שאלההה

מממ....

יש אנרג'י ברחוב הרצל... אני לא נמצא שם, אבל מלא חברים שלי כן. בקרוב יגמר לי המנוי לספורטן ויש מצב שאני אעבור לשם... אה ואין לי מושג כמה זה עולה... אני יכול לשאול מחר בבצפר את חבר שלי ולהביא לך תשובה..

Sonyush16

New member
אסף אם אתה מנוי בספורטן אתה מכיר את

הילדים האדיוטים האלה בתחנה?!..שיואו צריך באמת להתעצבן עליהם..שנה שעברה הם העיפו עליי דברים ואני העפתי עליהם חזרה ואח"כ התחלתי להתעלם מהם...אני ממליצה לך ולכל מי שמנוי בספורטן פשוט לנסוע הביתה באוטו ולהתעלם מהאדיוטים האלה

או שתמיד אפשר...

לארגן כמה מקלות, אבנים ולנקות את התחנה...

Sonyush16

New member
ממ מוזר שלא שמעת

הם תמיד בתחנה בשעות אחה"צ ערב..זה תלוי באיזו שעה אתה הולך לשם (אני נצמאת בספורטן בשעות אחה"צ ערב...) וביום שבת אני הולכת לבריכה (לא מולץ ללכת לחדר כושר בשבת כי יש פול אנשים)

kjdghdijhfkjhf

New member
לא נכון בשייפ בקניון הגדול

עולה 230 ואני רוצה ב100 שקל פחות לפחות..

יש את אורלייף בשפירא מול ביה"ס הס

אני מנויה שם כבר ארבע שנים ודי מרוצה קטן,נחמד,ביתי ולא פלצני.ולגבי מחיר וואלה אין לי מושג
אבא שלי משלם לי כי הוא גם מתאמן שם אבל אני מניחה שסביבות האלפיים או שלושת אלפים אני יכולה לקחת מחירון ולברר לך אם תרצה/י
.אם את/ה מעוניין/ת צור/י קשר במסרים.יעל

אורלייף אכן די זול

הייתי שם לפני שנה בשיעור נסיון והיה נחמד (רק שאני עצלנית מדי אז לא נרשמתי) יש להם כל הזמן מבצעים.

Bardug0

New member
אורלייף נהיה עמוס מדי

סתם מפוצץ שם, זה כבר לא נעים.

Bardug0

New member
פוינט רז

אחלה חדר כושר, אני מתאמן שם. 179 ש"ח לחודש למנוי של שנה.

kjdghdijhfkjhf

New member
פעם התקשרתי לפוינט רז אמרו לי שזה

לא מכון כושר בכלל שזה כל מיני אימונים עם מדריך.... כמה עולה באנרג'י לחודש? אני צריכה משהו בסביבות ה100 ומשהו

למעלה