בגלל שכל דבר הם עושים בעזרת קסם ולא מפעילים את הגוף שלהם. אפילו כשהם מבשלים הם עושים את זה בעזרת קסמים. מצד אחד זה נחמד והכל.. זה עוזר לעצלנים. אבל מצד שני.. באמת אפשר לקרוא לבישול של גברת וויזלי "בישול"? אחרי הכל הא לא באמת עושה את זה. היא רק מפעילה את הסכין כדי שתחתוך ירקות או משהו
דורשים הרבה אנרגיה ומאמץ, אפילו הפשוטים ביותר כגון כישוף להכנת מרק. ובנוסף, במקום פעולות אלו, יש להם נושאים אחרים לטפל בהם שמוגלגים לא מטפלים בהם. וכמה שנחקור לא נגלה את הכל.
חשבתי שזה משהו אחר. אני יודאת באצם מה זה אציו. אבל פשות לא קרתי את זה נחון. ויש לך מלא שגיאות כתיב שאני ממש בקושי מבינה.. נראה לי שהתכוונת ל: חשבתי שזה משהו אחר. אני יודעת בעצם מה זה אציו. אבל פשוט לא קראתי את זה נכון. אוקיי?? (אממ.. לזה התכוונת?? ולא באתי להעליב, כן?? *חיבוק ונחמה* *קריצה* )
התכוונתי ל: חשבתי שזה משהו אחר. אני יודעת בעצם מה זה אציו. אבל פשוט לא קראתי את זה נכון. אני כל הזמן אושה שגיאות כתיב ופאם אחת העליבו אותי בזה שאסיתי הרבה שגיאות כתיב
ואני מנסה לעשות כמה שפחות
, אני משתמשת בבבילון אבל לפעמים אני ואז מאליבים אותי!
חחח... אוקיי, אז רושמים את זה ככה:אני כל הזמן עושה שגיאות כתיב ופעם אחת העליבו אותי בזה שעשיתי הרבה שגיאות כתיב *בוכה* ואני מנסה לעשות כמה שפחות *בוכה* אני משתמשת במילון אבל לפעמים אני ואז מעליבים אותי! *בוכה* אגב: למה יש לך הרבה שגיאוט קטיב? (חחחח..) את עולה חדשה או משו??
אבל מפני שאת לא רוצה להגיד למה יש לך טעויות, אז את בת 31, נכון?? זה די מוזר.. אבל לא נורא.. אני לא צוחקת עלייך.. לפעמים קורה מנסיבות כאלו ואחרות... (דרך אגב: אני דניאלה, בת 11.. שוב;אשמח לעזור!!)