שאלההה למישהו יש תמונה של כל הצוות של "מי שחלם" אולי מהמסיבת עיתונאים?
L LINKING5 New member 28/7/05 #1 שאלההה למישהו יש תמונה של כל הצוות של "מי שחלם" אולי מהמסיבת עיתונאים?
ק קרן הפ66ה New member 28/7/05 #5 לייד הסקעת הם שמו ' . יענו הם כתבו סקעת' ... שגיאת כתיב אוו בכוונה?!
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 28/7/05 #6 אולי זה בכוונה כדי שנבטא ../images/Emo178.gif את זה בצורה מסויימת...
ר ר ו י ת 14 New member 28/7/05 #7 נצל"ש היי ../images/Emo9.gif אני די חדשה פה , פעם הייתי כותבת פה אבל כבר הרבה זמן לא , אמנם לא כתבתי אבל אני נכנסת לפה כל יום ורואה מה כתוב אז אפשר להצטרף שוב ??
נצל"ש היי ../images/Emo9.gif אני די חדשה פה , פעם הייתי כותבת פה אבל כבר הרבה זמן לא , אמנם לא כתבתי אבל אני נכנסת לפה כל יום ורואה מה כתוב אז אפשר להצטרף שוב ??
א אלירז בת 18 New member 29/7/05 #8 באאאאאאארור... ברוכה הבאה או השבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
I i love skat New member 29/7/05 #9 לא את לא יכולה../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif חחחחחח סתם מותק..ברוררר שכןן!! ברוכה השבה..תהני..שוב..
לא את לא יכולה../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif חחחחחח סתם מותק..ברוררר שכןן!! ברוכה השבה..תהני..שוב..