שאלההה!!

נימרודל

New member
טוב יאללה...

חצי ממה שהוא אמר לא הבנת, אז אל תשחקי אותה... איירון מיידן זה בכלל בכלל לא קשור אפילו לאבריל "המלכה" וללימפ ביזקיט. תשמעי ותראי אל האוקיינוס של הכישרון שיש בניהם.

IroN MaideN1

New member
אממ

אולי יש למישהו איזה מאמר טוב לשלוח אותה אליו? אחד כזה שיוציא אותה מהבועה שאווריל זה רוק-פאנק-מטאל whatever..

FireoaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Awaken

New member
יאו אתם אנשים מוזרים.

אתם לא קולטים שמישהו פה צוחק עליכם? כל בן אדם, לא משנה עד כמה עילג, לא יגיד שאבריל יותר טובה ממלמסטין. ואם היא באמת כמו שהיא... אז היא גם לא הייתה מכירה את מלמסטין. זה סתם מישהו שמשעמם לו

בקיצור...

הבחורה או הבחור נורא משתעמם/ת לדעתי זה הורס את הפורום אבל תעשה/י מה שטוב לך

HelloweeN

New member
זה עצוב שיש עדין הומואים

שאשכרה עונים לבדיחה הזאת בשיא הרצינות, ולקחים אותי רציני. אחרי אינספור הסתלבטויות, יש עדין ילדים שמאמינים לזה... עצוב..

HelloweeN

New member
גם את לא שיא החכמה, במיוחד שאשכרה

הגבת להומו שפתח את השרשור הזה במטרה להסתלבט עליכם, ואתם כמו טיפשים חסרי שכל האמנתם לו..... חחחח כשאני חושב על זה, אני מעריץ כאלה אנשים שמצליחים לעבוד שוב ושוב על ילדים באינטרנט :)

Rusty Cage

New member
אם זה היה ברצינות-זה אידיוטי.

אם זה היה בציניות-זה עוד יותר אידיוטי. ככה או ככה יצאת מפגרת.קישטה. והיי אני חדשה=)

FireoaK

New member
מאוד ברוכה הבאה!

יש פה כמה שחושבים שהם חכמים גדולים... למה שמישהו יפתח פורום שלם בשביל בדיחה? כנראה שזאת לא...

למעלה