ששמעתיך בוכה בקשת ממני לבוא לחבקך בזרועותיי יכול אני לשמוע את תפילותייך את נטלך אף אשא אך תחילה אבקש את יידך ואז הנצח יוכל להתחיל.. בכל יום יושב אני ושואל עצמי כיצד מעדה לה האהבה? משהו לוחש באוזני ואומר: אתה לא לבדך אני כאן לצידך למרות שרחוק אתה אעמוד כאן לצדך אתה לא לבדך לכן אני כאן לצדך למרות שרחוקים אנחנו אחד מהשני תמיד תשאר בליבי אתה לא לבדך.. לחשי שלושה מילים ואני ארוץ אלייך וילדה, את יודעת שאהיה שם בשבילך.. בשבילך.. They Dont Care about us מגולחי ראש, אנשים טיפשים, כולם נהפכים מושחטים. המצב בהחמרה, ןכולם זורקים האשמות. בחדר החדשות, במהדורות החדשות. שחיטות משטרתית. יורים בשביל להרוג, כולם השתגעו להם. כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו!! תכה בי, תשנא אותי, אך לעולם לא תוכל לשבור אותי. תנסה להכריח אותי, תבהיל אותי, אך לעולם לא תצליח להרוג אותי. תפגע בי כמו שפגעת, ביהודים,תתבע אותי, בואו כולם ל"הרביץ" בי. תבעט בי, תלעג לי כמו שלעגת ליהודים. על תשחיר לעל תלבין אותי. כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו!! תגידו מה קורה לחיי? יש לי אישה ושני ילדים, שאוהבים אותי ואני קורבן של אכזריות משטרתית. נמאס לי להיות קורבן של שינאה! ,הם אונסים אותי מגאוותי! למען השם, אני מביט לשמיים להגשים את נבואתו של ה`. הניחו לי לנפשי! תגידו מה קורה לזכויותיי? האם אני בלתי נראה? ולכן אתם מתעלמים ממני ההצהרות שלכם הבטיחו לי שאני אצא לחופשי! נמאס לי להיות קורבן של בושה! הם מוציאים לי שם רע! אני לא מאמין שזה, העולם עליו נולדתי. אתם יודעים, קשה לי לומר זאת, הממשל מעלים עין. אך לו רוזוולט היה בחיים, הוא לא היה נותן לזה לקרות! מגולחי ראש, אנשים טיפשים, כולם משערים, וזורקים האשמות. הכה בי, תחבוט בי, אך לעולם לא תצליח להשמיץ אותי. הכה בי, בעט בי, אך לעולם לא תצליח לפגוע בי! כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו!! ישנם דברים שמהם אנו מעדיפים פשוט להתעלם. אך לו מרטין לות`ר היה בחיים, הוא לא היה נותן לזה לקרות! לא! לא! על תעשה לי עוול, וגם על תעשה לי טובות! אני בוער באש! כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו..!! אממ זהוו לעכשיו.. מקווה שעזרתי

aMJel

New member
With A Child's Heart \ Michael Jack

עם לב של ילד \ מייקל ג'קסון עם לב של ילד תתמודד עם בעיות היום יום עם לב של ילד תהפוך כל בעיה למשחק אין צורך לדאוג, אין צורך לפחד רק לחיות, עושה את כל זה מאד ברור עם לב של ילד דבר אינו יכול לדכא אותך אף פעם עם לב של ילד אין לך סיבה לכעוס אהבה מבורכת כמו יום שטוף שמש ללא מחשבות התבגרות המובילות את ליבנו בדרך הלא נכונה קח את החיים בקלות, כל כך בקלות, יפה ובקלות כמו ילד, כה עליז וחסר דאגות כל העולם מחייך איתך בעוד אתה הולך בדרכך השמחה הו, עם לב של ילד דבר אינו יכול לדכא אותי אף פעם

HOT4Umichael

New member
אף פעם לא ראית

את הסרט עם באשיט ???????????????????? יש את זה בסוף הסרט לא??? ברקע מתנגן לו....

Man in the mirror תרגום

אני אעשה שינוי,בפעם אחת בחיי זה ירגיש ממש טוב אני אעשה שינוי, אני אעשה את זה נכון בזמן שאני מרים את צווארון מעיל החורף האהוב עליי הרוח הזאת מטריפה את דעתי.. אני רואה את הילדים ברחוב ללא מספיק אוכל מי אני שיהיה עיוור? אעמיד פנים שלא רואה את צרכיהים? התעלמות קיץ,בקבוק שבור ונשמה של אדם אחד הם הולכים אחד אחר השני ברוח.. אתה יודע כי אין להם שום מקום ללכת... לכן אני רוצה שתדע אני מתחיל עם האדם שבמראה אני מבקש ממנו לשנות את דרכו ושום מסר לא יכל להיות ברור יותר אם אתה רוצה לעשות את העולם מקום טוב יותר.. תביט בעצמך ותעשה שינוי הייתי קורבן של אנוכיות מין אהבה כזאת. זה הזמן שאבין יש כאלה ללא בית, ללא מטבע להלוות, זה יכול להיות באמת אני אעמיד פנים שהם לא לבדם? צלקת עמוקה מאוד... לב שבור של אדם וללא חלומות הם עוקבים אחר משב הרוח,אתה רואה כי אין להם צקום להיות בו.. לכן אני מתחיל עם עצמי אני מתחיל עם האדם שבמראה אני מבקש ממנו לשנות את דרכו ושום מסר לא יכל להיות ברור יותר אם אתה רוצה לעשות את העולם מקום טוב יותר.. תביט בעצמך ותעשה שינוי (חח זאת שורה שחוזרת הרבה פעמים) אתה חייב להיכנס לעניינים שיש לך את הזמן כי כאשר אתה סוגר את ליבך אתה סוגר מחשבותך אם אתה רוצה לעשות את העולם מקום טוב יותר.. תביט בעצמך ותעשה שינוי זה ירגיש ממש טוב אני אעשה שינוי.. זה ירגיש ממש טוב רק תרים את עצמך את יודע את זה אתה חייב לעצור את זה, אתה עצמך. אני חייבת לעשות את השינוי הזה.. היום! אתה חייב אתה חייב לא לתת לעצמך.. אני מוכרח להגייע לאיש הזה... אתה חייב לזוז, אתה חייב לעמוד לעמוד ולהרים את עצמך

תרגם לשיר מהדהים הזהgone too soon

כמו כוכב שביט שמבהיק מעבר לשמי הערב... הלכת מוקדם מדי כמו קשת בענן שדוהה במצמוץ העין הלכת מוקדם מדי מבריק ומנוצנץ ובהיר להפליא הנה יום אחד חלף לילה אחד כמו אבדן אור השמש באחר צהריים קודר הלכת מוקדם מדי כמו טירה שנבנת על חולות החוף הלכת מוקדם מדי... כמו פרח מושלם מעבר להישג ידך הלכת מוקדם מדי נולדת לצחוק,לעורר השראה להיות מאושר הנה יום אחד חלף לילה אחד כמו שקיעת השמש שמתה עם עליית הירח הלכת מוקדם מדי

הוקרת תודה

באמת תודה רבהה לכםם בדיוק השירים שרציתי.! ועם יצא לכם לתרגם את באד אז בבקשה ...תודה רבההה

תודה רבה על המילים

ועם יש עוד מה שירים החזקים של מייקל אז
תביאו ליי ... כגון:Another part of me,bad וכו'. תודה רבההה

Bad תרגום

יש לציין שהרבה מהמשפטים בשיר הזה הם סלנגים לכן קשה מעט לתרגם אותם אתה שלי אני אראה לך מה נכון רק תראה את פרצופך באור היום אני אומר לך אך אני מרגיש אני אפגע במחשובתיך אל תירה כדי להרוג קדימה,קדימה... תטיל את זה עליי אני נותן לך עד שלוש להראות את החומר שלך או לתת לזה להיות אני אומר לך רק תשמור על פיך אני יודעת על מה המשחק שלך הם אומרים שהשמים הם הגבול ולי זה באמת נכון אבל ידידי עוד לא ראית דבר רק חכה שאסיים כי אני רע, אנירע,קדימה אתה יודע שאני רע,אני רע,אתה יודע את זה וכל העולם צריך לענות לך עכשיו רק כדי לומר לך עוד הפעם "מי רע?" המילים נגמרו אתה טועה אני אנעל אותך לפני שיהיה מאוחר מדי העיניים המשקרות שלך יקחו אותך לכיוון הנכון אז תקשיב טוב,אל תעשה קרב הדיבור שלך הזול אתה לא גבר אתה זורק אבנים בכדי להחביא את הידיים שלך אבל הם אומרים שהשמים הם הגבול ועבורי זה באמת נכון אבל ידדי עוד לא ראית דבר רק חכה עד שאסיים/אעבור דרכך כי אני רע,אני רע,קדימה אתה ידוע שאני רע,אני רע אתה יודע את זה אנו יכולים לשנות את העולם מחר זה יכול להיות מקום טוב יותר אם אינך אוהב את מה שאני אמר אז אל תסטור בפניי וכמובן פזמון חוזר....

crazy4MJ

New member
חשבתי שמייקל הוא גבר

התרגום של הבית השני מוכיח לי שטעיתי....

crazy4MJ

New member
בולית קטנה 17

היו לך מספר טעיות בתרגום לשיר, שהייתי רוצה לתקן, חבל לתת למישהי סתם תרגום מוטעה: Tell you right- להעמיד מישהו על טעותו Lay on (something)- תציג\תראה מכאן: "תראה לי מה אתה יודע" Show me what you gotניסוח שונה ל: I’m giving you on count of three just show your stuff or let it be- אני נותן לך בספירה עד שלוש להראות לי מה אתה יודע Or let it be- או שתניח לזה I know your game- I know your moves זה כמו להגיד שזה בעצם "אני מכיר את המהלכים שלך" What your about פספסת שורה של אני יודע על אודותייך או במילים פשוטות אני יודע בדיוק מי אתה. בהקשר המסוים לשיר bad יותר מתפרש כ "קשוח" ולא בדיוק רע... The word is out- זה לא בהקשר תרתי משמע ש OUT זה נגמר, the word is out זה מונח שמתורגם ל: השמועה הופצה...או משו בסגנון... I get through- מתפרש ל או: "כשאסיים" כמו שפירשת או משו בסגנון "אפרוץ קדימה" ולא "אעבור דרכך. כי אין את המילה you בסיום המשפט. Won’t you slap my face- זה תסטור בפני. נכון ש won’t היא מילת שלילה, אבל בניסוח הזה זה מתפרש כ "הלא?" או בסנלג "למה לא?" שיש בזה את המילה "לא" שהיא שלילה אך בעצם הכוונה היא ל "אכן כן". "אז למה לא תסטור בפני?" או משו כזה...אם הבנת את הכוונה... זהו. מקווה שחברי הפורום יותר מרוצים מניסוח זה של "תיקון שגיאות." איזה פלספנית אני

למעלה