כל אחד והטעם שלו. אי אפשר להכליל ולהגיד "גברים מעדיפים מלאות". באותה מידה אי אפשר לטעון שלא. יש גברים שמעדיפים מלאות, יש כאלה שמעדיפים אותן רזות. ואולי יש כאלה שמעדיפים שהן יהיו ממש שמנות. הכל תלוי בטעם.
שיהיו אנשים שיחשבו 'צרות של עשירים', אבל זה באמת מבאס, כי זה כבר פעם המאהה שאני שומעת את המשפט הזה מגבר (לכן באתי ושאלתי בפורום) שגברים אוהבים להסתכל על רזות, אבל בתכלס', בסופי, בשורה תחתונה, הם יעדיפו לעצמם את זאת שיהיה מה 'לתפוס אצלה'
הביאי את אותם הגברים אלי! שמנמנה ירושלמית נאה מחפשת, ספונטנית ואמיצה, לקשר רציני עם בחור שאוהב לתפוס!
סתם צוחקת אחותי... תשמעי לי, אין שום דבר מושלם... אני לא מוצאת כי אני מלאה ואת לא מוצאת כי את רזה... בסופו של דבר, תמצאי מישהו שיאהב אותך כמו שאת, אם לי זה קרה ולעוד הרבה אחרות זה יקרה גם לך... הכי חשוב לא להתבאס על מה שאת. חוצמזה אם זה מאוד מטריד אותך תלכי לתזונאית שתתן לך תפריט שיעזור לך להעלות קצת במשקל. תסלחי לי אבל באמת עשית לי את היום... יחי קאמבק מרלין מונרו מידה 40!
ככה כולם במשפחה, איך אומרים 'שחיפיים'.. וזה טיפה אכיזב ששמעתי את זה מגבר('אוהבים מלאות במקומות הנכונים' כמו שרשמו למעלה) אבל תאכלס' זה נכון, כי מי שרוצה אותי יאהב אותי איך שאני בטח יש כאלה יגידו צרות של עשירים.. אבל זה לא נכון
אני למשל, כשהייתי צעיר יותר, אהבתי בחורות סקיניות. כיום אני ממש מחפש כמה עיגולים פה ושם, נשי יותר לדעתי אבל בכללי, אין כזה דבר "גברים מעדיפים", כל אחד והעדפותיו. ואני בטוח לחלוטין שיש המון גברים שאוהבים בחורות רזות...