שאלההה

ש ו ק ה

New member
שאלההה

תגידו שמעתי שהיה פעם ראיון של נירוונה בסטרדיי נייט לייב וחברי הלהקה החליפו שם נשיקות צרפתיות אחד עם השני כדי לעצבן הומופובים או מהשהו זה נכון? קורט לא הומופוב בעצמו? והכי חשוב: האם אפשר להוריד את הראיון עצמו (!!!) מקאזה או מאיזהשהו אתר? תודה על העזרה!

jamesT

New member
תשובה

כשקורט היה בתיכון הוא הסתובב בעיקר עם בנות וכל הבנים קראו לו הומו אז הוא די שנא את ההומופוביםואז כשהם התפרסמו אמרו עליהם שהם הומואים אז הם הלכו ועשו את זה כדי עצבן אותם (גם פעם אחת הם הלכו לראיון כשקורט לבש שמלה צהובה וקריסט התחיל איתו), וחיפשתי אני לא מוצא את זה להורדה, אני ישמח אם מישהו ימצא!

lifes sucks

New member
חחחחחחח

ווואיי אני מתה לראות את זהה!!!! איך קראו לתוכנית שבה הם השתתפו??? ככה אפשר לחפש בקאזההה...

made in china

New member
חיחחיח

אני תמיד חשבתי שהוא הומופוב, בגלל שיש כמה שורות בשירים כמו: every one is gay ן- god is gay אז אנל´א בטוחה אם קורט הוא תומך או מתנגד..

DUDE5

New member
חחח.. זה מה שחשבת??

את חושבת שכשהוא כתב every one is gay הוא התכוון "כולם הומואים מטומטמים"? אתם מודעים לזה ש- gay זה גם עליז, שמח? טוב אז סתם לידע הכללי שלכם, קורט לא היה הומופוב, הוא היה ההפיך הגמור מהומוםוב, הוא היה כמעט הומו בעצמו.. הוא וכריס גם ריססו גרפיטי פעם שאומר "gay sex rules!!" וקורט כתב בעטיפה של הדיסק "אינססטיסייד" ש"אם אתם שונאים באיזשהיא צורה נשים, הומואים ושחורים אז תעשו לנו טובה ואל תקנו את האלבומים שלנו!". כשהיה צעיר רוב החברים והידידים שלו היו או בנות או הומואים ובגלל זה כולם בבי"ס קראו לו הומו. הוא אמר שמרוב זה שקראו לו הומו הוא התחיל לחשוב ככה בעצמו וניסה להיות הומו לזמן מה אבל זה לא הלך כי הוא פשוט נמשך יותר לנשים. הבן אדם היה מאוד.. איך אומרים.. מחובר לצד הנשי שלו.. אז זה קצת להשכלתכם הכללית.. קראתי את זה בראיון מ-92´. אני ינסה עוד מעט לחפש את הקישור.

made in china

New member
לאאאאאא

חשבתי שהוא התכוון ל-"כולם הומואים" אבל טוב לדעת שהוא לא שנא אותם...

made in china

New member
אני מקווה שזה לא יישלח פעמיים..

גאמני תמיד חשבתי שהוא הומופוב
איזה בנאדם הפכפך... (אוי, זה נשמע כזה עצוב..) ובקשר לניק ניים שלך ולחתימה- אני מכירה את הסיפור הזה...! קראנו אותו בכיתה, חחח
עם הפולני ההוא ושני הילדים.. לא?

ש ו ק ה

New member
חחחחחחחחחח....כן...

מי שמוצא שיגיד לנו!!!!!!!!!!!!!11 זה חשוב ביותר!!!!1

space girl

New member
יש לי את השירים מSNL

אבל את הראיון עצמו לא ממש מצאתי
אבל את הקטע שקורט לבש את השמלה הצהובה אני מכירה
לפעמים כשיש ספיישלים שקשורים לנירוונה הם משדרים את זה....

electricGirl

New member
לא סתם קורטני שרה

he had ribbons in his hair and lipstick was everywhere you look good in my dress you look good in my dress

למעלה