שאלההה

תראה מן הסתם מי שהמציא את הקווידיץ'

חשב על זה ולכן הוא דאג שיעשו על הסניץ' לחש נגד זימון.

sky44

New member
וגם, מה הרעיון במשחק?../images/Emo189.gifשטן|

זה כל כך טפשי, לא בשביל זה אנשים משחקים

Pr0NgS

New member
לא בשביל מה?

הם משחקים בשביל הכיף! יש מלא ריגוש במרדף הסניץ', במסירות אחוריות, שמיניות... יש כל מיני מהלכים מגניבים בקווידיץ', ויש מסורות של אוהדים וזה כיף!!! עוד פעם, אם לא קראת את ק"ד -->

sky44

New member
זה בדיוק מה שאמרתי../images/Emo3.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

וקראתי את ק"ד (אם הכנווה לקווידיץ' בכל הזמנים, בראי הדורות, איך קוראים לזה?) התכוונתי שאם עושים אציו לסניץ' זה הורס את המשחק. לומשנה.

Ayelet Potter

New member
נראה לי שזה פשוט נגד החוקים..

ככה אפשר נגיד אם המחפש ראה את הסניץ' והוא עף לעברו וכמעט תופס אותו ופתאום המחפש מהקבוצה השנייה קלט שהמחפש ההוא עומד לתפוס את הסניץ' הוא פשוט יעשה אציו וישיג אותו?=\

City Of Angel

New member
ברור שזה נגד החוקים...

וזה גם נגד החוקים לשתות פליקס פליציס לפני המשחק (למרות שאני לא זוכר שעשו להם אף פעם בדיקות שתן..), או כל קסם אחר שעושה את המטאטא שלך יותר מהיר, אותך יותר חזק, נותן לך כנפיים..

יש לי את הספר "קווידיץ הראי הדורות"

אבל אין לי כוח לבדוק.... אז או מחר/מאוחר יותר או שמישהו אחר יבדוק. אבל בכלליות: סביר להניח שזה נגד החוקים.

מצאתי!!!

"ניתן לעלות למגרש עם שרביטים אך בשום פנים ואופן אסןר להפנות שרביטים כנגד שחקני הקבוצה היריבה, מטאטיהם של שחקני הקבוצה היריבה, השופט, הכדורים למיניהם או כלפי מישהו מהנוכחים בקהל". קווידיץ בראי הדורות, עמ' 35. זהו, נפתרה התעלומה! והספר... די מעניין... לא יותר מדי אבל בסדר.

Stinki Winki

New member
אני די משוכנעת שאסור.

ואולי בכלל אזור עם השרביט לעלות למגרש (למרות שהיה להארי שרביט בספר השלישי נגד הסוהרסנים אבל אולי זה היה מקרה מיוחד.)

האריאנה

New member
אני חושבת שזה נגד החוקים...

לאסות קסמים בקוודיץ' פשוט כחה זה נריאה

טוב...

זה בטח נגד החוקים לא? זה כמו להביא דרקונים במקום מטאטאים... זה בטוח אסור וכנראה שיש דרך לגלות את זה כמו שאפשר לגלות איזה קסם השרביט ביצע לאחרונה כנראה ככה באמת בודקים ולא ממש נראה לי שמותר להביא איתך שרביט למגרש הקווידיץ' במקרה הטוב אם תכשפו את הסניץ' לא יתנו לכם לשחק קווידיץ' אבל יש רק בעיה קטנה: דובי כישף את המרביצן בספר השני וחוץ מהתאומים אף אחד לא ממש עשה עם זה משהו.... העלית שאלה טובה!

למעלה