שאלההה

hcarmiel

New member
שאלההה

למה במשחקי קווידיץ' כשהמחפש רואה את הסניץ' למה לא לעשות אציו? זה נגד החוקים או שפשוט רולינג לא חשבה על זה?

רונישית

New member
טוב,

ברור שזה נגד החוקים! אחרי הכל.. זהו כל הקטע של המשחק. הספורט!

רונישית

New member
../images/Emo12.gifואם תחשבו על זה..

קוסמים הם עם מאוד שמן!
בגלל שכל דבר הם עושים בעזרת קסם ולא מפעילים את הגוף שלהם. אפילו כשהם מבשלים הם עושים את זה בעזרת קסמים. מצד אחד זה נחמד והכל.. זה עוזר לעצלנים. אבל מצד שני.. באמת אפשר לקרוא לבישול של גברת וויזלי "בישול"? אחרי הכל הא לא באמת עושה את זה. היא רק מפעילה את הסכין כדי שתחתוך ירקות או משהו
סתם מחשבות

Pr0NgS

New member
היא עובדת עם קסמים וצריכה להשגיח,

אבל בסה"כ הבישול הוא יותר קל.

טאפנוש

New member
אבל אל תשכחי שהקסמים עצמם

דורשים הרבה אנרגיה ומאמץ, אפילו הפשוטים ביותר כגון כישוף להכנת מרק. ובנוסף, במקום פעולות אלו, יש להם נושאים אחרים לטפל בהם שמוגלגים לא מטפלים בהם. וכמה שנחקור לא נגלה את הכל.

לא

כי כל המשחק בנוי על היכולת הספורטיבית של המשתתפים בו, ללא עשיית קסמים. אם הוא כן היה בנוי על עשיית קסמים, הוא לא היה נמשך ארבעה חודשים במקרים מסוימים.

האריאנה

New member
מה זה אציו?

אני היתיח סמחה לאנות לך אבל אני לא יודאת מה זה אציו

אציו זה...

*מתפקעת מצחוק כי אני נזכרת בבדיחה של אחותי* מילא. אציו זה לחש זימון, ו... למה כל השגיאות כתיב האלו?
ממתי נהייתי מתרגמת שפות מתות?

האריאנה

New member
אה../images/Emo2.gif

חשבתי שזה משהו אחר. אני יודאת באצם מה זה אציו. אבל פשות לא קרתי את זה נחון.

דנקי

New member
כתבת:

חשבתי שזה משהו אחר. אני יודאת באצם מה זה אציו. אבל פשות לא קרתי את זה נחון. ויש לך מלא שגיאות כתיב שאני ממש בקושי מבינה.. נראה לי שהתכוונת ל: חשבתי שזה משהו אחר. אני יודעת בעצם מה זה אציו. אבל פשוט לא קראתי את זה נכון. אוקיי?? (אממ.. לזה התכוונת?? ולא באתי להעליב, כן?? *חיבוק ונחמה* *קריצה* )

האריאנה

New member
כן../images/Emo13.gif

התכוונתי ל: חשבתי שזה משהו אחר. אני יודעת בעצם מה זה אציו. אבל פשוט לא קראתי את זה נכון. אני כל הזמן אושה שגיאות כתיב ופאם אחת העליבו אותי בזה שאסיתי הרבה שגיאות כתיב
ואני מנסה לעשות כמה שפחות
, אני משתמשת בבבילון אבל לפעמים אני ואז מאליבים אותי!

דנקי

New member
לתקן אותך שוב?... כדי שתלמדי...

חחח... אוקיי, אז רושמים את זה ככה:אני כל הזמן עושה שגיאות כתיב ופעם אחת העליבו אותי בזה שעשיתי הרבה שגיאות כתיב *בוכה* ואני מנסה לעשות כמה שפחות *בוכה* אני משתמשת במילון אבל לפעמים אני ואז מעליבים אותי! *בוכה* אגב: למה יש לך הרבה שגיאוט קטיב? (חחחח..) את עולה חדשה או משו??

האריאנה

New member
לא! לא!

אני לא רוצה להגיד למה יש לי תאויות. כן אני רוצה שתתקני אותי זה נותן לי תחושה שמישהו אוזר לי

דנקי

New member
אהה.. אוקיי.. סורי.. אז הנה תיקון..

אני לא רוצה להגיד למה יש לי טעויות. כן אני רוצה שתתקני אותי זה נותן לי תחושה שמישהו עוזר לי.. אשמח לעזור!! *מחזיקה פרחים*

דנקי

New member
שנייה.. אני לא צוחקת עלייך או משו..

אבל מפני שאת לא רוצה להגיד למה יש לך טעויות, אז את בת 31, נכון?? זה די מוזר.. אבל לא נורא.. אני לא צוחקת עלייך.. לפעמים קורה מנסיבות כאלו ואחרות... (דרך אגב: אני דניאלה, בת 11.. שוב;אשמח לעזור!!)

ToryMaster

New member
די, בבקשה

זה מעליב וחסר טעם לרדוף אחריה עם תיקונים ולפתוח דיונים על זה בכל מקום. אומנם יש שגיאות, אבל זה בהחלט קריא, אז פשוט... סגרוא ת הדיון.

למעלה