שאלההה

עמידל

New member
שאלההה

יש פרסומות עכשיו לשמינייה יש ישר ראפ רגאטון כזה.. מה הוא!?

לסתיו המתוקה.

סוף שנה מגיע: אז שיהיה לך עוד מעט חופש נעים ומהנה. מקווה שנהנת בערב שורשים שהיה לך אתמול.

נצל"ש - איפה נירושית?

אני לא רואה פה הודעות שלה... אני מנסה למצוא דברים שהיא אוהבת וכאלה, כדי לשלוח לה... אבל אני לא מוצא/ת.... מישהו יכול לעזור לי? :[ נירית השמיעי קול!!!

נירושית

New member
אביי../images/Emo99.gif

חיחיחXD אני אוהבת...אמממ את אביייי... ודובים...דובים זה מותקקק
חיחיח...איזה חמוד אתההה

chen010189

New member
נצל"ש בקשר לג'לל מהאלופה+תשובה

אני לא חושבת שאפשר לעזור לך כי זה לא רינגטון מתוך הסדרה אם זה דחוף לך מאוד את יכולה לשלוח אימייל לעלית. בקשר לג'לל, מסתבר שאמא שלי מכירה את יוסף ג'ו סוויד הוא גר שכונה לידי (את זה כבר ידעתי, אגב גם ניראל קרנתגי או איך שקוראים לה גרה באותה השכונה, אבל אותה לא ראיתי) ואמא שלי רואה אותו כמעט כל בוקר
אחרי כמה פרקים היא אמרה שהוא מוכר לה, ואז אמרתי לה את השם שלו והיום פתאום היא אמרה לי שזה אותו אחד שהיא רואה כל בוקר. מיטל גל גם גרה פה אבל היא גרה בהדר שזאת שכונה גם כן קרובה אבל הוא וניראל גרים בשכונת חליסה שזאת שכונה מפוצצת בערבים
עלק היא עושה לי: "את רוצה תמונה?" לא תודה

chen010189

New member
אורטל, מחר אני פוגשת את שחר חסוןןןן

אלוהים כמה אני מחכה לזה כבר! "שום ניתוח פלסטי, את צריכה פירוק כשעשיתם סקס הוא לא הוריד לך ת'חלוק יש לך לוק כמו לפארוק לכ...לכי תרדי על עוד מנסה סביח"
ראיתי אותו עכשיו "מרפי" בלייב, איזה יפה זה אבל חבל שהוא לא שר יותר עם אדם שרון, כי הביצוע עם אדם(הגב) יותר יפה... אוף שיגיע מחר כבר!!! אני דשה ועוד כמה ילדים מהשכבה הולכים להופעה ואני רואה אותו אח"כ עוד פעמיים: 24.6 עם נעם 30.6 עם דולזי בעל

chen010189

New member
טוב דיי אני התייאשתי../images/Emo46.gif

התכוונתי לתקן את עצמי שהוא שר את מרפי בלייב*

B o N u s

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שחר חסון??

משום מה קראתי את זה ארז חסון.. זה ממשחק החיים

B o N u s

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה כיף לך

chen010189

New member
כן, וואי, איזה יפה עשו אותה

טוב האמת היא יפה גם בלי איפור, כלומר יש לה יופי טבעי (ואני כבר זכיתי לראות אותה בלי איפור, אעמ תמונות של טומיקה אעמ חחח) אז האיפור רק מוסיף ואהבתי את הכוכב שעשו לה על היד

למעלה