יש לי כמה תרגומים בשבילך
פעם בפורום הזה היו את התרגומים האלה.. נמחקו.. אבל אני שמרתי=] אז הנה..
childhood הראית את ילדותי? אני מחפש את המקום ממנו באתי אני מחפש, מה נמצא, ומה כבר איננו בלבי אף אחד לא מבין אותי.. כולם אומרים שאני כה מוזר ושונה כי אני משתובב לי תמיד, בדיוק כמו ילד, ותסלחו לי.. אנשים אומרים ש משהו לאצלי בסדר אלו כי אני אוהב דברים כה פשוטים.. עלה בדעתי לפצות את עצמי על הילדות, שמעולם לא הכרתי.. הראית את ילדותי? אני מחפש את הפלא שבנעוריי, כמו חלומות הרפתקניים על שודדי ים ועל כיבושים של מלכים עשירים. לפני שאתה שופט אותי, נסה חזק חזק לאהוב אותי, התבונן לתוך לבך ושאל, הראית את ילדותי? אנשים אומרים שאני כה מוזר, כי אני אוהב דברים כה פשוטים. עלה בגורלי לפצות את עצמי על הילדות, שמעולם לא הכרתי.. הראית את ילדותי? אני מחפש את הפלא שבנעוריי, כמו סיפורים דמיוניים וחלומות אמיצים, תראו איך אני עף בשמיים! לפני שאתה שופט אותי, נסה חזק חזק לאהוב אותי, אוי, הילדות העצובה שעברה עליי.. הראית את הילדות שלי?
earth song[ תרגום לשיר: שיר כדור הארץ מה עם זריחה? מה עם גשם? מה עם כל הדברים שאמרת שעלינו להשיג? מה עם שדות הקרב? האם נותר זמן? מה עם כל הדברים שאמרת שלי ושלך? האם אי פעם עצרת להתבונן על כל הדם שנשפך בעבר? האם אי פעם עצרת להתבונן על כדור הארץ הבוכה ועל חופים דומעים? אהההההה, אהההההה אהההההה, אהההההה מה עשינו לעולם.. הבט מה עשינו מה עם כל השלום שהבטחת לבנך היחיד? מה עם שדות מלבלבים? האם נותר עוד זמן? מה עם כל החלומות שאמרת שלי ושלך? האם פעם עצרת להתבונן? כל הילדים מתים במלחמה האם אי פעם עצרת להתבונן על כדור הארץ הבוכה ועל חופים דומעים? אהההההה, אהההההה אהההההה, אהההההה נהגתי לחלום, נהגתי להביט מבעד לכוכבים עכשיו אינני יודע היכן אנחנו נמצאים אך אני יודע שהרחקנו לכת אהההההה, אהההההה אהההההה, אהההההה מה עם אתמול? מה עם הימים? השמיים מתמוטטים איני יכול לנשום עוד מה עם כדור הארץ המדמם? איננו מרגישים עוד את פציעתו מה עם ערך הטבע? זהו רחם צמחינו מה עם החיות? הפכנו ממלכה לעפר מה עם הפילים? האם איבדנו את אמונתם? מה עם לוויתנים בוכיים? חרבו יימם.. מה עם עקבות היער? נשרפו כנגד רצוננו מה עם ארץ הקודש? נקרעה לגזרים בגלל מלחמות דת מה עם האדם הפשוט? איננו יכולים לשחררו מה עם ילדים מתים? אינך שומע אותם בוכים? איפה טעינו? שמישהו יגיד לי למה מה עם תינוקות? מה עם אור היום? מה עם כל הנאתם? מה עם האדם? מה עם האדם הבוכה? מה עם אברהם? ומה עם המוות? האם איכפת לנו בכלל?
you are not alone יום נוסף חלף ואני עדיין לבדי כייצד זה יכול להיות את אינך איתי לעולם לא אמרת שלום שמישהו יגיד לי מדוע האם היית מוכרחה ללכת ולהשאיר את עולמי כה קודר? בכל יום יושב אני ושואל עצמי כיצד מעלה לה האהבה? משהו לוחש באוזני ואומר: אתה לא לבדך אני כאן לצידך למרות שרחוק אתה אעמוד כאן לצידך אתה לא לבדך לכן אני כאן לצדך למרות שרחוקים אנחנו אחד מהשני תמיד תשאר בליבי אתה לא לבדך.. אז בליל אתמול חשבתי ששמעתיך בוכה בקשת ממני לבוא לחבקך בזרועותיי יכול אני לשמוע את תפילותייך את נטלך אף אשא אך תחילה אבקש את יידך ואז הנצח יוכל להתחיל.. בכל יום יושב אני ושואל עצמי כיצד מעדה לה האהבה? משהו לוחש באוזני ואומר: אתה לא לבדך אני כאן לצידך למרות שרחוק אתה אעמוד כאן לצדך אתה לא לבדך לכן אני כאן לצדך למרות שרחוקים אנחנו אחד מהשני תמיד תשאר בליבי אתה לא לבדך.. לחשי שלושה מילים ואני ארוץ אלייך וילדה, את יודעת שאהיה שם בשבילך.. בשבילך..
They Dont Care about us מגולחי ראש, אנשים טיפשים, כולם נהפכים מושחטים. המצב בהחמרה, ןכולם זורקים האשמות. בחדר החדשות, במהדורות החדשות. שחיטות משטרתית. יורים בשביל להרוג, כולם השתגעו להם. כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו!! תכה בי, תשנא אותי, אך לעולם לא תוכל לשבור אותי. תנסה להכריח אותי, תבהיל אותי, אך לעולם לא תצליח להרוג אותי. תפגע בי כמו שפגעת, ביהודים,תתבע אותי, בואו כולם ל"הרביץ" בי. תבעט בי, תלעג לי כמו שלעגת ליהודים. על תשחיר לעל תלבין אותי. כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו!! תגידו מה קורה לחיי? יש לי אישה ושני ילדים, שאוהבים אותי ואני קורבן של אכזריות משטרתית. נמאס לי להיות קורבן של שינאה! ,הם אונסים אותי מגאוותי! למען השם, אני מביט לשמיים להגשים את נבואתו של ה`. הניחו לי לנפשי! תגידו מה קורה לזכויותיי? האם אני בלתי נראה? ולכן אתם מתעלמים ממני ההצהרות שלכם הבטיחו לי שאני אצא לחופשי! נמאס לי להיות קורבן של בושה! הם מוציאים לי שם רע! אני לא מאמין שזה, העולם עליו נולדתי. אתם יודעים, קשה לי לומר זאת, הממשל מעלים עין. אך לו רוזוולט היה בחיים, הוא לא היה נותן לזה לקרות! מגולחי ראש, אנשים טיפשים, כולם משערים, וזורקים האשמות. הכה בי, תחבוט בי, אך לעולם לא תצליח להשמיץ אותי. הכה בי, בעט בי, אך לעולם לא תצליח לפגוע בי! כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו!! ישנם דברים שמהם אנו מעדיפים פשוט להתעלם. אך לו מרטין לות`ר היה בחיים, הוא לא היה נותן לזה לקרות! לא! לא! על תעשה לי עוול, וגם על תעשה לי טובות! אני בוער באש! כל שברצוני לומר זה שלא איכפת להם מאיתנו..!!
אממ זהוו לעכשיו.. מקווה שעזרתי