שאלההה

שאלההה

היי אתם זוכרים שלפני המון זמן מישהו פרסם פה אתר שהיו שם תמונות של קריסטן וג'ייסון מודדים בגדים לסדרה
חיפשתי בדפים קודמים ולא מצאתי...
בבקשה מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר הזה
תודה
<כבר מעכשיו
>

Lirchu

New member
ייאייי...גמני מחפשת אותו שנים

ובאמת לא מצאתי אותו חיפשתי בארכיון של הפורום וכו'...חח יו בבקשה תעזרו לנווו (איזה מסכנות אנחנווו..פחח) אם אתם זוכרים גמני ביקשתי את האתר הזה לפני הרבה זמן ואפחד לא טרח לעזור לי לחפש
רק אמרו לי תחפשי כמה עמודים קודם...פףף כלום לא מצאתי...

gavan

New member
את האמת?

אין לי מושג על איזה אתר אתן מדברות....!!!! אני לא זוכרת......
**יש לי בעיה קטנה.... אני סנילית!!! אנא, סלחו לי על כך....!!**

Lirchu

New member
חח וואו יס אבל...

תאמת אני רוצה את האתר עצמו איפה שתהמונות הופיעו במקור כי אני מחפשת שם את הסירטוט של החדר של V... חחח את המדידות שמרתי!!

irene17

New member
אז אין לי מושג...

לא זכור לי שראיתי את זה באתר אחר

Lirchu

New member
אההההההה ואואווא

תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!! תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lirchu

New member
אני מאושרת אני מתכננת

את החדר שלי כמו החדר של V (=

Lirchu

New member
חח אתם לא יודעים מה גיליתי!!!!

היום באה אליי חברה שלא הייתה אצלי פול זמן ופתאום היא נכנסת לחדר שלי ואומרת לי גם את רואה ורוניקה מארס?!?!?! [כי היא ראתה שבערך כל החדר שלי עם תמונות מהסדרה ושל השחקנים וזה...] אז אני עושה לה כןןן יו גם את?! אז היא אומרת לי כןןן וחשבתי שאני היחידה...קיצר התחלנו להעביר שיחות על העונה החדשה וזה וגיליתי לה כמה ספויילרים וראינו כמה פרקים!! זה היה מגניבבבבבבב ביותר (=

tool2

New member
חח כיף לך!!!!

כל החברות שלי רק יורדות עליי כי אני רואה את זה חוץ מאיזה אחת שרואה את ככה חפיף לא רציני.. /= וואי הלוואי והייתה לי חברה שאוהבת את הסדרה ממש.. זה היה יכול להיות ממש נחדמ :) אני ממש שמחה בשבילך :) אבל תדעי שיש לך כאן עוד חברות שאוהבות את הסדרה!!! :) וסחתיין על החדר אחותי :)

Lirchu

New member
חחח חמודה!!!

ואין החברות מהפורום זה הכי שיש!!!! ותודה על החדר!! חח

tool2

New member
עלודבר ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

יוו מוזרות

איך אפשר לרדת על ורוניקה מארס? זה לא כמו טלנובלות או משהו שאפשר לרדת על הז'אנר הזה חופשי.. ורוניקה מארס זה סידרה הרבה יותר מתוחכמת והרבה יותר רצינית ויפה..

tool2

New member
אני יודעת!!!

פשוט אין להן שום טעם בסדרות איכותיות בטלויזיה (כמונו) :)

למעלה