שאלההה...:)

adidushka

New member
שאלההה...:)

שלום לכם דבר ראשון.. הרבה זמן לא הייתי פה כי התייאשתי כבר.. אבל עכשיו אני פשוט חייבת לדעת משו... הכנס בפסח: א. הוא לכל הארץ? או שלכל מחוז בנפרד כמו כל הכנסים שהיו עד עכשיו? ב. מתי הכנס??? פאקק לא רוצה ב-7 אם זה ככה... להתראות בייביז

Spidi man

New member
זה במקום גדול...

כל שנה זה כנס ארצי בפסח
שנה שעברה היה סבבה!

adidushka

New member
שנה שעברה? מזתומרת?

בן כמה אתה? אתה תהיה השנה בכנס? אתה יודע באיזה תאריכים הכנס אולי?

Spidi man

New member
אני כבר מש"צ בוגר, קורס 2001>>>

אני מקווה שאני יוכל להגיע. פרטים על הכנס יפורסמו באתר האינטרנט של מחוז דרום(בקישור למטה).

Spidi man

New member
רשמתי את התאריך של הכנס באתר שלי

בפורום "משצים". הקישור למטה!

adidushka

New member
חחחח טיפשי מצידך...

אני מבינה שאתה בעצם רוצה לפרסם תאתר אבל בשביל מה לסבך את חבריך המשנצים? היית כותב תתאריכים וזהו... אוחח עכשיו לחפש את זה...

adidushka

New member
אבל אני עוד יותר טיפשה...

יאללה לקח לי 2 שניות בול מצטערת שהכפשתי את שמך..:) סולח? טנקיו... אוקצור אני אכתוב תתאריכים (חעעע הרסתי לך את המסע פרסום!
) 29-30... ומכאן שאלתי... הא? רק יומיים? אתה בטוח? זה בטוח בכלל או שיש עדיין דיבורים על זה? מה כבר אפשר לעשות ביומיים (מאחר וכתבת שעושים פול דברים בכנס הזה...)? ו.. האם פשצים גם יהיו ?

Spidi man

New member
דווקא לא הרסת../images/Emo8.gif

מן הסתם אני אפרסם את זה באתר ששייך למחוז שלי, ולא בפורום ארצי, כי שם אני מדבר יותר. בכל מקרה, אני הראשון שפרסמתי את התאריכים! תנו כבוד
סתם!!

מצטערת...

אתה לא הראשון, הראשון הוא האתר של משרד החינוך שפרסם את התאריכים של כל הכנסים והם כתובים לי עוד מתחילת השנה.. .:) המסע הוא 3 ימים... לא ניתן פחות, או שחזרנו למסורת העתיקה של יום וחצי מסע? (ת"א תמיד הוסיפו עוד יום וחצי)

adidushka

New member
רגע....

זתומרת שנפגוש את כולכם בכנס הזה??? יענו זה ממש ממש לכל הארץ?? ולא ממש הבנתי... מה בסוף? יומיים או שלושה? שניהם נראים לי מעט מדי... ----לילה טוב---

כן!

ניפגשים עם כל הארץ *פריאור מבולבלת, היא עדיין לא יודעת על איזה מחוז להתנפל קודם* אני אברר אם לת"א זה שלושה ימים.

adidushka

New member
נו בלבלת אותי....

מזתומרת לא ממש נכון? למה שתיתן לי להנות מהעניין? איזה עניין? ----יומטוב----

black hock

New member
אוף אני בכלל לא בטוח באה../images/Emo10.gif

למה תמיד זה נופל על התאריך שגם בחג"ס(חוגי סיירות)(ולא ח"וס!!!!!!!)יש מחנה?????והפעם (בניגוד לשנה שעברה) אני חייבת ללכת למחנה הזה כי אני מדריכה, אלא אם לא ירשמו לי ואז אני כנראה אבוא
אז אם אני כן באה, בואו כ-ו-ל-ל-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה